Şimdi Ara

Antalyalı ve Antalyayı iyi Bilenler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar antalyayı az çok bilirim genelde hep şehir dışında yaşadım ama bir süreliğine tekrar geldim sorum şu eşimle beraber yılbaşında bir yerlere gidelim diyorum önerileriniz varmı ?

• otel mi düşünüyorsunuz mekan mı ?
  • ikiside olur kardeşim şehir fırsatlarına baktım ama yılbaşına geçerli değil onlar
  • şehir fırsatın pek birşey yok zaten hatırladığım bilem otel vardı birde extrablatt. ha birde bi yerde elnur çıkıyordu elnur iyidir performansı falan. Kundu bölgesindeki otelleri arayıp sorabilirsiniz ortalama 150 200 gibi kişi başı ücretlerle konaklama+gala şeklinde ultra her şey dahil fiyatlandırmaları mevcut. Biz bu sene kervansaray da geçiricez yılbaşını 165TL fiyatı var. Otel dışında gece klübü tarzı biyer düşünürseniz de soho blackk tavsiye edebilceğim mekanlardan bazıları. Olay birazda bütçeye bakıyor yani
  • kervansaray kişi başımı 165 tl ?
  • evet dediğim fiyatlar hep kişi başı maalesef
  • yahu eskiden kadir theatır gibi bir yer vardı duruyormu acaba dedim çık bize gelmez beğenmedim çadırla gezerim daha iyi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HercuL -- 22 Aralık 2013; 16:47:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.