Bildirim
17 maçlık mağlubiyet serisi
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arka arkaya dereceli atma arada normal game at bi süre -
çözümü yok mallar geliyor bir süredir durduramıyorsun -
2 maç atarım lose geliyorsa zorlamam daha zaten 1 haftadır rank atmıyorum 0 stres. şu eşleştirme sistemi düzelene kadar da atmayı düşünmüyorum. 82139829140 oyundur sup rolü veriyor. mid-sup işaretliyorum ben boşuna. tamam 1-2 oyun ver tamam da en son rankda ne zaman mid geldi hatırlamıyorum. bıktırdılar artık. benim çeyreğim etmeyecek adamlar master olmuş dalga geçiyorlar. üzüntülüyüz bu aralar. -
Bir süre dereceli oynamaya ara ver, normal oyunlarda kazanmaya başladığın ve kaybettiğin oyunlara oranla kazanma oranın arttığı zaman tekrar devam et dereceli oyunlara girmeye. -
Art arda 3 maç kaybedersem(genelde 2). O gün içinde bırakırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Jungle oyna karşı takımda senin gibi lose streak yapan biri varsa onu campla. İşe yarar genelde moralin düzelir. -
Ara ver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17mac kazanamadiysan haketmiosun silveri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X