Bildirim
16mbit e kadar + 100gb kotalı bir Paket varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne yazık ki böyle bir paketleri yok. Olsa keşke.
12 aylık kota oranıma baktığımda 97 gb gibi bir rakam yapıyor. Tam benim aradığım bir paket ama yok işte.
16 mbps için 5 lira fazla ödüyorsun, ancak herkes gibi 50 gb sonra 1mbps hıza düşüyorsun. En mantıksız paket şu anda. Her türlü 50 gb kotayı aşarsın.
Ayda 1 tb download yapanlar yüzünden çektiğimiz çileye bak! Aslında şu adil kullanım kotasını şahsa göre uygulamak gerek.
Adam baktın aşırı bir aktivite içinde, herife dönüp diyeceksin ki sen çok kullanıyorsun ve gereksiz yoğunluk yaratıyorsun, bu yüzden sana 1 ay boyunca sana şu kadar, mesela 50 gb kota uyguluyorum.
Eğer bu süre sonunda yine aşırı yoğunluk yaratırsan, gereksiz kullanıma gidersen, bu sefer sana uygulayacağım kota süresini iki katına çıkarıyorum gibi. Böyle olması lazım. -
aynen bende kota 100gb olsa en fazla son 4-5 gün sorun yaşarım -
Keşke olsa. Yakın geleceğe kadar çoğu kullanıcıyı tatmin edecek bir tarife olurdu -
Eskiden 16 mbit paketinin kotası, 8 mbitin kotasının 2 katıydı, şimdi aynı, bence de saçmalık.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- türk telekom dns çalışmıyor
- hgw fiber güçlü modem
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- ağda kayıtlı değil sorunu
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- hat takılı ama şebeke yok
- mobil veri çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X