Şimdi Ara

17 Agustos Gerçegi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deprem sırasında çok büyük kütleler hareket ediyor...bunu insan yapımı birşeyle gerçekleştirmek olası değil gibi geliyor..
  • benim yazdığım böyük yazı nerde
  • hadi lennnnnnnnnnnnn ulan ne deseler inanıyonuz bırakın bu işleri ya.... sen adam gibi bina yapma ondan sonra amerika yaptı kıl yaptı yün yaptı hadi ordannn hadi ordannnn
  • aydoğan vatandaş kıyamet teorisi:HAARP
  • 1-İklimleri değiştirebilir.
    2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir.
    3-Ozon tabakası ile oynayabilir.
    4-Deprem yaratabilir.
    5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.
    6-Dünyanın enerji kuşakları ile oynayarak insan biyolojisini ve beynini etkileyebilir.
    7-Radyasyon yaymadan termonükleer patlama oluşturabilir.

Yukarıda yazanları tekrar okuyup son 10 yılda yaşanan olayları göz önünüze getirmenizi istiyorum. Aklınıza gelen örneklerin sadece basit doğa olayları veya küresel ısınmayla açıklanamayacağını bir kez düşünün. Dünyamız yaşadığı sıkıntıları sadece doğal nedenlerle mi yaşıyor, yoksa insan parmağı işin içinde mi?
  • komplo terorisi diyen arkadaşlar nicole tesla!nin hayatını okusunlar. bakalım o zamanda aynı kanaatte olacaklarmı???

bir DAHİ nin nasıl harcandığını öğrendiğim zaman bugün insanlık adına birtakım buluşlarla ortaya çıkan insanların buluşlarına yapılan saldırıları daha net anlayabiliyorum.

büyük sermaye bizim teknolojiden ne kadar faydalanmamızı istiyorsa biz ancak o kadar faydalanıyoruz.
  • Arkadaşlar nasıl bi felaket yaşandığını hepimiz az çok biliyoruz...Ama deprem gibi bir doğa olayını başka nedenlere bağlamak cehaletten başka bişey değildir...

Dünya üzerindeki tüm gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler günümüzde deprem potansiyeli olan bölgeleri...burdaki olası depremlerin şiddetlerini ve verebilecekleri hasarları...aynı büyüklükte bir depremin kaç yılda bir tekrarlanabileceğini... vs. vs. Bilir...tabi tam dakikası dakikasına olmamakla beraber...günümüz teknolojisiyle böyle bir bilgi etmek şu an için mümkün gözükmüyor...Türkiye'de kritik noktalar belirli bu noktalarda oluşabilecek depremleri az çok görebiliyor bilim adamları...ve haber de veriyorlar...En önemli örnek'te olası bir MARMARA Depremi Bu deprem olacak çok zamanıda kalmadı...tetikte olmak gerekli herzaman...bir an önce önlem alınmaya başlamalı herkes kendi çapında başlamalı herşeyi devletten bekleyemeyiz...

O BÜYÜK DEPREME HER GÜN BİR GÜN DAHA YAKLAŞMIŞ OLUYORUZ...

unutmayalım...

Allah bir daha kimseye öyle büyük felaketler göstermesin dileklerimle...

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: MixMan®

aydoğan vatandaş kıyamet teorisi:HAARP

bu konuda ınanmayanlar ve arastırma yapmak ısteyenler bu kitabı muhakkak okusun.. ondan sonra istiyosa yine inanmasın.. ama dunyada boyle bi teknoloji var ve o gun golcukte yuksek duzeyde askeri bi hareketlilik vardı israilden gelen yuksek rutbeli komutanlarda dahil.. isin o kısmı depremden sonra hic akla getirilmedi.. o gunu iyi arastirirsanız bazı seyleri kendinizde gorursunuz zaten.. ayrıca komplo teorisi filmindede arakdsalarında belirttigi gibi marmara bolgesınde 7.8 lik bir suni depremden soz edilir.. Bildigim sey amerikalaılar ve israilliler bisey yapmdan once msj vermeyi severler.. Orn:okuyan arkadaslarım ODTUnun(ki ABD yapımıdır) yukarıdan bakıldıgında rusyaya donuk bir silah biciminde yapıldıgını soylerler..(gormedim ama).. vs.. vs..

AYDOĞAN VATANDAŞ : HAARP
    ayrıca yine AYDOĞAN VATANDAŞ'IN ARMAGEDDON(once toplatılıp, mahkemede aklandıktan sonra serbest bırakılan,zamanında en cok okunanlar arasına giren kitap)

bu arada bi arkdas binaların curuklugunden bahetmis dogrudur bi kısmı veya buyuk bi kısmı o sekilde olabilir ama herzaman hersey gorundugu gibide diildir, unutmayalım..

Ayrıca aklıma gelmisken, ABD afganistana girdikten sonra orda meydana gelen kucukve buyuk olceklı depremlerın artıslarınıda ınt.ten ınceleyebilirsiniz sanırım.. Malum afganlar daglık alanlarda ve magara ve yeraltı sıgınaklarında yılarca ruslara kok sokturmuslerdı..hemen hergun kucuk caplı deprem haberlerının gelmesı sadce rastlantımıydı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMaNeT -- 13 Haziran 2005, 3:00:05 >

• insan eliyle deprem tetiklemesi bana pek yakın bir ihtimal gibi gelmiyor
    ,
    ama gerçeği bilmediğimiz için bişey diyemiyecem
    ,
    ama israilin konyada ve çeşitli yerlerde uçaklarıyla tatbikat yaptığı bir gerçek , bu tatbikatlarda seyreltilmiş uranyumlu bombalar kullanılıyormuş
    ,
    israil ve yahudi lafı geçince iki kere düşünmekte fayda var
  • Acısını hala yüreğimizde taşıdığımız bu büyük felakette başta ölenlerin hepsine Allah (C.C) rahmet eylesin diyelim. Geride kalanları Allah (C.C.) sabırlar ihsan eylesin. Yaralılarada acil şifa dilerim.

Bu ortaya atılan tezi daha önce duymuştum. Doğüruluk payı ne kadar onu bilemem. Ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Sebebi basit. Eğer böyle birşey yapılmış olsa idi gerçekden başta bütün resmi makamlar olmak üzere Amerika ile ilişkiler sorgusuz sualsiz kesilirdi. Sen 30.000 insanın ölümüne sebep vereceksin sonra birşey yokmuş gibi ilişkilere devam edilecek. Bu inandırıcı değil. Değil Türkiye hangi devlet olsa böyle bir sorumluluğu üstüne alıp birşey yokmuş gibi davranamaz.

Ben olaya başka bir yönden bakacam. Eğer biraz araştırdıysanız. Deprem den 10-15 gün önce tam güneş tutulması olmuştu. Şimdi geriye dönüp tarihin sayfalarını karıştırdığımız da hep tam güneş tutulmalarından sonra büyük felaketler olmuştur. 17 Ağustos'dan sonra incelerseniz sadece Türkiye'de değil bütün dünyada ne acıki depremler artmaya başlamıştır. Gölcük'de biriken bir potansiyel vardı ve fay kırıla kırıla oraya dayanmıştı. En sonunda o büyük felaket yaşandı. Şimdi bildiğiniz gibi Marmara denizinde deprem bekleniyor.
    Anlatmak istediğim şu ; böyle büyük depremleri tetikleyen birşey oluyor. Kesin inanmak istemiyorum ama güneş tutulması gibi büyük doğal olaylardan sonra büyük bir enerji açığa çıkıyor ve bu enerji doğayı çok etkiliyor. Neden diceksiniz? Biraz önce değindiğim gibi tarihde bunun örnekleri var tam güneş tutulmalarında bu tür büyük felaketler olmuştur malesef.

Keşke bu tür felaketleri hiç yaşamasak bir daha ama ülkemiz deprem bölgesinde olduğu için depremle yaşamayıda öğrenmemiz lazım diye düşünüyorum.

• Deprem zamanın da da internette böyle bilgiler çok dolaşıyordu. Ben inanıyorum aslında bu tip şeylerin olabileceğine. Ama şuda bir gerçekki o kadar insan bunu biliyorsa. Yani israilli amerkalı ve türk askerler illaki birinin ağzından kaçardı bu. Yani o kadar adam bilsin ama hiç biri açıklama yapmasın. Bence de inanılacak bir şey değil. Ama şuda var ki bence bu tip teknolojiler var ve olabileceğinede inanıyorum.

Deprem zamanlarında internetten tanışmış olduğum usa da yaşayan bir türk bayan diplomat vardı. Onun demesine görede ölü sayısı 30.000 den çok daha fazla çünkü usa dan 50.000 e yakın ceset torbası gitmiş.

Bu kadar büyük bir teknoloji eğerki adamların elinde varsa ve bunu istedikleri zaman kullanabiliyorlarsa bu 3. dünya savaşı sebebi olabilir.
  • Arkadaşlar yükarıda yazanların çoğu doğrudur.Hatırlarsanız deniz kuvvetlerimizin üssü gölcükteydi.Ayrıca depremin olduğu gece bir askeri kutlama partisi düzenlenmişti ve birçok ülkeden önemli kişiler bulunuyordu.Hepsi de o gece hayatlarını kaybetti.Ayrıca Bir alman dergisinde birkaç ay önce yazılan ve daha sonrasında hemen yalan olduğu söylenip susturulan bir makaleyi yazayım size...
    Aynen şöyle yazıyordu.
    Deprem olasılıklarını değerlendirmek ve araştırma yapmak için bölgede bir adet alman ve bir adet fransız gemisi araştırma yapmaktaydı o gece.Ama bölgede bir amerikan gemisi bulunuyormuş ki bu geminin ne tür bir gemi olduğu ve teçhizatının ne olduğu yada orada ne aradığı konusunda kimsenin bir bilgisi yokmuş.Gemi sabit birşekilde burnu gölcük yönüne bakacak şekilde hareketsiz bekliyormuş.Olayın olmasından birkaç saat sonra gemi uzaklaşıp gitmiş.Ayrıca bir amerikan yeraltı hareketlerini araştıran bir gurubun 5 senedir geliştirdiği ve hep başarılı testler veren büyük bir pogram projesi varmış ve programa göre gölcükte bir deprem beklendiğni görmüşler.
    Makalenin yalanlanıp hemen örbas edilme nedenini bilemem ama bu programın var olduğunu bir amerikan belgeselinde izlemiştim.Belgeselin sonunda istanbul marmara bölgesi kırmızı renkteydi...
    Yorum sizin...

• Bu komplo teorisi bana pek inandırıcı gelmedi. Çünkü;

Bildiğiniz üzere değremlerin çok büyük bir kısmı gece saatlerinde meydana gelir ve hep insanları yataklarında, evlerinde yakalar. Bunun sebebini bilmiyorum ama SANIRIM karaların çabuk ısınıp soğumasından kaynaklanıyor. Bahsi olunan deprem felaketi de gece 03,05 sularında oldu. Yani çoğunluğa uydu.
    Eğer bu sadece bir deney ise, bu deneyi planlayan uzmanlar en kötü ihtimalleri de düşünmüş olmalıydı. Neden bu deney insanların çoğunlukla dışarıda olduğu mesai saatlerinde değilde, savunmasızca yakalanabilecekleri uykunun en ağır zamanında başlatıldı !

Netice itibariyle kanaatimce bu olay, dünyanın var oluşundan beri devam eden tektonik hareketlilikten başka bir şey değil.
  • Depremin neden olduğunu Mel Gibson ve Julia Roberts in oynadığı "Komplo Teorisi" filmi çok güzel anlatıyor. Bu film 17 Ağustos 1999 tarihinden önce vizyona girmişti.

• http://forum.ceviz.net/archive/index.php/t-14525.html

http://comp.ieu.edu.tr/bimeko/main.php?pID=1&spID=2&aID=5

http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=14525

Bi komedidir gidiyo, hade bakem hayırlısı...

Konu Matrix'e bile taş çıkartabilecek cinsten bi konu..

Senaryo tiplemesi.. --> " Off amerika off ! sen nelere kadirsin ! "

Bütün bu olaylar amerikayı yüceltiyor dikkat edin !

Amaçlı olabilir, Tufaya gelmeyiin !

Mehveş Tijen AYAS tijen.ayas@ieu.edu.tr
    Bilgi İşlem Müdürü
    Tel : (232) 488 81 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIDDICK -- 13 Haziran 2005, 12:49:42 >

• @sutozu
    Doğru güneş tutulmasından sonra depremler meydana gelmiş ama bunlarında tesadüf olduğu söyleniyor yani bunu bilim adamları yalanlıyor. Fakat HAARP projesi gerçekten olan bir proje, bu yuzden bana depremin, güneş tutulmasından etkilendiği değilde bu projeden etkilendiği daha mantıklı geliyor yani bir mantıksızlık göremiyorum...
    Bu kadar insanımız öldüğü halde neden ilişkiler kesilmediği konusunda bir şey diyemeyeceğim...
  • arkadaşlar bu senaryoyu yeni duyduğunuza inanamıyorum 5 yıl oluyor bu piyasada olalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgscruel

Hatta bazılarına göre işi PKK
    bile
    yapmış olabilirdi. Nitekim CNN televiyonu Başbakan Bülent Ecevit ile yaptığı
    bir röportaj sırasında depremin arkasında PKK mı var" sorusuna

"Sanmıyorum"
    cevabını vermişti. Oysa bu sorunun doğal yanıtı "siz ne
    saçmalıyorsunuz,depremle PKK nın ne alakası var." Olmalıydı.

O cevap Ecevitin salaklığından. Allah bilir o soruyu bile anlamamıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokum

@sutozu
    Doğru güneş tutulmasından sonra depremler meydana gelmiş ama bunlarında tesadüf olduğu söyleniyor yani bunu bilim adamları yalanlıyor. Fakat HAARP projesi gerçekten olan bir proje, bu yuzden bana depremin, güneş tutulmasından etkilendiği değilde bu projeden etkilendiği daha mantıklı geliyor yani bir mantıksızlık göremiyorum...
    Bu kadar insanımız öldüğü halde neden ilişkiler kesilmediği konusunda bir şey diyemeyeceğim...

yapma ya bundan o kadar rütbelinin haberi olacak ve ört bas edilecek herkes tarafından..mutlaka ama mutlaka birisi konuşur ve ispatlardı bu olayı gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.