Şimdi Ara

16mbit e kadar + 100gb kotalı bir Paket varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa fiyatı nedir ttnetin sitesi o kadar iğrenç ve karışık ki bişey anlamıyorum baktığımdan. Peder 2 yıl daha anlaşma imzalamış fiyatı düşürdüler diye o yüzden ttnet ten başka şansım yok

• Ne yazık ki böyle bir paketleri yok. Olsa keşke.

12 aylık kota oranıma baktığımda 97 gb gibi bir rakam yapıyor. Tam benim aradığım bir paket ama yok işte.
    16 mbps için 5 lira fazla ödüyorsun, ancak herkes gibi 50 gb sonra 1mbps hıza düşüyorsun. En mantıksız paket şu anda. Her türlü 50 gb kotayı aşarsın.

Ayda 1 tb download yapanlar yüzünden çektiğimiz çileye bak! Aslında şu adil kullanım kotasını şahsa göre uygulamak gerek.
    Adam baktın aşırı bir aktivite içinde, herife dönüp diyeceksin ki sen çok kullanıyorsun ve gereksiz yoğunluk yaratıyorsun, bu yüzden sana 1 ay boyunca sana şu kadar, mesela 50 gb kota uyguluyorum.
    Eğer bu süre sonunda yine aşırı yoğunluk yaratırsan, gereksiz kullanıma gidersen, bu sefer sana uygulayacağım kota süresini iki katına çıkarıyorum gibi. Böyle olması lazım.
  • aynen bende kota 100gb olsa en fazla son 4-5 gün sorun yaşarım
  • Keşke olsa. Yakın geleceğe kadar çoğu kullanıcıyı tatmin edecek bir tarife olurdu
  • Eskiden 16 mbit paketinin kotası, 8 mbitin kotasının 2 katıydı, şimdi aynı, bence de saçmalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.