205'e göre yakıtı biraz arttırabilir ama fiyatı daha uygun olduğu için daha kaliteli ve yakıt ekonomisi olan bir lastikle bu fark fazlasıyla kapanır. Yol tutuşunu arttırır. 17 jantta ideal boyut 225/45R17'dir. Çoğu C sınıfı aracın 17 jant standart ebatıdır. |
17 inç jant hangi f/p marka lastik önerirsiniz? (2. sayfa)
-
-
Lassa phenoma ve lassa driveways kullandım. Ölçüler 225 45 17. Menmun kaldım. 550 tl civarına bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu testlere çok takılmayın...
215 60 17 ölçülerinde starmax aldım yeni gayet başarılı ve güzel lastikler...
uzun yol yakıt tüketimim 4.7 litre.1.5 130 hp boş ağırlığı 1500 kg olan araç ile üstelik yüklü idi araç.
para sorun değilse continental yoksa petlas diyorum ben ve gerisini hiç kale alıp kafa karıştırmıyorum
özellikle mişlene bir sayfa açıyorum kesinlikle alınmaması gereken bir ürün sanki kullanılmıyor tereyağ gibi kendinden eriyerek bitiyor mübarek..
-
Dunlop FM800 17inçte FP sayılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e90 320i aracımda önde 225/40r18 dunlop fm800 kullanmıştım. Performanslı kullanıma daha uygun bir lastik. ki 12bin km kullandım o lastikleri, piste de soktum o aracı hala dişleri çok iyi durumda idi, yıpranma belirtisi yoktu. Keza bir arkadaşım 3yıl 30bin km oldu lastikleri daha 10bin km kullanılmış gibi yeni duruyordu.
Aile araçlarından birinde 195/60r15 falken ze914 vardı. yılı eski ve ne zaman takıldığını bilmiyordum. Ön takım bitik -2 kamberle olunca iç dişlerini yemişti ama o halde ıslakta bile çok memnun bırakmıştı beni. Geçende aile aracını güncelledik ve 2tane lastiğe ihtiyacı vardı falken ve dunlop markalarını kullanıp memnun kaldığım için 2sinden hangisi ucuzsa onu alayım dedim ve Falken ze310 195/50r15 aldım. Yakıt etiketi e olabilir ama öyle ben bir yakıta olumsuz yanını görmedim. Yakıt kısmına çok takılmayın lastiğin yuvarlanmasına göre hesaplanıyor tabana bakmıyor o iş.
Kormoran kadar dandik marka yok. 2017de aldığım şahsi aracımda kormoran 205/60r16 1yıllık maks 20bin km kullanılmış lastik vardı ve lastikler bitmiş çok güzel yol tutuşu olan araç her virajda esp açıyordu. Lanet olsun bu çöplere dedim, 17jant lastik aldım, pirelli cint. p7 225/45r17 idi. kormoranları da 250e verdim geçtim.
Çevremde nexen, dayton, jinyu, kormoran, barum kullanıp memnun kalan görmedim. Barum kullanıp memnun kalan bir arkadaşım 2 sene sonra biten lastiklerden ötürü bir daha almam diyordu. veya bu markalardan kullanan kişiler genelde gram arabadan anlamayan ucuza aldığı için mutlu olan tayfa. Keza falken ze310 aldığım aracın arka lastikleri barum çok keyif vermiyor ömürleri tam dolmamış o yüzden bir süre daha(1yıl, 10bin km kadar) kullanıp onları da falken ze310 yapacağım.
Sumitomo Rubber Industries tarafından Falken ve dunlop markaları çankırıda olup yerli üretim oldukları için fiyatları uygun. Bu lastikler ihracata da gittikleri ve bu markalara sahip oldukları için normal lastiklerden farkı yok.
-
hocam depoyu fulledim ve pompa verisi 5.7 litre aynı şekilde kullandım yani benim yakıt düşmüş bile. Arkadaşların dediği gibi fark edilir bir fark yok ortada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X