general 9000 btu inverter ASHA09LGCZ fiyat 10 taksit 1200 tl ye alacağım ancak klimayı tekrar incelediğimde made in prc yazısını gördüm iç ünitede,general marka çin malı mı görünce morelim bozuldu..
Arkadaşım bu klimanın liste fiyatı 1715 TL. Nerden ve nasıl bu kadar uygun bir fiyata bulabildin? Açıkçası benim de aklımda bu model var. Oturduğum yer Manisa-Akhisar, oda 12-13 m2, yalıtım iyi sayılır ve daha çok ısıtıma amaçlı kullanacağım. Bu klima herhalde yeter sanırım...
Merhaba hemşerim,bende manisa merkez deyim,geçen ay doğalgaz sistemi döşetmem rağmen havalar soğuyana kadar klima ile ısınmak bu sıcaklardada rahat uyumak için yatak odama klima düşünüyordum,iklimsadada kampanyayı görünce doğalgaz sistem taksitlerinden dolayı baya sıkışık olmama rağmen general aklımı çeldi.
iklimsa da general 9 ve 12 bin btu düz ve inverter modellerinde kampanya var ve şu anda liste fiyatları ;
9000 btu inverter için 1356 tl 12000 btu inverter için 1548 tl
biraz pazarlıkla % 10 ana kadar indirim yaptılar ve cartfinans kartın varsa bu fiyata 10 taksite benim dediğim 9000 btu 1200 tl / 10 taksit , 12000 btu 1380 / 10 taksite bıraktılar.
senin 13 m2 odana sanırım tam anlamıyla 9 luk yeter,ben keşif yaptırdım banada 9 luk yeter dediler,ancak benim sonkat ve 17 m2 olduğu için yeter mi konusunda kafamda soru işarate oldu bu konuyuda o yüzden açtım.
Hemşerim fiyatlar için teşekkürler. Ben de yarın İklimsa'ya bir uğrayayım da fiyat alayım. 9'luk ile 12'lik arasında fiyat olarak çok uçurum yokmuş. Isıtma amaçlı alacağım için 200 TL daha fazla verip 12'liğe yönelebilirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme