Bildirim
17.000e kadar coupe-cabrio vb
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadasım o rakamlara megane coupe, opel tigra, peugeot 406 coupe vs gibi modeller bulabilirsin ama tabi aralarından hangisini tercih edeceğin konusu sana kalmıs bişey. bende megane coupe sahibiyim bu aracla ilgili herhangi bi sorun olursa cevaplayabilirim. sen kafanda bi tercih yapta sonra ben ona göre konusayım çünkü burda seni kendi aracıma yönlendiriyormus gibi bi izlenim içerisine girmekten hoslanmam. megane coupe de karar kılarsan hertürlü yardımcı olurum... -
17 ye 206 cc bulabilirsin yaz kış binilebilirquote:
Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL
arkadasım o rakamlara megane coupe, opel tigra, peugeot 406 coupe vs gibi modeller bulabilirsin ama tabi aralarından hangisini tercih edeceğin konusu sana kalmıs bişey. bende megane coupe sahibiyim bu aracla ilgili herhangi bi sorun olursa cevaplayabilirim. sen kafanda bi tercih yapta sonra ben ona göre konusayım çünkü burda seni kendi aracıma yönlendiriyormus gibi bi izlenim içerisine girmekten hoslanmam. megane coupe de karar kılarsan hertürlü yardımcı olurum... -
megane1 206 ccquote:
Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız
17 ye 206 cc bulabilirsin yaz kış binilebilir
Alıntıları Göster -
cabrio için 206 cc gerçekten güzel bir seçim olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: insomnia__
megane1 206 cc
Alıntıları Göster -
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLİ TERCİHİM YEDEK PARCASI UCUZ OLSUN VE AZ YAKSIN ÇOK KAÇSIN. ASTRA VE FOCUSUN TEK KAPILILARI GÜZEL ANCAK PAHALI GİBİ BGELDİ BANAquote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
cabrio için 206 cc gerçekten güzel bir seçim olabilir.
Alıntıları Göster -
opel caliba,fiat coupequote:
Orijinalden alıntı: MAT1988
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLİ TERCİHİM YEDEK PARCASI UCUZ OLSUN VE AZ YAKSIN ÇOK KAÇSIN. ASTRA VE FOCUSUN TEK KAPILILARI GÜZEL ANCAK PAHALI GİBİ BGELDİ BANA
Alıntıları Göster -
dostum gercekten az yaksın çok kaçsın dersen ve parçası ucuz olsun istersen sana direkt nokta atışı olarak megane coupe tavsiye ederim hertürlü seni mutlu edicek ve üzmicek cebini yakmıcak bi aractır. üzerinde motor 1.6 16valf 110 bg'lik volvo motorudur ve aynı motor megane 2'de de kullanılmıstır volvo s40'da da.quote:
Orijinalden alıntı: dentyılmaz
opel caliba,fiat coupe
Alıntıları Göster -
TURKİSH_DEVİL Kardeşim bu megane coupenişn parçaları megane1 le aynı mıdır? temiz bulmak kolay olur mu ve de kaç bin civarı?quote:
dostum gercekten az yaksın çok kaçsın dersen ve parçası ucuz olsun istersen sana direkt nokta atışı olarak megane coupe tavsiye ederim hertürlü seni mutlu edicek ve üzmicek cebini yakmıcak bi aractır. üzerinde motor 1.6 16valf 110 bg'lik volvo motorudur ve aynı motor megane 2'de de kullanılmıstır volvo s40'da da.
Alıntıları Göster -
evet aynı parçalardır megane1 ile. parça sıkıntısı falanda kesinlikle yasamazsın ve ucuzdur parçaları. forumda sana tavsiye edilen diğer bütün araçlardan daha ucuz ve daha sorunsuzdur parça olarak.quote:
TURKİSH_DEVİL Kardeşim bu megane coupenişn parçaları megane1 le aynı mıdır? temiz bulmak kolay olur mu ve de kaç bin civarı?
Alıntıları Göster -
-
ARKADAŞLAR CABRİODAN KESİNLİKLE VAZ GEÇTİM. 206gtı ve meganecoupe arasında kararsızım. 206 gtı hakkında bilgisi olan var mı acaba?quote:
evet aynı parçalardır megane1 ile. parça sıkıntısı falanda kesinlikle yasamazsın ve ucuzdur parçaları. forumda sana tavsiye edilen diğer bütün araçlardan daha ucuz ve daha sorunsuzdur parça olarak.
Alıntıları Göster -
trabzn61 kardeşim sağol tavsiyen için ama punto düşünmüyorum. punto pek oturaklı gelmiyor banaquote:
ARKADAŞLAR CABRİODAN KESİNLİKLE VAZ GEÇTİM. 206gtı ve meganecoupe arasında kararsızım. 206 gtı hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Alıntıları Göster -
206 gtı problemli bi arabadır dostum arıza yapma sıklığı çoktur hele birde hırpalanmış bi arabaya denk gelirsen (ki piyasadaki GTI'ların %99'u böyledir) ocağına incir ağacı diker vallahi. megane coupe fikrinden şaşma. sana kendi aracımın linkinide atayım ister benim aracımı al ister alma ve beni sakın yanlış anlama aracımı yamamaya çalışmıyorum.Tekrar söylüyorum ister benim aracımı al ister alma ama megane coupe'yi kesinlikle tavsiye ederim.quote:
trabzn61 kardeşim sağol tavsiyen için ama punto düşünmüyorum. punto pek oturaklı gelmiyor bana
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-astsubay-dan-40-yillik-ustalarn-temizligine-hayran-kaldigi-coupe-48584864/detay/
fiyatım biraz şişiktir her önüne gelen aramasın diye öyle yazdım. yani makul bi ölçüde pazarlık payım var.
-
arkadaşlar herkes 206cc yi tavsiye etmiş , ben de bu aracı biraz incelemiştim beğendim de , hiç kronik sorunu falan yok mudur?(özellikle tavanla ilgili)quote:
206 gtı problemli bi arabadır dostum arıza yapma sıklığı çoktur hele birde hırpalanmış bi arabaya denk gelirsen (ki piyasadaki GTI'ların %99'u böyledir) ocağına incir ağacı diker vallahi. megane coupe fikrinden şaşma. sana kendi aracımın linkinide atayım ister benim aracımı al ister alma ve beni sakın yanlış anlama aracımı yamamaya çalışmıyorum.Tekrar söylüyorum ister benim aracımı al ister alma ama megane coupe'yi kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-astsubay-dan-40-yillik-ustalarn-temizligine-hayran-kaldigi-coupe-48584864/detay/
fiyatım biraz şişiktir her önüne gelen aramasın diye öyle yazdım. yani makul bi ölçüde pazarlık payım var.
Alıntıları Göster
-
fiyat biraz aşıyor ama ucuzu bulunabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
arkadaşlar herkes 206cc yi tavsiye etmiş , ben de bu aracı biraz incelemiştim beğendim de , hiç kronik sorunu falan yok mudur?(özellikle tavanla ilgili)
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-18-650-tl-ihtiyactan-satilik-cok-temiz-206-cc-49722850/detay/?source=promotion_topl&
-
Bu megane coupenin gidişi nasıl?quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
fiyat biraz aşıyor ama ucuzu bulunabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-18-650-tl-ihtiyactan-satilik-cok-temiz-206-cc-49722850/detay/?source=promotion_topl&
Alıntıları Göster
-
gıdısı emın ol senı cok memnun edecektır cunku motor arabaya cok cok fazla gelıyor.Gaza yuklendıgınde arabanın altından kactıgını goreceksın.hele bırde guzel bı hava fıltresı guzel bı egzoz sıstemı ve chıp tunnıng yaptırırsan (kı bunlara hıc gerek yok) ozaman arabayı zaptedemezsın. Sunu da belırteyım pıyasada modıfıyesız olarak aynı fıyat aralıklarında bu arabanın tek rakıbı 106 gtı'dır. Tüm bunları göz önunde bulundurup bırde parca ve yakıt ekonomısını eklersen bu aracın alternatıfı olmadıgını gorursun. -
206 cc veya Tek kapi fiat stilo cam tavan olabilir -
araç gitsin diyorsan rover 220 turbo coupe tavsiye ederim ki o paraları vermene bile gerek yok 0-100 6 sn 2.0 turbo 200 bg az bi oynamayla 280 bgquote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
206 cc veya Tek kapi fiat stilo cam tavan olabilir
Benzer içerikler
- seat ateca mı skoda karoq mu
- t-roc kronik sorunları
- f10 520i motor kodu
- citroen 1.5 bluehdi motor nasıl
- chevrolet cruze alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X