Şimdi Ara

17.3 inch notebook tavsiye (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1700-2200 tl arasi 17.3 inc -dell samsung msi asus toshiba sony - notebook bakiyorum arkadaslar.Su an ki bilgisayarım Toshiba a665-14f isinma ve sarj konusunda cok sorun cikardi.Tekrar boyle bisey yasamak istemiyorum o yuzden cok titiz davraniyorum.Yorum ve onerileriniz benim icin cok kiymetli simdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertorius -- 19 Eylül 2014; 23:24:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-17-3-inç-Core-i5-4200M-2-5-GHz-8GB-1-TB-GT750M-4GB-Notebook,103452,504927,1154759.html?langId=-14

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-17-3-inç-Core-i5-4200M-2-5-GHz-8GB-1-TB-GT750M-4GB-Notebook,103452,504927,1154759.html?langId=-14

Bu seçeneği gormustum evet ama samsung un i7 olan seçeneği de var.onda da isinma problemi varmis galiba...Su an daha farkli modeller ariyorum

• Mertorius M kullanıcısına yanıt
    tavsıye ederım
    https://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-z710-59-413153-notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertorius

1700-2200 tl arasi 17.3 inc -dell samsung msi asus toshiba sony - notebook bakiyorum arkadaslar.Su an ki bilgisayarım Toshiba a665-14f isinma ve sarj konusunda cok sorun cikardi.Tekrar boyle bisey yasamak istemiyorum o yuzden cok titiz davraniyorum.Yorum ve onerileriniz benim icin cok kiymetli simdiden teşekkürler

acer samsung toshiba gibi markalara 17.3 ekranlarda ucuz diye para verme 17.3 arıyorsan asus msi veya gigabyte bak geri kalanları ısınır donanımını yeterli yapamıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanS10

tavsıye ederım
    https://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-z710-59-413153-notebook

Lenovoya karsi sebebini bilmedigim bi onyargi var.onun yerine baska onerebileceginiz varsa cok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: _sakarya_54

quote:

Orijinalden alıntı: Mertorius

1700-2200 tl arasi 17.3 inc -dell samsung msi asus toshiba sony - notebook bakiyorum arkadaslar.Su an ki bilgisayarım Toshiba a665-14f isinma ve sarj konusunda cok sorun cikardi.Tekrar boyle bisey yasamak istemiyorum o yuzden cok titiz davraniyorum.Yorum ve onerileriniz benim icin cok kiymetli simdiden teşekkürler

acer samsung toshiba gibi markalara 17.3 ekranlarda ucuz diye para verme 17.3 arıyorsan asus msi veya gigabyte bak geri kalanları ısınır donanımını yeterli yapamıyolar

Asus ve msi super gercekten ben 17.3 ekran istedigim fiyat araliginda bulamadim.siz yardimci olursaniz cok sevinirim ...

• Teknosada toshibanın bir laptopunu görmüştüm baya iyiydi özellikleri falan da. Bir teknosadaki toshibaları inceleyin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.