Şimdi Ara

17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 17 yaşındayım boyum 165 fiziksel olarak cılız olduğumu düşünüyorum babam 169 annem 150 abim 173 bu konu canımı sıkıyor ister istemez, daha önce bu dertten çeken ve tecrübesi olan paylaşsın lütfen boy uzaması için neler yapmalıyım ve boyum uzar mı ? yalnız boy olarak değil 39 numara giyorum 40 olur mu ayaklar ? tecrübesi olan lütfen paylaşsın

• Güzel kardeşim böyle şeylere kafanı yorma hayatta bir sürü dert varken bırak boyun 1.65 olsun ha illa tavsiye ver diyorsan ip atla seri şekilde internetten hareketlerine bak yüz ben 18 yaşındayım bu yaz 1 hafta havuzda yüzdüm boyum 2 cm falan uzadı ebru şallının esnetme hareketleri var onu yap 1.70 civarı olursun oda sana yeter heralde
  • Uzar

• Uzar kardeşim sıkma canini
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

Güzel kardeşim böyle şeylere kafanı yorma hayatta bir sürü dert varken bırak boyun 1.65 olsun ha illa tavsiye ver diyorsan ip atla seri şekilde internetten hareketlerine bak yüz ben 18 yaşındayım bu yaz 1 hafta havuzda yüzdüm boyum 2 cm falan uzadı ebru şallının esnetme hareketleri var onu yap 1.70 civarı olursun oda sana yeter heralde

cidden ebru şallı izlerken çok uzuyor bende de oldu o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassiopeja

quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

Güzel kardeşim böyle şeylere kafanı yorma hayatta bir sürü dert varken bırak boyun 1.65 olsun ha illa tavsiye ver diyorsan ip atla seri şekilde internetten hareketlerine bak yüz ben 18 yaşındayım bu yaz 1 hafta havuzda yüzdüm boyum 2 cm falan uzadı ebru şallının esnetme hareketleri var onu yap 1.70 civarı olursun oda sana yeter heralde

cidden ebru şallı izlerken çok uzuyor bende de oldu o.

Alıntıları Göster
    Aynen esneme hareketleri yap barfiks poziyonu asılı kalmakta iyi geliyormuş.. Süt yoğurt peynirde tüket bol bol beslenmenide iyi yap. Multivitamin alabilirsin 50 60 tl birşey 2 ay civarı gidiyor. Basketbol, yüzmede yapman iyi olur.

• MyHappy M kullanıcısına yanıt
    Güzel abim dert ettiğim değil ben polis olmak istiyorum 167 olmam lazım, 170 tam olmak istediğim boy ne az ne çok onun için çabalıyorum yoksa 190 veya 180 olayım desemde olmaz bu saaten sonra. (17 yaşından 18'e kaç cm uzadı boyunuz ?)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    12 yıl önce açıldı
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kemiklerdeki epifiz plakları kapandığı için uzamaz kardeşim. Sen bakma bu yazılanlara, kemiği güçlendirir onlar ancak.
  • deoksiriboz1000 D kullanıcısına yanıt
    Kapandığını nerden biliyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Kapandığını nerden biliyorsunuz ?

Hastanede bakılıyor o bildiğim kadarıyla,kapanmış ise daha uzamazsınız
  • biliyorum hocam el röntgeni, ama arkadaş kapandı diye idda ediyor onu soruyorum nerden biliyorsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    neyin boyu?
  • 20ye kadar eğer spor da yaparsan
  • Kişiden kişiye değişir ama büyük ihtimal uzar
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Ben 17 yaşında açıkçası hiç uzamadım diyebilirim çünkü geçen yaz hiç yüzmedim bu yaz 18 oldum 1-2 cm attı boyum ben senin yerinde olsam ip atlarım ip benim boyumu uzatmadı ama dik durmamı sağladı + varsa kapalı havuza gitme imkanın git yüz denemekten zarar gelmez boş zamanındada basketbol oyna sağlıklı beslen
  • MyHappy M kullanıcısına yanıt
    Bu hafta spora başlayacam hocam İNŞALLAH uzarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Bu hafta spora başlayacam hocam İNŞALLAH uzarım
    17 yaşından sonra boy uzar
    17 santimden sonra boy uzar
  • Bence umidini kaybetme daha buyumenin durmasina 2-3 yil var. Elbet 5 cm uzarsin bence umidini kaybetme bol bol sut ic ve spor yap.
  • nedir hocam son durum?
  • Aynen bende 1.65 im 16 yaşındayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.