Şimdi Ara

17- 2011 FORMULA 1 INDIAN GRAND PRİX NEW DELHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Formula 1 her geçen gün biraz daha genişliyor ve 2011'de takvime Hindistan da katılıyor. Kore ve Singapur'un başarılı girişlerinin ardından Hindistan da Yeni Delhi şehrinde inşa edilen pist ile F1'e adım atacak. Pist ilk Grand Prix'ine Ekim ayında ev sahipliği yapacak.

Pist yeni yapılan diğer pistler gibi Hermann Tilke tarafından tasarlandı ve tam 5.141 kilometre uzunluğunda. Yaklaşık 150.000 kişilik seyirci kapasitesine sahip olması beklenen pistin iki uzun düzlüğü ve çeşit çeşit virajları olacak. Pist geçişe elverişli olması için birçok sanal simülasyon testlerinden geçti.

Pistin tasarımı bazı yönleri ile İstanbul Park'ı anımsatıyor. 8. viraja benzer bir viraja sahip, ayrıca pistin yükseklik değişimi de oldukça fazla. 1. ve 3. virajlar arasında tam 14 metrelik bir yükselti farkı var.

30 Ekim 2011, Pazar

Yarış - 11:30

29 Ekim 2011, Cumartesi

Sıralamalar - 11:30
    3. antrenman - 08:30

28 Ekim 2011, Cuma

2. antrenman - 11:30
    1. antrenman - 07:30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 19 Ekim 2011; 17:32:51 >

• HINDISTAN’DA CHANDHOK OUT, KARTHIKEYAN IN

Lotus’tan yapılan açıklamada Karun Chandhok’un Hindistan Grand Prix’sinde yarışmayacağı doğrulandı. Bununla birlikte Hint pilot haftasonunun ilk antrenman seansına çıkacak.

Buddh Uluslararası Pisti’nde ilk antrenmanlarda Formula 1 aracı kullanacak olmaktan çok heyecanlı olduğunu söyleyen Karun Chandhok, pazar günü yarışta olmayacak olmasının bir miktar hayal kırıklığı yarattığını ancak takımın kararına saygı duyduğunu söyledi.

Konunun kendisiyle ilgili olmadığını da sözlerine ekleyen Hint pilot Lotus’un yeni bir takım olduğunu ve büyümesi ile geleceğini garanti altına almak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Chandhok bu sene sadece Almanya GP’sinde start almıştı.

Formula 1′in bir başka Hint Pilotu Narain Karthikeyan’ınsa, HRT’de Vitantonio Liuzzi’nin koltuğunda yarışacağı açıklandı.

Kaynak:http://trf1.org/2011/10/25/hindistanda-chandhok-out-karthikeyan-in/

• http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php#/5

arkadaşlar oylama yeniden açıldı, bu kez en çok oy alan ilk iki tasarım giyilecekmiş. desteklerinizi esirgemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php#/5

arkadaşlar oylama yeniden açıldı, bu kez en çok oy alan ilk iki tasarım giyilecekmiş. desteklerinizi esirgemeyin.

macarlar 62000 oy yapmış yaa.
    yuh.
    bizim 1400 oy var. çok zor olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php#/5

macarlar 62000 oy yapmış yaa.
    yuh.
    bizim 1400 oy var. çok zor olacak.

sanırım 2. tasarım kura ile belirlenecekmiş, ölme eşeğim ölme

• bu hafta bakalım nasıl olacak yeni bir yarış yeni bir pist inşallah güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINDI - Grand Tourismo Sport
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklemedeyiz.
  • hamilton ve perez'e sarı bayraklara uymadıkları için 3 sıra çezası verilmiş
  • Pisti pek beğenmedim Kore'deki kadar olmasa da gereksiz peş peşe virajlar var.
    Pistleri tasarlarken beğenilen Spa,Silverstone,İnterlagos gibi pistleri neden hiç gözönünde bulundurmazlar ki.

• güzel yarış olacağa benziyor, ferrari üzerindeki ölü toprağını atmış gibi gözüktü. yalnız o nasıl bir ön kanat, o ön kanatla yarış tamamlayabileceklerini sanmıyorum
  • pist çok iyi değil
    bir çok araç virajlarda sıkıntı yaşadı
    yumuşak sert lastik farkı 2 sn kadar var
  • pistin eksiklikleri çok belli ki.
    çok tozlu.
    8 rakamı gibi virajları olmasaydı buddha benim çok hoşuma giden bir pist oldu. bir F1 orijinal pist tadı aldım. hele izleyelim bakalım.
    china, abu dhabi, valencia, singapur dangalak pistler benim gozumde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

pistin eksiklikleri çok belli ki.
    çok tozlu.
    8 rakamı gibi virajları olmasaydı buddha benim çok hoşuma giden bir pist oldu. bir F1 orijinal pist tadı aldım. hele izleyelim bakalım.
    china, abu dhabi, valencia, singapur dangalak pistler benim gozumde...

shangai candır yahu ne ettin :)
  • petrov algersuari ile aynı dereceyi yaptı ama elendi
  • massa kerbten geçerken ön süspansiyonu kırdı :S
  • massanın suspansiyonu kırıldı kerb'den geçerken

poll vettel
    2webber
    3alonso
    4button
    5hamilton(aslında 2. fakat 3 sıra ceza almış)
    6massa
  • Ben pisti beğendim arkadaşlar, sevdiğim birkaç pistteki virajların biraz farklı versiyonları var pistin belli bölümlerinde. Misal Almanya'dakine benzer viraj çıkışına ters iç bükey bi bölüm var start-finiş düzlüğünün ardından. Keşke biraz daha uzun yapsalarmış o bölümü. F1 Challenge'da o bölümü geçmek çok eğlenceli. Serhan'ın bahsettiği 8. viraja benzeyen bölüm bana daha çok Çin'deki ilk virajı anımsattı. Yine Çin'dekine benzer çok uzun biz düzlükte var. Pisti inişil çıkışlı yapmalarıda güzel.
  • İlk 10 nasıl oluştu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.