Şimdi Ara

17 Şubat Pazar DH İstanbul Buluşması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam çoğunluk balık istiyor ben yiyip geleyim daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Yok hocam çoğunluk balık istiyor ben yiyip geleyim daha uygun

bu işi pazar günü buluştuğumuz da çözeriz bence en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son sıkıntı edilecek şeyi sıkıntı etmişssiniz yaw :D hallederiz ymek konusunu sıkntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Ne prof fotoğrafçısı yahu kendi adıma konuşayım fotoğraf bilgim 3 4 aylık bilgiden ibaret

Yalnız ben balık mümkün değil yiyemem, oturup balık yenecekse ben önceden yiyip geleyim

balık ekmek şart değil hocam burger king de olabilir

size katiliyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bilemir

arkadaşlar iyi geceler 600D kullanıcıları olarak toplanmaya karar verdik ve diğer fotoğraf sever arkadaşlarımızında bize katılmak isteye bilceğini düşündük..hem daha kalabalık oluruz hemde daha çok arkadaşlıklar ediniriz :)
    elleri göriyim :)

Hava Durumu Pazar Günü

17 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ EMİNÖNÜ CAMİ ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ SAAT: 12:00

en geç 12:15'e kadar gelicek olan arkadaşlar beklenir.

cuma günü gelicek olan arkadaşlara özelden telefon numaramı atarım irtibatı sağlamış oluruz ;)

1-bilemir-Kocaeli
    2-batucan57-esenler
    3-cwr-- maslak
    4-Bhd1R
    5-blue_hayaller-gaziosmanpaşa
    6-Dağılın-kadıköy
    7-Stainless..-Sultangazi
    8-MaviOkyanuSs-Bursa

merhaba
    bende yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum
    inşallah bi aksilik olmazsa pazar günü geleceğim
    beni de eklerseniz sevinirim
    hayırlı günler

• 17 Şubat'ta Canonturk'ün de buluşması varmış. Rast gelirsiniz belki
    http://www.canonturk.com/vbulletin/canonturk-istanbul/20190-17-subat-pazar-canonturk-moda-sahil-gezisi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

17 Şubat'ta Canonturk'ün de buluşması varmış. Rast gelirsiniz belki
    http://www.canonturk.com/vbulletin/canonturk-istanbul/20190-17-subat-pazar-canonturk-moda-sahil-gezisi.html

bende dün gece gördüm ama bizim plan program yapıldı artıkın :D

• quote:

quote:

photoworld bursa'nın da gezisi var Üsküdar taraflarında :)

Ne 17 şubatmış yahu :) Bende kapkaç yapmayı düşünüyorum :)

Sakının Zeiss'leri , 85mm 1.2 , 135 F2 L serilerini canon'larınızı , 85mm 1.4G , 35mm 1.4G nikonlarınızı , Pentax Ltd'lerinizi

Gerçi bana bir tane Nikon Makro lazım direkt bulursam onu affetmem :D :D

Önce DH'nin buluşmasına sarkarım. Baktım para edecek ekipman yok oradan Moda sahile akarım :D :D

En son Kız kulesi taraflarına giderim diğer grubu kıstırırm :D :D Tamam güzel plan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 13 Şubat 2013; 12:49:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

quote:

quote:

photoworld bursa'nın da gezisi var Üsküdar taraflarında :)

Ne 17 şubatmış yahu :) Bende kapkaç yapmayı düşünüyorum :)

Sakının Zeiss'leri , 85mm 1.2 , 135 F2 L serilerini canon'larınızı , 85mm 1.4G , 35mm 1.4G nikonlarınızı , Pentax Ltd'lerinizi

Gerçi bana bir tane Nikon Makro lazım direkt bulursam onu affetmem :D :D

Önce DH'nin buluşmasına sarkarım. Baktım para edecek ekipman yok oradan Moda sahile akarım :D :D

En son Kız kulesi taraflarına giderim diğer grubu kıstırırm :D :D Tamam güzel plan :)

bu plan tutmaz hocam sen bırak peşimizi

• Herkes canonlardan nikonlardan bahsediyor kendimi yetim gibi hissetim yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_hayaller -- 13 Şubat 2013; 13:36:30 >
  • aslında güzel olurdu ama nasipse cumartesi bursa cumalıkazık a gidiyorum pazara da dinlerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

aslında güzel olurdu ama nasipse cumartesi bursa cumalıkazık a gidiyorum pazara da dinlerim artık

Güzel yere gidiyorsun hocam. Hiç gitmedim ama gitmek istediğim yerler arasında..

Bir de Cumalıkazık değil de Cumalıkızık olarak biliyorum ben oranın ismini
  • kazık yazmışım evet neyse yanlış oldu ya saol evet bir de göl var güzergahta iyi olacak inşallah
  • quote:

aslında güzel olurdu ama nasipse cumartesi bursa cumalıkazık a gidiyorum pazara da dinlerim artık

yorgun olmazsanız bekleriz hocam :)
  • @jimi1984 Ortak çalışabiliriz, istersen saatlerimizi ayarlayalım sızma planımızı gerçekleştirelim.
  • quote:

quote:

yorgun olmazsanız bekleriz hocam :)

Alıntıları Göster
    @bilemir Siz daha buluşun haftasonu, biz BLoWeR hocamla görüştük çayımızı bile içtik. Bi tanışma faslıydı, fotoğraf için muhtemelen 16 şubatta (yine sizden önce hatırlatırım) Mevlâna Kültür Merkezi'ne gidecek gibiyiz semazen çekmek için. 6D'yi de şöyle bir göz ucuyla inceledim hafiften. Son zamanlarda hayalimdeki makineydi, artık kesinlikle 1-2 yıl içindeki makinem durumuna geldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

@bilemir Siz daha buluşun haftasonu, biz BLoWeR hocamla görüştük çayımızı bile içtik. Bi tanışma faslıydı, fotoğraf için muhtemelen 16 şubatta (yine sizden önce hatırlatırım) Mevlâna Kültür Merkezi'ne gidecek gibiyiz semazen çekmek için. 6D'yi de şöyle bir göz ucuyla inceledim hafiften. Son zamanlarda hayalimdeki makineydi, artık kesinlikle 1-2 yıl içindeki makinem durumuna geldi.

17 subat...coming soon !!!!!!

• quote:

quote:

17 subat...coming soon !!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

@jimi1984 Ortak çalışabiliriz, istersen saatlerimizi ayarlayalım sızma planımızı gerçekleştirelim.

tamam hacı :)

Canon'lar senin Nikon'lar benim aramızda pay ederiz :D :D
    Pentax LTD hacılarsak benim Zukion bulursak senin :D :D
    Zeiss patlatırsak satar kendimize Fakirin Zeiss'i samyang alırız :D :D
  • Bugun eminonu taraflarndaym buralarda olan goruse biliriz i ki muhabbetin belini kira biliriz ;-) ozel mesaj..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.