Şimdi Ara

16GB iPhone 4S Temiz ve Aksesuarlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihazi forumdan almıştım, yine buradan tertemiz şekilde satiyorum.

10 uzerinden 9.5 temizliginde. Ekraninda koruyucu cam var kosedeki deformasyonlar ona ait. Arkasinda da koruyucu vardi yapışkani gittigi icin yeni söktüm.

Orjinal kulaklik
    Orjinal 2 adet sarj aleti
    Orjinal kablo
    Kutusuyla gönderilecektir
    Yaninda 4S uyumlu Philips DS3020/12 dock tam kutu içeriği ile ve kutusuyla gonderilecektir.

Bataryasini yeni değiştirdim, power tuşunu yeni değiştirdim. İsteyene eski orjinal bataryasini da gonderirim.

Ekranın solunda ufak bir sari leke var lutfen ona dikkat ederek alin. Dokunmatigine veya çalışmasina etki etmiyor.

Fiyat dock ile birlikte 420tl

Fotoğraflar:
    https://drive.google.com/file/d/0BxRIgGHKLEz6RGlnMXE4QUduNFk/view?usp=drivesdk
    https://drive.google.com/folderview?id=0BxRIgGHKLEz6QU1ENWxlb3dVaWs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discursive -- 11 Ekim 2017; 0:13:3 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 600 TL ye 4s hemde 2017 de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Dolar 3.40 hem de 2017'de? Fiyat revize. Ayrıca fiyata dock da dahil, sırf telefona o fiyatı biçmişim gibi yorum yapıp da manipüle etmeyin lütfen.
  • Discursive D kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam. Dolarla bulundugumuz yili karsilastirip birde cihazinizin fiyatiyla iliskilendirmissiniz :) sizi tebrik ederim. Hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Sizin ilanı okumadan yaptığınız yoruma bir atıfta bulundum ancak onu bile anlamamışsınız. Kolay gelsin.
  • Philips DS3020/12 dock tam kutu içeriğini istemiyorum 350ye verirseniz hemen alabilirim
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım.
  • fiyat takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.