Şimdi Ara

16gb dan 32 gb ram a geçmenin vakti geldi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • onu bende fark ettim oyunda 16 gb sanki az da olsa takılma yapardı 32 gb de hiç olmadı
  • 32gb geçtiğinde 2020'de işte şimdi hakkını vereceğim derkeeeen ddr5 gelecek sonra diyeceksin boş yatırım yapmışım

ddr5ler daha ileriye dönük olur 5-6yıl kadar götürür işte o zaman 32gb ddr5 alırsın...
  • Intel platformu için 32gb yapmaya değmez ama oyunlarda etkisi oluyorsa AM4 platformu için 32gb alınabilir bence, çünkü AM4 için anakart değiştirmeye gerek kalmayacak uzunca bir süre, ddr4 ve ddr5 arasında oyun performansında belirgin fark olmayacaktır, ddr3 ve ddr4 arasında olmadığı gibi.

multimonitorcomputer.com
    The TRUTH about DDR3 vs DDR4 for gaming? [QUICK & SIMPLE] - The World's Best PC Builder
    https://multimonitorcomputer.com/solved/ddr3-vs-ddr4-gaming.php

• 16 gb ddr 4 şart 2 senedir. Fakat ne için pc yı kullandığına bağlı sırf oyun ıcın ıse 16 gb da yeterli. Ama paran var ise 32 gb da yapabılırsın ramleri piyasası ucuzken. korono morana su zamanda ram fıyatları artışa gecebılır. Bulunsun bir kosede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Mart 2020; 6:28:13 >
  • 32 gb ddr3 ile takılyorum fx8350 ile :D.. aynı anda 4 dota çalıştırıyorum, veya 2 adet ekran kartım varken birini kvm ile ona aktarıyorudum ve 8gb ram veriyordum, bazende ekstra 2-3 sanal makine çalıştırdığım oluyordu. birde bazen high poly işinin cıvkını çıkartıyordum gerçi hiç rami yoracak kadar render alamadım ama olsun hiç olmazsa kafam rahat oldu ramden yana..

Gereklimi gereksizmi senin ihtiyacına göre değişir, sırf hava olsun diye rgb fan taktıracağına ram almak daha mantıklı.
    rgb senin sürekli dikkatini dağıtır ama ram'in çoksa kafan rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Hazır konuyu görünce dün başıma gelen ve birkaç kişi ile paylaştığımda onlarında şaşırdığı durumu yazmak istedim.

Aynı kodda ayrı zamanlarda alınmış 2 set 2x8 yani toplamda 32gb Corsair Vengance Led ler ile alakalı bir durum.

Fotoğrafı paylaşıyorum.
    Kim dikkat edebilecek bakalım?
    Baba akü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Durum ramlerin plakalarının birbirine ters olması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.