Şimdi Ara

19 yaşından sonra boy uzaması için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 20 yasıma girmeme 2 ay kaldı ergenliğe geç girdim diyebilirim hala sakal yok olanda tüy ve seyrek kıl şeklinde,benim geçtiğimiz 2 ayda hatta 1 ayda 2-3cm boyum uzadı 1.78-79 civarı bişey oldum tabii bunu farkedince daha da ümitlendim 1.82-83 vs görmem mümkün mü bu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz kilo fazlalığım var bi 15kg civarı onu vermeye çalışıyorum fitness ile büyük kas grupları çalışsam bacak gibi büyüme hormonunda artıs yasanabilir mi tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• nasıl uzadın aga o 2 , 3 cmi 19a giriom boy 1 70

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bende bilmiyorum 1 ay kadar spor salonuna gittim ama boyluk hareket hiç yapmadım sadece kol omuz çalıştım,bırakalı 1 ay oldu ara tatilden sonra okula gidince uzamışsın dediler ben boyumu olctugumde mezura ile çıplak ayak 1.78,5 cikti 18 yaşımda ayakkabı ile 1.76 ciktigimi hatırlıyorum

• 178 179 iyi işte , fark olmaz 182 183le,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet iyi ama yine de psikoljik olarak rahatlamak istiyorum bir de fitness yaparken daha estetik duruyor 1.80+boy

• ulan ben roaccutane denen ilacı 16 yaşımda kullandım aptal gibi ondan sonra büyümem durdu aw 175 de takılı kaldım 2 yıldır şimdi 19 oldum yeni yeni siz siz olun her ilaca şifa diye atlamayın19 yaşından sonra boy uzaması için 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    12 yıl önce açıldı
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ilacdan kaynaklı değildir sadece hocam ya genetikle daha cok alakalı

• Arkadaşın boyu aslında uzamadı. Yani büyüme olmadı kemiklerde. Omurga her insanda biraz olsun eğridir. Spor ile bu eğrilik düzelir ve gerçek boyunuza ulaşırsınız. Bende başlayacağım yoga ile boy uzatma egzersizlerine. Omurgamı düzelteceği için uzama ihtimalim var. 1 ila 5 cm uzama ihtimali veriyorlar genelde.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    165

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    Hocam ama şöyle bir şey var 18 yaşımda 1.74 boyundaydım şuan 1.78,5 çıplak ayak
    Ayrıca boy uzatmaya dair hareket hiç yapmadım sadece kol sırt omuz gogus dortgeninde antrenmanım oldu bir de mekik vs 12 13 günlük fitness tecrübesinin boyumu uzatabilecegini düşünmüyorum

Ben doğal olarak uzamak istiyorum yoga ile vs uzayabiliyoruz evet ama daha sonradan boy tekrar eski haline dönüyor amacım kalıcı olarak uzayıp üstüne yoga vs eklemek.

• benkimkiyimki B kullanıcısına yanıt
    Posturunzu düzeltilmiş olabilirsiniz. He büyümede olmuş olabilir. O yaşlardan sonra uzayan çok

• Ben de o ilacı 16 da kullandım ondan sonra hiç uzamadim,10.sinifta yaşıtlarıma göre çok uzundum şimdi ortalama boyda duruyorum

Boy tekrar eski haline mi dönüyor. Hocam lastik adammısiniz siz saçmalamayın

Hocam yoga vs ile ancak omurlarinizda bulunan plakların arasını açarsınız posturunuz duzelir vs ama belli bi zamandan sonra bunlar tekrar yerine oturur
    Yoksa bilmedigim başla yöntemler mi varda haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkimkiyimki -- 16 Mart 2022; 0:25:9 >
  • Şimdi sana birkaç tavsiyede bulunayım. Öncelikle bu işi gerçekten ciddiye alıyorsan bir doktora git epifizler açık mı baksınlar grafiyle uzar mısın uzamaz mısın bir şey söylerler.
    Diyelim ki açık, o zaman amacımız büyüme hormonu arttırmak. Büyüme hormonu azaltan şeyler nelerdir obezite hareketsizlik düzensiz uyku düzeni aşırı karbonhidratlı beslenme sayılabilir, arttıran şeyler de tahmin edersin ki bunların tam tersi aktif bir yaşam, egzersiz, protein ağırlıklı beslenme, düzenli bir uyku özellikle non REM dediğimiz uyku evresi bu süreçte önemli biraz araştırabilirsin. Özellikle yüzme basketbol insanların sık bildiği bir şey ama ekstradan ip atlamanın da uzamaya etkisi fazla aklında bulunsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam benim bahsettiğim ara açmak deil. Eğri omurgayi düz şekle getirmek.

Hocam bahsettiğiniz olay bu mu?Bende fotodaki 2.durum mevcut ama o kadar da eğri değil ama doğru duruş pozisyonumda yok kesinlikle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.