< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
19 yaşından sonra boy uzaması için (2. sayfa)
-
-
olabilir hocam gerçi annem 155 babam 168 falan ben yine 175 olarak ucundan kurtarmışım gibi
-
hocam ilaç benim hayatımı kararttı bildiğin. sivilceden kurtulalım dedik büyümeden olduk daha sonra çeşitli sağlık problemleri yaşıyorum midemle alakalı falan kalıcı dudak kuruluğu cilt kuruluğu falan var bi de. hiçkimseye tavsiye etmem bu ilacı insanı mahvediyor, bitiriyor. bu ilacı bile bile 16 17 yaşındaki çocuklara yazan doktora allah akıl versin cidden
-
Hocam bunların hepsine tek bir ilacın sebep olduğuna emin misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 19 yaşının başındayken 1.80 iken 183.5 oldum sonra uzamadı 20'nin sonlarındayım şuan.
-
Bende muhtemelen son aşamadayım son bir sıçrama istiyorum 1.82 83 olsam çok güzel olucak
hocam siz nasıl uzadınız
-
İlacı kullansan böyle demezdin hocam
Bir şey yapmadım hocam ama spor salonuna gitmeye başlamıştım onunla alakası olabilir. Ama ben bi insanın nihai boyunun sadece genetiğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Spora gidersen o boya hormonal değişimlerden dolayı daha hızlı ulaşırsın o kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X