Şimdi Ara

17,3' SVE1712W1E aldım, inceledim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: btzy

merhaba,
    ürünü inceledik almayı düşünüyoruz. bilgisayar ne kadar sürede açılıyor bilgi verebilir misiniz?
    açıklamalarınız için teşekkürler

ben de bu bilgisayarı almak istiyorum.
    Şu an en uygun nereden alabiliriz?
    Siz nereden alacaksınız
  • 2100 e samsung np 550
    2300 e msi ge 70
    2500 e sony bu seri

samsung gt 650 2gb gddr3
    msi gt 650 2gb gddr5

kullanıyor.

şu an elinizdeki sony ekran kartı bunların rakibi mi üstün mü ? nedir durum.

tasarım ve kalite olarak sony kasalarını çok beğeniyorum. Ama performans beni 1-2 yıl daha fazla götürecek olan şey. Sonuçta casper almıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

quote:

merhaba,
    ürünü inceledik almayı düşünüyoruz. bilgisayar ne kadar sürede açılıyor bilgi verebilir misiniz?

Siz nereden alacaksınız

http://www.hepsisony.com/?urun-5223-SONY-SVE1712W1E-Intel-Core-i7---8-GB-Ram---750-GB-Disk-Canta---MS-Office-Hediyeli--.html

yetkilisi forumda üye...

ödeme yönteminize göre en uygun fiyatı verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

quote:

merhaba,

Siz nereden alacaksınız

http://www.hepsisony.com/?urun-5223-SONY-SVE1712W1E-Intel-Core-i7---8-GB-Ram---750-GB-Disk-Canta---MS-Office-Hediyeli--.html

yetkilisi forumda üye...

ödeme yönteminize göre en uygun fiyatı verecektir.

teşekkür ediyorum inceliyorum, çok sağolun

• 1-2 hafta herhangi bir yerde kampanya olurmu diye bekleyeceğim en olmadı bu sitenin şartları cazip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodist -- 3 Ocak 2013; 9:14:41 >
  • merhaba arkadaşlar. ben de bu laptop u almaya niyetlendim. ama herkesin genel görüşü oyun için ideal olmadığı yönünde. bilgisayardan fazla anlamam ama oyun için önemli olan '' cpu,ram ve ekran çözünürlüğü '' diye biliyorum. bu bilgisayarda da bu özellikler oldukça tatmin edici görünüyor. neden bu laptop için böyle düşünülüyor merak ettim .

peki oyun performansı için daha ne gibi özelliklerin olması gerekiyor acaba ?

bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim Bütçem 2000-2500 tl. 17.3 inc almak istiyorum, farklı önerileriniz varsa memnun olurum (Monter,acer,msi,hp hariç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamorten -- 9 Ocak 2013; 21:15:03 >
  • iyi günler bnde bu modelin 15.5 inç olanı aldım özellik bakımından fazla fark yok bi ekran buyukluğu bde bluray geri kalan özelliği aynı ama dediğiniz gbi bnde oyun performansı o kadar iyi deil işlemcisi aynı ekran kartı aynı acaba sorun ne olabilir ki ?
  • bende hp 6001 st kullanıyorum 17'3 i7 8gb ram 1 tb hdd 160 gb ssd ? 2. nesil i7 turbo boots işlemcilerde ati sorunu vardı chipsetle alakalı sanırım cihazımda o olşmaya başladı garantiye gidicek gelincede satıp yeni bir cihaz alacağım büyük notebook lara alıştım arada film izliyorum en önemlisi cs 4 kullanıyorum ve arada pes atmak gibi keyfim var neyse sormak istediğim 750 gb hdd yeterlidir fakat ben + ssd takmak istiyorum notebook' ta boşta yuva bulunmaktamı ?
  • BU SERİ İLE SONY VAIO SVE1712W1EB
    NE FARK VAR 2 SİDE AYNIMIDIR YOKSA
  • 2400 10 taksit ile aldim umarim iyi almisimdir sony bayisiyle sıkı bi parazliga basladim 2700 dedi zar zor indirdim dayanamadm aldim bende ama laptop cantasi bulamiyorum bilen goren varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad kullanicilara benide yaz gayet guzel full hd ekran mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okan_42

bilgisayar oyun performansı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz ? Isınma sorunu falan oluyor mu bazen işlemcinin %100 oldugunu söylemişsiniz hala devam ediyor mu o problem ? kısaca son durum ne memnun musunz bilgisayardan yazdklarınınz dısında artı ve eksileri var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Oyun performansını bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

bugün MediaMark'ta i5 işlemcili 1900 TL gördüm ama arkadaş az ilgilenip bize oyun performansı ve Full HD ekran hakkında vs birz bilgi verse keşke . . .

selamlar arkadaşlar...

öncelikle özür dilerim hepinizden; konu açtık bakmadık oldu.

o ilk bahsettiğim sorun win8 update ile alakalı bir sorunmuş;

* şimdilerde çıkan hemen her laptop 2+1, 4+1 ses sistemi ile geliyor. bunda 2 hoparlör var. bass / tiz süper.

* son yaptığım recovery den sonra win8 açılır açılmaz updateyi kapattım. sorun yok o gün bu gün.

* oyun olarak pes 2013 ve nfsmw2012 kurdum, oynuyorum. ikisi de full details de. 1920x1080. sorunsuz, en ufak takılmasız oynuyorum.

* ekran 17,3" olacaksa full hd olması iyidir. ilk alınca göze değişik geliyor, çok ufak simgeler vs. ama zamanla full hd farkı hissediliyor.

* kullandığım süre boyunca yaşadığım sorunlar;
    --- donma sorunu : açılışta win8 updateyi kapatınca halloluyor. belki windows düzeltme yapmıştır ama ben updateyi kapattım öyle kullanıyorum.
    --- fan : oyunlarda yüksek devirlerde çalışıyor ki çalışması da normaldir. haliyle çalışırken sesi duyulabilir yüksekliğe geliyor. rahatsız etmiyor.
    --- ısınma : sadece oyun oynarken öyle aman aman olmayan belli bi sıcaklık hissedilebiliyor. rahatsız etmiyor.
    --- driver : 1tb usb 3.0 wd. hdd var. usb 3.0 a takınca tanımıyor. henüz driver desteği yok tahminim. hata veriyor.
    usb 2.0 a takınca sorunsuz çalışıyor. usb 3.0 portuna başka bi bellek vs. takınca sorunsuz çalıştırıyor.
    --- ekran ışığı : siyah ekran performansı güzel. ama sıfır ya da 180 dereceden bakınca çerçeve kenarlarından beyaz ışık görülebiliyor. rahatsız etmiyor.

bu kadar kullanımdan sonra hala tavsiye eder miyim_?

"evet_!" gerçekten süper alet.

sormak istediğiniz sorulara bilgim yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.

saygılarımla.

nfsmw da nasıl o kadar full detay 1920*1080 açabildin alman gereken fps bu kardeşhttp://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7650M.70632.0.html verdiğim linkin alt sayfalarına in

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamorten

merhaba arkadaşlar. ben de bu laptop u almaya niyetlendim. ama herkesin genel görüşü oyun için ideal olmadığı yönünde. bilgisayardan fazla anlamam ama oyun için önemli olan '' cpu,ram ve ekran çözünürlüğü '' diye biliyorum. bu bilgisayarda da bu özellikler oldukça tatmin edici görünüyor. neden bu laptop için böyle düşünülüyor merak ettim .

peki oyun performansı için daha ne gibi özelliklerin olması gerekiyor acaba ?

bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim Bütçem 2000-2500 tl. 17.3 inc almak istiyorum, farklı önerileriniz varsa memnun olurum (Monter,acer,msi,hp hariç :)

selamlar.

ben satın alırken satan arkadaşta böyle demişti... bu oyun laptobu değil.

doğan / şahin / clio vs. de 4x4 değil ama dağ bayır gidebiliyor

ama filimde izletiyor, oyunda oynatıyor... çatır çatır_!!!

ben msi allacaktım malzeme kalitesinden vazgeçtim.

lenovo y580 vardı bunu aldığım sıralar... lenovo da iyidir 17,3 bulursan inceleyip karşılaştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

bende hp 6001 st kullanıyorum 17'3 i7 8gb ram 1 tb hdd 160 gb ssd ? 2. nesil i7 turbo boots işlemcilerde ati sorunu vardı chipsetle alakalı sanırım cihazımda o olşmaya başladı garantiye gidicek gelincede satıp yeni bir cihaz alacağım büyük notebook lara alıştım arada film izliyorum en önemlisi cs 4 kullanıyorum ve arada pes atmak gibi keyfim var neyse sormak istediğim 750 gb hdd yeterlidir fakat ben + ssd takmak istiyorum notebook' ta boşta yuva bulunmaktamı ?

boşta yuva olayı_???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHNRC35

BU SERİ İLE SONY VAIO SVE1712W1EB
    NE FARK VAR 2 SİDE AYNIMIDIR YOKSA

2 side aynı diye biliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Üstad kullanicilara benide yaz gayet guzel full hd ekran mukemmel

iyi günlerde güle güle kullan. hayırlı uğurlu olsun.

ekledim.
  • quote:

quote:

bende hp 6001 st kullanıyorum 17'3 i7 8gb ram 1 tb hdd 160 gb ssd ? 2. nesil i7 turbo boots işlemcilerde ati sorunu vardı chipsetle alakalı sanırım cihazımda o olşmaya başladı garantiye gidicek gelincede satıp yeni bir cihaz alacağım büyük notebook lara alıştım arada film izliyorum en önemlisi cs 4 kullanıyorum ve arada pes atmak gibi keyfim var neyse sormak istediğim 750 gb hdd yeterlidir fakat ben + ssd takmak istiyorum notebook' ta boşta yuva bulunmaktamı ?

boşta yuva olayı_???

hdd yuvası ki ? yokmuş aslında 17'3 inc kocaman dev birde ekran kartı oldukça güçsüz şu andaki notebookum 6770m serisi neredeyse 2 ye katlayacak

• quote:

quote:

quote:

boşta yuva olayı_???

hdd yuvası ki ? yokmuş aslında 17'3 inc kocaman dev birde ekran kartı oldukça güçsüz şu andaki notebookum 6770m serisi neredeyse 2 ye katlayacak

6770 ile 7650 arasında çok bir fark yok. İkiside 2. sınıf ekran kartları. Tabiki 6770 8.nesil bir ekran kartı olduğundan hem nesil hemde seri olarak 7650' nin üzerinde buda verdiği performans ile doğru orantılı.

• Cihaza Win 7 yükledim, sürücülerini sitesinden yükledim...
    Herkes ses kalitesinden memnun olduğunu söylemiş. Bana çok çok düşük geldi, cihaz da mı sorun var anlamadım. Sitesinden gerekli sürücüleri yükledim. Ses çok düşük...
    Touchpadi inanılmaz kötü. Dokununca arkası boşmuş gibi tıngırtı yapıyor.
    Wireless-Bluetooth açma kapama için herhangi bir tuş yok ????
    Pili 2-2.5 saat anca gidiyor. İşlemciyi zorlamıyorum. Sadece forumlarda dolaşırkenki pil performansı bu. İşlemciyi kasan hiçbir uygulama yok ???
    Tuş aydınlatmasını ayarlayamıyor muyuz? Fonksiyon tuşlarının altındaki boşluktan sızan ışık karanlıkta rahatsız edici oluyor...

Şahsi fikrim cihazı hiç beğenmedim. Ne doğru düzgün sürücü ne de uygulama desteği var. Kalitesi vasat. Batarya olayı gerçekten komik. Sanki 10 yıl öncesine gitmişim de bir laptop almışım gibi hissettim. Puanım 10 üzerinden 2 olabilir. Ötesi imkansız...

• Kullanıcılara beni de yazarsan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.