Bu yazdıklarınızı hiç üşenmeden tane tane yavaşça okudum kafama kazındı bir daha okudum çok önemli bilgiler için eline emeğine sağlık teşekkür ediyorum video engelli nedense, sakıncalı site bile değil erişimi neden yasaklıyorlarsa ben asla ve asla yerli medya izlemiyorum hiçbirine inanmıyorum ne varsa yabancı basından takip ediyorum vpn ile açtım |
17.Günde tekrar pozitif (2. sayfa)
-
-
Hocam dediklerinizin çoğuna katılıyorum özellikle riskli gruplar varsa kapalı alanda takılmalı maske. Ama 2 tane sağlıklı insanın yanyana geldiğinde maske takmasını anlayamıyorum. Asemptomatik dediğiniz adamlarda PCR testi saçmalıgı var zaten. Ölü virüs kalıntısını bile pozitif çıkarıyor test ve kabul edilen yalancı pozitif oranı yüzde 1-2. Bu günde 1 milyon test yapan ülkeler için korkunç bir rakam. Düşünsene sağlıklısın test oluyorsun boğazında 6 ay önceden virüs RNA sı var ve ÖLÜ. Hoop pozitifsin güle güle 2 hafta... Maalesef bu insanlara Asemptomatik diyorlar. Ölü virüs parçası olan insanlara. Bulaştırır diyorlar...
-
temizliğe dikkat etmem
elime kolonyağı sürmem
maske zorunlu olduğu için iş yerinde takarım ve aynı maskeyi 1 ay rengi gri oluncaya kadar kullandım
kasım ayında dirsek dirseğe çalıştığım arkidiş hastalanıp positive çıkınca temaslıyım diye 10 gün izolasyonda kaldım
heç hasta olmadım
dövlet talimat verince de 2 doz aşımı aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 22 Mayıs 2021; 11:16:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X