Şimdi Ara

16gb dan 32 gb ram a geçmenin vakti geldi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için şimdilik ihtiyaç yok. Farklı işlemler için ihtiyaç duyan zaten geçiyor. Yeni nesil konsollar 16GB üzeri sistem belleği ile gelir ve oyunlarda bunu kullanırsa PC tarafında da oyun için 16GB üzeri sistem belleğini o zaman konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Mayıs 2019; 13:36:56 >
  • paran varsa geç fazla gb göz çıkartmmaz
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    4gb lik laptop var günlük islere mail zart zurt arastirma, netflix e falan yetiyor. oyun hic yok programlar basic. siz 32gb ramle ne is yapiyorsunuz? size nerde lazim oluyor?

• Hazır konuyu görünce dün başıma gelen ve birkaç kişi ile paylaştığımda onlarında şaşırdığı durumu yazmak istedim.

Aynı kodda ayrı zamanlarda alınmış 2 set 2x8 yani toplamda 32gb Corsair Vengance Led ler ile alakalı bir durum.

Fotoğrafı paylaşıyorum.
    Kim dikkat edebilecek bakalım?
    16gb dan 32 gb ram a geçmenin vakti geldi mi? 16gb dan 32 gb ram a geçmenin vakti geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 15 Mayıs 2019; 3:15:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Hazır konuyu görünce dün başıma gelen ve birkaç kişi ile paylaştığımda onlarında şaşırdığı durumu yazmak istedim.

Aynı kodda ayrı zamanlarda alınmış 2 set 2x8 yani toplamda 32gb Corsair Vengance Led ler ile alakalı bir durum.

Fotoğrafı paylaşıyorum.
    Kim dikkat edebilecek bakalım?
    Anlamadım. Buradaki durum ne?

• forever now F kullanıcısına yanıt
    Ram heatsinkleri ters 2 aynı modelin farklı kutularsan çıkan kitlerinde

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    350'ye 3000mhz ram var

• 8 e yeni geçtik reis sakin
  • talhalkaptan kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat alınabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 16 ideal ama yakında çöp olur, 8 in şuan olduğu gibi
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    540tl baya iyi geçirmişler o fiyata 16gb alınır

• 600 tl altına itopya 2x8 3000 mhz corsair sattı geçenler de. Hala çok yüksek fiyat ama bir ara bin tl altına adam gibi bulunmuyordu.

• evdeki pcye 4 daha ekledim yeni 8 e çıkardım gayet yeterli. işyerinde kullandığım pc de 32 var yetmiyor.
    pc yi ne için kullandığına göre değişir
  • izzmarit kullanıcısına yanıt
    Aynı benim evdeki pcde de 8gb ddr3 ram var, bazen oyun oynadığımda ultra ayarlarda oynuyorum ve yeni nesil oyunlar, nadiren ufak droplar yaşıyorum, 4 daha eklesem 12gb olsa sorun kalmayacak.

• 32 için erken ama 16 şart
  • Bu 32gb ram oyunlarda az fpsin artışı yanında

frametime spike önlüyor
    vmreviewsyoutube
    32GB vs 16GB RAM Gaming Performance | 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=l_CPD6XezNM&t=176s

bu windowsun çözemediği memory leak 32gb da pek görülmüyor

• Ben 1 sene önce DDR4 8 GB 3000 Mhz RAM'i 530 liraya almıştım yahu şuan 250 liraya bulunabiliyor
  • 32 gb ram daha tam zamanı gelmedi. Fakat yavaş yavaş kapıları açılıyor. Chrome browser bile yüksek ram kullanma başladı. Ben 16 gb dan 32 gb ram geçiş yapınca oyunlardaki min fps değerimden artış oldu. Windows sistemi daha tepkisel çalışıyor. Yani arka planda oyun açıksa bu oyun ağır sistem gerektiren oyun işe alt tab hızlı bir şekilde yapiyor. Oyunlar bir nevi daha pürüzsüz fps degerleri daha stabil oluyor. Yani Bf1 ve Bf5 gibi oyunlarda ağır patlamların ve adamların aynı anda çatıştığı sahnede fps düşmesi daha az yaşanıyor. Fakat asıl soru bu fiyat farkına değer mi bu tamamen kullanıcının oyun konfor zevkine bağlı kalıyor..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.