Bildirim
17' monitör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hmm.. Guzel bi soru Ya alabilirsen Philips 107X50 var sanirim. onu al. cok guzel monitor. cokda pahali degil sanirim. Cok az fark var. ama cok tatli bisey -
burda herkes kendi kullandığı monitörü yazar sen deneyerek ve beğenerek alsan daha sağlıklı olur, ben samsung 763 mb kullanıyorum gayet memnunum oyunlarda ve filmlerde mb teknolojisi çok işe yarıyo şimdi samsung 793 mb 2 var onda extra bi mb modu daha var hem bu monitörlere yukardaki monitörlerden 40-50$ daha ucuza sahip olabilirsin( tabi 1280*1024 ün üstüne çıkmamak kaydıyla) 1024*768 de 85hz veriyoki önerilen ve sağlık için yeterli olan 75hz sanırım -
Bana da yakında yeni monitör yolları gözüküyo. Ben tercihimi philipsten yana kullanıcam. -
philips 107p50 bence servis olaylarıda iyi. -
Benim monitör imza da ama sen üst düzey monitör sormuşsun. Bence en iyisi philips p serisidir. Lglerde çok sorun yaşanıyor. -
p serisi philips iyi seçim -
philips bencede çok iyi .. -
Philips 107p50 Brıllıance çok iyi bir seçim ben 4 gün önce aldım 175$+kdv 1024*768 de 100 hertz kullanıyorum bence kaliteli bir ürün tavsiye ederim
-
samsung 793mb syncmaster harika bir monitör 140$
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X