Şimdi Ara

17.000e kadar coupe-cabrio vb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç gitsin tabi ama az da yaksın istiyorum. galiba çok şey istiyorum
    206 quiksilver şuan için en mantıklı seçenek gibi duruyor önümde. 206 gtı lar hep hor kullanılmış çok masraf cıkarır gibi duruyor. aynı şekilde megane coupeler de öyle. 206 quiksilver 1.6 olduğu için yakıtta tasarruflu olur gibi duruyo ama iyi kaçar mı onu bilmiyorum
  • 406 coupe
  • sevgılı arkadasım sahsen bence alınabılır fıyat aralıgında en kral coupe tartısmasız 406 coupe'dır on numara bır aractır ve temızlerıde var pıyasada ama onlarda 22-23 ıstıyorlar onu soyleyeyım bastan. Senın fıyat aralıgına gelıncede o fıyatlarda hem saglam hem performanslı hem yakıtı ekonomık hem parca sıkıntısı olmayan hemde kronık arıza problemlerı olmayan tek arac ıse megane coupe'dır sana kendı aracımında sahıbınden.com'dakı ılan lınkını vermıstım daha oncekı mesajlarımda. Emın ol aracım emsalsız temızlıkte ve doluluktadır fıyat konusunda da elımden gelenı yaparım. Satma sebebıme gelıncede. Ben astsubayım ve yakın bı zamanda gorev yerım degısecek bu sebeple aracımı satıyorum. Bu arada nerde ıkamet edıyorsun onu sorayım?
  • 2 kişilik mi 4 kişilk mi?Farkedermi??
  • Ben izmirdeyim. ancak megane tip olarak bana itici geliyor o yuzden pek düşünmüyorum açıkçası
  • bende ızmırdeyım tıp konusuna gelınce o tamamen kisisel bı zevk meselesı tabı ona bıse dıyemem.
  • MEGANE arkadan çok güzel de öndn pek hoşuma gitmiyor.
    ALFA156--206QUİKSİLVER-STİLO artık bu 3 araba arasında seçim yapacağım arkadaşlar sizce hangisi daha iyi neden?
  • megane coupe'ye angel farları cakınca bak bıde önden göruntusune ıstersen. Ayrıca söyledıgın 3 araba ıcerısınden herseyı göz önünde tutarsak en mantıklı secım fıat stılo olur. Ama ben yıne dıyorum senın sartlarına hıtap edecek tek araba megane coupedır dıger hepsı senı üzer.
  • 206 CC
     17.000e kadar coupe-cabrio vb

Fiat Stilo

Fiat Punto

Make your choice!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 24 Mayıs 2011; 10:49:18 >

• ARKADAŞLAR BU TARZ ARAÇLARDA PARÇA FİYATLARI NASIL?
  • megane coupe'nin parca fıyatları megane 1 ile aynıdır ve gayet makul sevıyededır. Örneğin bi triger değisimi dahi 150-200 tl arasıdır.
  • gel sana opel calibra turbo verelim dostum keyif neymis bu arabada gor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-calibra-turbo-4x4-48312228/detay/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.