Şimdi Ara

17 Yaşındaki Eljif elmas Fenerbahçede ! Büyük oyuncu .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

gunluk katki gereken senede boyle 17 yasinda cocuga kalan bikac kurus bonervisini vermek nasil bir sacmaliktir? ne yapacak 17 yasinda cocuk sampiyon mu yapacak? ben arfa sneijder kadar katki ve etki gosterebilecek mi? senelerdir para varken yapilmayan genc fantezi transferi bu sene bes kurus para yokken yapiliyor. akil alir gibi degil. koskoca fenerbahce 17 yasindaki cocugun eline kaldi. 90 dakika bile cikaramaz 17 yasindaki cocuk, sampiyon yapmasini bekleyecegiz. tuhaf ya.

Dünyada şuan 80-90 milyon euro istenen dembeleler , mbappeler , donnarumlar hepsi 18-19 yaşında.Sizin mantığınıza göre 30-35 yaşında artık avrupa takımlarının kullanıp bi kenara attığı Sneijderler , Ben Arfalarlamı başarı gelecek.Mbappe bu sene takımını neredeyse Şampiyonlar Ligi finaline taşıyordu siz hala ligden bahsediyorsunuz.Ajax çoluk çocukla bizim güya yıldızlar karması olan Beşiktaşın her ne kadar penaltılarla turu kaybetselerde oyun olarak ezildikleri Lyona 4 atıp finale çıktılar.Nese daha saymama gerek yok.Ayrıca sizin dediğiniz mantıkla düşünürsek Ben Arfa bey 6 milyon euro maaşlar , imza paraları vs vs yok bide neyse.Zaten transfer yapacak parayı bile zor buluyoruz bu çocuk bizim için bir şans.

• Türk asıllı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

gunluk katki gereken senede boyle 17 yasinda cocuga kalan bikac kurus bonervisini vermek nasil bir sacmaliktir? ne yapacak 17 yasinda cocuk sampiyon mu yapacak? ben arfa sneijder kadar katki ve etki gosterebilecek mi? senelerdir para varken yapilmayan genc fantezi transferi bu sene bes kurus para yokken yapiliyor. akil alir gibi degil. koskoca fenerbahce 17 yasindaki cocugun eline kaldi. 90 dakika bile cikaramaz 17 yasindaki cocuk, sampiyon yapmasini bekleyecegiz. tuhaf ya.

Dünyada şuan 80-90 milyon euro istenen dembeleler , mbappeler , donnarumlar hepsi 18-19 yaşında.Sizin mantığınıza göre 30-35 yaşında artık avrupa takımlarının kullanıp bi kenara attığı Sneijderler , Ben Arfalarlamı başarı gelecek.Mbappe bu sene takımını neredeyse Şampiyonlar Ligi finaline taşıyordu siz hala ligden bahsediyorsunuz.Ajax çoluk çocukla bizim güya yıldızlar karması olan Beşiktaşın her ne kadar penaltılarla turu kaybetselerde oyun olarak ezildikleri Lyona 4 atıp finale çıktılar.Nese daha saymama gerek yok.Ayrıca sizin dediğiniz mantıkla düşünürsek Ben Arfa bey 6 milyon euro maaşlar , imza paraları vs vs yok bide neyse.Zaten transfer yapacak parayı bile zor buluyoruz bu çocuk bizim için bir şans.

neyse bonservis verilmiyormus. o zaman guzel.

• bu çocuk benim eski sevgilim

• Ocaka kadar oynayamicakmis lan :( bu kotu oldu

• Yazık etti kendine çoçukcağız üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

bu çocuk benim eski sevgilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerde oynayamayacak bile. Kariyeri başlamadan biter
  • Bütün forum aynı kızla çıkmış heralde yorumlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Bütün forum aynı kızla çıkmış heralde yorumlara bak

Ahahaha

• Galatasarayliyim ama helal.olsun Fenerbahçe ye. Böyle transferler vizyon işi en kötü 3-4 yıl rotasyonda kullan 2-3 milyona satarsın en kötüsü

• Normalde mantıklı hareketler ileride iyi fiyata satılır vs. derdim.fenere gitmişse kariyeri başlamadan bitti yazık olmuş
  • Kiz ismi diye cok dalga gecerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru gs ye gelenler elmas olup değerini katlıyor zaten.

Bu işin feneri gs si yok. Türkiye de bir oyuncuyu ucuza alıp parlatıp satmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Normalde mantıklı hareketler ileride iyi fiyata satılır vs. derdim.fenere gitmişse kariyeri başlamadan bitti yazık olmuş

17 Yaşındaki brumaya 12€ verip , 3 sene sonra aynı fiyata satmayız en azından​

• Arkadaşlar birşey soracağım , bir konu daha açmıştım Isla ile ilgili , konum kaldırıldı .

Kural dışı birşey mı yaptım acaba ? Isla yarın İstanbul'a gelecek medya yeni altyazı geçiyor , hay Allah'ım

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Çok yetenekli oyuncu

Edit: ferdi kadıoğlu sandım keşke onu da alsalar
    Aldık hocam
  • quote:

Blok.

• VİA BELLİ O ELİM ÖPÜLÜR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

VİA BELLİ O ELİM ÖPÜLÜR!
    Hocam isla hakkina ne yazmiştiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.