Şimdi Ara

17,500-18,000 TL lik bütçem var araç önerileriniz yakıt tutulurluk elden cıkarma vs öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz 22 yaşındayım ilk aracımı kendim aldım sattım araç 93 model toyota corolla 1,6 XL idi camlar manuel vs vs klima da yoktu sattım biraz para biriktirmiş oldum.Şimdi biraz çıtayı yükseltmek istiyorum 15,000 Tl ile pazarlık ederek düşürürsem 17,500 tl e kadar limitim var araç önerisi olan aracı olan temiz ve istediğim gibi bi araca binmek istiyorum istediğim araç normalde Honda Civic 97-2000 arası 1,4-1,6 ama kafam cok karısık piyasa fırlamış durumda yardımınıza ihtiyacım var kasım aralık ayı gibi almayı düşünüyorum fikir edinip o zamana kadar da terchilerimi sıralar denk getiririm diye düşünüyorum parama göre araç önerileri fikirler farklı markalar modeller ne olur ya da olabilir ARAÇ BENZİN OLACAK SEDAN veya HB 5 KAPI TERCİHİM!!! YARDIMCI OLUN LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 33bugra33 -- 1 Temmuz 2015; 16:41:40 >

• Hocam bence chevrolet lacettilerede bir göz atın
    Yada nissan almera
    Bunlar tutlmaz ama bence çok yakışıklı arabalar :)
    Donanımlar ise iyi seviyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    Tutulmayan arabalara pek bakmak istemiyorum sonuçta yaş 22 şimdi alırsam satmam da gerekecek ileri de ve fazla da fırsatım yok para konusunda yani en az aldıgm fiyata satıp bindiğim kar olmalı gibi düşüncelerim var ama bakalım öneler ne olacak bekliyorum teşekkürler dostum
  • Albea alınabilir.
  • Mesela bu verdiğiniz otomobillerin motor sınıf özellikleri gibi bilgi vermeniz mümkün mü ben Toyota kullandım sadece yani geniş ve seri bi araçtı mekanik yönden sıkıntısız yedek parçalık bi durum olmadı ama parçaları da ucuzdu galiba
  • B segment Dizel 1.3
    quote:

Mesela bu verdiğiniz otomobillerin motor sınıf özellikleri gibi bilgi vermeniz mümkün mü
  • Albea 1.3 multijet taksicilerin sevdiği arabalardan birisidir. 100 bin km de der araştırırsın 500 bini devirmiş çıkabilir.Araç fiyatları fırladığından o fiyat aralığında dizel araba almak biraz düşündürücü. Sedan mı hb mi lpg mi dizel mi bunlarıda söylersen belli bir kıstasa göre araştırılmış olur.

• Araç tercihim sedan veya HB 5 kapı BENZİN düşünüyorum dizel araç bana gelmez diye düşünüyorum
  • Bu paranın üzerine az birşey daha koyarsanız c kasa bir corsa alırsınız piyasası iyidir elden çıkartması kolaydır yürürü temizse alınır yan sanayi parçası bol ve ucuzdur bende bir yarı otomatik var memnunum bir inceleyin derim

• Getz 1.3 gls bakabilirsiniz ama 12v dır
    Aveo 1.4 sx
    Palio 1.4 2006 üstü yeni kasa ama onlarda 8v genelde ,ayrıca boş bir araç
    Clio 1.2 16v

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrp

Bu paranın üzerine az birşey daha koyarsanız c kasa bir corsa alırsınız piyasası iyidir elden çıkartması kolaydır yürürü temizse alınır yan sanayi parçası bol ve ucuzdur bende bir yarı otomatik var memnunum bir inceleyin derim

Bu belirttiğiniz aracın bi örnek linkini atmanız mümkün mü motor hacmi km hangi aralıkta olmalı kullanım olarak 2 kişilik bi aileyim annemle beraber yaşıyorum işime gidip geliyorum hafta sonu gezmesi olabilir bu konularda yeterli olur sanırım biraz düşürüp spor bi hava katmak istiyorum sade ve hoş duracak şekilde önerilerinizin devamını bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.