Şimdi Ara

17 Yaşında Boy uzaması ve kilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aralık 1994 doğumluyum. Boyum 164-165 civarında. Kilom 75. Boyuma göre biraz fazla kiloluyum.Tabi yaş genç olunca bunları kendime takıntı haline getirmeye başladım.Daha önce sivilce sorunum vardı çok şükür bu sorun ortadan kalktı. Şimdi arkadaşlar ben boyumun 180 olmasını istiyorum.Annem 162,Babamda 182 boyunda.1kaç ayda ne kadar uzarım ve en fazla kaç cm olabilirim? Düzenli olarak kalsiyum ve magnezyum takviyesi alıyorum.Her gece olmasada 2-3 gecede bir süt,ayran mutlaka içiyorum.
    Kilo da vermek istiyorum tabiki. Hergün düzenli olarak 1-2 saat yürüyerek yada orta tempoda koşarak,evde yapacağım egzersiz hareketleri ve ekmek,tuz,şeker ve yağlı yiyecekleri azaltırsam kilo verir miyim? Ayrıca evde yapabileceğim egzersizler konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

• öncelikle boy ve kilonun en verimli yardımcısı spordur.. boyunuzun uzaması için bilhassa basketbol ve voleybol öneririm.. çünkü esneme payları fazla.. hem kilonuzu dengelersiniz hemde boyunuzun uzamasına yardımcı olur.
  • Boyun tahminimce en fazla 7-8 santim daha uzayabilir.Ancak 1 ayda olacak şey değil bu.
  • dostum üzgün ama bu yaştan sonra uzayacağını sanmıyorum uzama potansiyelin yok olsaydı bu yaşa kadar en az 175 felan olurdun genlerle alakalı birşey bu ama yinede bir doktora görün kemik röntgeni çektir eğer kemik uçların kapanmadıysa doktor sana bir program hazırlar ve uygularsın eğer kapanmışsa zaten yapacak fazla birşey yok neyse sonuçta herşey boy değil illa çok takıntılıyım diyosan ilerde cerrahi operasyonlla 10 cm kadar uzayabilirsin
  • Sonuç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamin son mesaj taeihi 4 yil once konu bosuna hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla 5 cm uzarsın gibime geliyor ben 15 yaşındayım boyum 167 muhtemelen bende en fazla 170 olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.