Devir saatinin geç düşmesi
Arkadaşlar yakın zamanda new beetle 2004 model 1.6 8 walf araç aldım . Araç benzinli tüp takılmamış , bu bildiğiniz akl motor olan golf 4 Polo Seat gibi araçlarda olan motordan . Sıkıntım devir saatinin geç düşmesi rölanti sorunum yok 900 devirde sabit çalışıyor biz boğaz kelebeğini söktük temizledik adaptasyon yaptık olmadı , hararet müşürünü değiştirdik olmadı , debriyaj müşürünü değiştirdik çok az bir fark oldu o yüzden eskisini geri taktık . 1. Viteste kalkış yaptıktan sonra debriyaja basıyoruz devir saati olması gerekenden geç düşüyor sabit kalıyor bir süre başına gelen varmı ? Sorun size göre nerededir?
Arkadaşlar 1. vites de ilerlerken vites değiştirmek için debriyaja bastığımda devir saati 2.3 saniye sonra düşüyor boğaz kelebeği temizlendi ama sorun bulamadık nedir sizce ?
Bir iş için isim önerisi arıyorum
|
SSD'lerde veri kurtarma mümkünmü?
|
s3 aldım ama net gidiyor sürekli
|
eşime süpriz bir video hazırlayacağım arkadaşlar yardım .
|
2003 Ford Fiesta aux girişi yapma ?
|
2003 ford fiesta 1.4 confort kapı kilitleme ?
|
erkek parfüm önerisi
|
Antalyalı ve Antalyayı iyi Bilenler İçeri
|
Meslek: Web M@ster
İlgi Alanları: Motorsiklet ve Yine Motorsiklet ..
Her insanın düşündüğünü söylemeye, her dinleyenin de ona karşı çıkmaya hakkı vardır. Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar... Yamaha YZF R6 |
[Donanim Haber Sevgiyi , Sevgi Dostluğu Dostluk Donanimhaber'i Getirir.] Yamaha (YZF R6) |
Alışverişlerim : (Jenk) , /Noxco/,(mj_pelit) ,/ricketsia/,(hakan_b) ,(2 alısveris) /Hekimoglu08/,(Guneyonur),/tupacamaru/,(Delikanli),/romantik83/ ,(KEHRİBAR),/Slang_1903/,(KcRasco),/elkengineer/,(sir_edvirt),/atakandurden/,(reason666),/Borax/,(Şahin Abi),(gorgi190307),/crowded/(baltazar1903,(sayın) /Dubaili/ (faruk) /emevi/ (chiper) /telsiz09/ (HaTToRi) /erhaninho_carsi\ (romeo28 ) /aykhut\ ve HATIRLAYAMADIGIM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMASIN GEÇ OLDU ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIMI EKLEMEK . 0505 638 89 29 Laptopta sattım 8800 telefonda bir kere bile şikayet edilmedi ucuz verdim ama asla sorunlu vermedim alışveriş yaptıklarıma sorabilirsiniz .. PROFİLİNİ GİZLEYEN ÜYELERLE ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM . Yaptığım ilk Ve En Kötü Alışverişim: BurakUnal (linki Aşağıdadir. Not : Uyeligi silinmiştir Arkadasşın .. http://forum.donanimhaber.com/m_17579143/mpage_1/key_/tm.htm + Gereksiz Kişiliğyle zerogs*** ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM KİŞİLER PROFİLMDEDİR *** Dükkan için TIKLAYINIZ... 9021F94D599B4A718C769B4746AD6304.jpg |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.275
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.862
Konularının görüntülenme sayısı: 18.147 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El