Şimdi Ara

16gb Ddr4 Ram Alacağım 2133 veya 2400-3000 Mhz Cl Ne Olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Eğer 80$'ın altında bir alışverişse iyi yapmışsın. Hayırlı olsun. Önemli olan mümkün olduğunca az para vermek ve bunun hakkını almaktır. Sen arta kalanla ekstra donanım veya diğer donanımların bir üstünü alabilirsin bu artan parayla. En kötü yer içersin.

Hocam yurtdışından almadım Türkiye'den aldım rami.
    3000 Mhz cl15 ile aynı fiyattı ikiside ama ben cl13 2666 rami tercih ettim eğer yanlış bir tercihse iptal edebilirim.

Yalnız iki üründe 1,35v bunun bana ya da sisteme bir zararı varmı? araştırdım hepsinde 3000mhz ve cl düşük olunca kesin 1,35v oluyor? ben o.c filan işlerinle ilgilenmem sadece xmp'den mi seçicem başka bir ayarı filan yoktur umarım.
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    3000'liklerde uyumsuzluk yaşanma ihtimali var anakartlardaki güncel bios olmamasından dolayı vs. Bu nedenle biraz riskli görünmüş olabilir yorum yapan ve kullananlar tarafından.

XMP enabled yaparak 2666mhz i seçebilirsin bios'tan. Youtube'dan video veya netten fotoğraf paylaşımları vardır korkulacak bir durum yok gayet kolay bir şekilde yapabilirsin. Benzer donanımları kullanan illa vardır. Yapamazsan yazarsın bana özelden..

Ek olarak 1.35v riskli değil, overclock ile ileride ilgilenirsen ramleri de oc yapabilirsin. Riski az, parçalarının garantisi olduğu sürece de bozulsa da değişimi garantidir. Intel - anakart ve ram de oc ile yanmalar garantiye girer kimse sana oc yaptın garanti dışı demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 18 Nisan 2016; 23:56:37 >
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    2666 Mhz Cl 13 Ram Gayet İyi yapmışsınız Hız Aşırtma İşleri İle ugraşmıyorsanız en iyi tercihlerden biri Hyperx Savage
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

3000'liklerde uyumsuzluk yaşanma ihtimali var anakartlardaki güncel bios olmamasından dolayı vs. Bu nedenle biraz riskli görünmüş olabilir yorum yapan ve kullananlar tarafından.

XMP enabled yaparak 2666mhz i seçebilirsin bios'tan. Youtube'dan video veya netten fotoğraf paylaşımları vardır korkulacak bir durum yok gayet kolay bir şekilde yapabilirsin. Benzer donanımları kullanan illa vardır. Yapamazsan yazarsın bana özelden..

Ek olarak 1.35v riskli değil, overclock ile ileride ilgilenirsen ramleri de oc yapabilirsin. Riski az, parçalarının garantisi olduğu sürece de bozulsa da değişimi garantidir. Intel - anakart ve ram de oc ile yanmalar garantiye girer kimse sana oc yaptın garanti dışı demez.

Çok teşekkür ediyorum sana değerli fikirlerin için en azından kafamdaki soru işaretleri bitti.

• arkadaşlar bende alttaki ürünü aldım hayırlısı olsun ama dikkatimi çeken bişey oldu...burda ram 12 gb so-dim olarak görünüyor

şimdi bunun ddr4 ile olumlu yada olumsuz bir farkı varmı.

ileride ram değişikliğinde kullanabileceğim ramlar nelerdir yani farklı ise ddr4 e geçiş yapabilirmiyim

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petrolium -- 23 Nisan 2016; 23:22:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.