Şimdi Ara

17 Yaşındaki Birisi LoL Oynayabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bununiçinburdayım

Iste bu yüzden dh'yi seviyorum.
    Buradaki kimse feedlemez, küfretmez ve afk kalmaz. :) :)

forumdaki herkes gizli challenger aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

17 yaşındayım flame eğer aileme küfür edilmesse yapmam adam küfrediyorsa ya afk kalırım yada ignor

Adc lazım mı

Oyunu bıraktım :D
  • 17 yaşında yetişkin var, beyni 12 yaşında kalmış var. O penta konundan sonra ben de senin pek yetişkin olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Yaşa değil davranışlara göre bakılır daha çok.

@The Rainmaker Biri benle aynı oyuna düşecek eloya sahipse ve arkadaşçıl şekilde değil de öğretmen gibi hataları vb. söylüyorsa ben de onu haklı bulmam. "Öyle yapmasan daha iyi olur" "bak şöyle yapsan daha fazla verim alabilirsin" diyenlere sözüm yok ama diğer adam onları o kadar iyi biliyorduysa benimle aynı ligde ne işi var zaten.

bu konuda haklısın tatlı dil herzaman işe yarar ama bi örnek veriyim

bugün s2 için serilerde adc oynuyorum yanımda bi tane zilean var neyse oynuyorum adam bombaları atıyo killeri hep o alıyo pardon yazıyo alttan bende adama dedimki bak bomba olayını ayarlıyamıyosan zilean alma başka bi support tercih et dereceli oyunlarda çok zarar görürsün yanın daki adc hatta ilerki zamanlarda takımın çok geri kalır diye adam hiçbişey demedi sonra bomba koymamaya başladı bende bi adamı alamadım adam kaçtı sonra alttan diyoki böyle dahamı iyi oldu sonra bu bi başladı kavrayamıyosun hiçbişeyi bilmemne diye bende tamam dedim sen prosun

ayrıca silverde şöyle bi olay vardır bilmiyorum biliyomusun mesela ilk 10 maçın 6-7 sini kazanan s2-s3 arası gelir ve yenile yenile düşer s5 e kadar şimdi bu adamlarla aynı seviyede görünmekde insanın canını sıkar hani sonuçta şans eseri orda mesela bugün benim oyunuma gelen nidalee süper bi örnekti buna bu yüzden aynı ligde işimiz olabiliyo böyle kişilerle

• quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

ben 16 yaşındayım chat ban yemişliğim yok ama çok eleştiririm küfürsün bi şekilde hatalarını söylerim hemende küfürü yerim orası ayrı ama asla küfür etmem

sürekli konuşup herkese hata bulan ama kendinde hiç hata yokmuş gibi davrananlardan mısın bro?

çok daha beterim kendim hayvan gibi feedler en ufak hatalarında tepelerine binerim
  • 16 yaşındayım bu zamana kadar sadece 1 kişiye cevap verme gereksinimi duydum geri kalanına da cevap vermedim aslında bu aldığın terbiyeye bağlı bir şey oyun yüzünden sövmek nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

Oyunu oynamanın yaşla değilde playerlıkla ve sportmenlikle alakalı olduğunu düşünüyorum, yaşı küçük olupta iyi oynayan kardeşlerimizde yok değil.

Aynen öyle, 15 yaşında olupta olgunca davranan arkadaşlarımız var hem oyunda hem forumda. En önemli unsur bu bence.
  • quote:

Oyunu oynamanın yaşla değilde playerlıkla ve sportmenlikle alakalı olduğunu düşünüyorum, yaşı küçük olupta iyi oynayan kardeşlerimizde yok değil.

Bende onların arasındayım

• Dinen caiz değildir.Oynayabilir.
  • quote:

+1
  • quote:

quote:

quote:

17 yaşındayım flame eğer aileme küfür edilmesse yapmam adam küfrediyorsa ya afk kalırım yada ignor

Adc lazım mı

Yapma bea , forumda ne işin var bu arada :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adc lazım mı

Yapma bea , forumda ne işin var bu arada :)

Forumu bırakmadım trde hesap arıyorum gold ucuz bir şey hediye edicem arkadaşıma

• 17 yaşındaki çocuk oynamıcakta kim oynucak babam mı? Sorulara bak.
  • quote:

İyi oynamak zorunda degil kimse ama sportmen olmak zorunda

• Üzgünüz. Riot politikalarına göre 17 yaşındaki birisi lol oynayamaz.
  • quote:

+++++++
  • 15 yasindayim . Sezon 1de başladim . Problem ?

• 17 Yaşındayım . Lol oynuyorum . Chat ban yedim . Hak edene söverim .
  • 17 altı oynamasın bence, 16'da çekilir de ilkokullar... Gidin başka oyun oynayın. Ben onların yaşındayken Warcraft oynuyordum.
  • Bence işin yaşla alakasi yok çünkü lol tarzı oyunlar duruma gore hangi item kasilacagini ya da tf icinde ani kararlar verip oyunu kazanma vb stratejilere bağlıdır. Eğer bunları düzgün yapabiliyosan hic bi sorun yoktur yaşla ilgili. Hatta tanidigim 35 yaşındaki bi abi diyelim shene teleport alip baseden cikmak icin ulti ve teleportu kullanıyordu:D Trnin sıkıntısı daha oyunda hangi skillin ne yaptığını yada hangi itemin en uygun olduğuna bakmadan direk internetten build bakan metadan hic bir haberi olmayan nerde ne yapilmasi gerektiğini bilmeyen bir cok çocuk var ve kendi inanadiklari yanlislarina uymassan ana avrat kufredecek seviyedeler malesef. Tr bu isleri daha cok cocuklar yada liseliler yaptigi icin velet diye direk damgalanmaya basaladi yasi belli bi sinirin altinda olanlar. Bu yüzden tryi birakip westte hesap actim daha ilk levellerde jungler gorunce bile cok sasirmistim basta.
    not: liseli değilim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.