Şimdi Ara

İnternet Cafe İçin Lcd Monitör Tavsiyesi 19-20 inç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cafe için monitör tavsiyesi oyunlarda sorun çıkarmayacak ayrıca bu monitöre uygun ekran kartı agp olacak Yada komple makina toplasam daha iyimi olur dx10 ekran kartlarınımı bekleyimi makina başına 1500 ytl ayırdım 30 makina 2. cafe yapmakmı daha mantıklı olur. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 30 Haziran 2007; 4:10:57 >

• Kimsenin fikri yokmu arkadaşlar
  • 19 inc monitör için çok fazla opsiyon varda agp ekran kartıyla nereye kadar o tartışılır. Bence burda önemli olan senin müşteri profilin. Ha babam de babam oyun müşterisi geliyorsa monitörden önce makinelere el atmanda fayda var
  • bana göre sadece benim düşüncem, 17 inch lik lcd monitörlerin yanında
    e4300
    orta kalite 100$ civarı anakart
    2 gb ram veritech
    8600 gt sonic
    yeterli bir hdd
    olan ve takılma yapmadan doğru düzgün çalışan klavyeli mouse lu bilgisayarları olan kafen olsa daha mantıklı olur...
    tamamen benim şahsi fikrim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

19 inc monitör için çok fazla opsiyon varda agp ekran kartıyla nereye kadar o tartışılır. Bence burda önemli olan senin müşteri profilin. Ha babam de babam oyun müşterisi geliyorsa monitörden önce makinelere el atmanda fayda var

Bencede interket kafe için monitör o kdaar da önemli değil sistem önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

19 inc monitör için çok fazla opsiyon varda agp ekran kartıyla nereye kadar o tartışılır. Bence burda önemli olan senin müşteri profilin. Ha babam de babam oyun müşterisi geliyorsa monitörden önce makinelere el atmanda fayda var

Bencede interket kafe için monitör o kdaar da önemli değil sistem önemli.

öyle deme. kafenin albenisini o monitörler getiriyor. kaliteli ve büyük ekran prestij ve müşteri çekmek için çok önemli.

• philips 200wb7es 20inch wide.fiyatı 500ytl.şiddetle tavsiye ederim.kendim kullanıyorum bunu çok memnunum oyun da oynuyorum film de izliyorum bi sorun yok.tek kötü yanı ölü pixel garantisi yok ve benimkinde 1 adet var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20" Widescreen monitör alırsan biraz pahalıya gelir ama oyun oynamak için güzel olur müşteriler memnun kalırlar. Tabiki ekran kartlarınında uygun olması lazım wide olursa...
  • İnt cafe için 19'' samsung 932b gayet iyi bir monitör.
    Fiyatı 360ytl'dan başlıyor.
    http://www.teknofiyat.com/?search=samsung+932b&altlimit=&ustlimit=
  • Bence asla widescreen almayın.Widescreen destek için yama falan uğraşılmaz 30 makine için.19" için zaten wide gitmez.20" wide screen ekran alırsanız 1680*1050 gibi çözünürlülük te kullanmanız gerekir.Ki bu da hep üst seviye ekran kartı almanız gerekecek demektir.Heryıl 8800 gts düzeyinde ekran karTı almak cafeyi batırır:D
    Standart 19"4:3 monitör işinizi fazlasıyla görecektir.2ms tepki süreleir için 300$ dan fazla vermeniz lazım ama 4ms ve 6ms de yeterlidir ve fiyatları baya düşüktür.

Bu arada dirctx10 destekli kartlar call of juarez,company of heroes,lost planet gibi directx10 oyunlarında çok zorlanıyor bilginize.Oynanabilir seviye olan 30-40 fps'yi sadece 8800gtx,8800gts,HD 2900xt kartları sağlıyor.8600GTS,8600GT GİBİ sözde directx10 destekleyen kartlar 10 fps'yi geçemiyor yani tam bir facia.Crysis'i siz düşünün.Directx9'da ise sorun yok tabi ki en yüksek detaylarda kasmadan oynayabiliyorsunuz.Bence 8800 serisi ekran kartlarından sonra gelicek olan yeni nesli bekleyin derim.Ama tabi ki daha var buna.Ben sadece bilgi vermek amacıyla söylüyorum.Zor bir durum tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.