Şimdi Ara

17 yaşındaki kardeşime lösemi teşhisi konuldu,ama Allah`ın izniyle bunu da atlatacak (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
10.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah ilaçlara yanıtı iyi olur 15 gün sonra tekrar kemik iliği alınacak o zaman belli oluyo sonucu inşallah iyi çıkar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.iyi sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantepteyim. Hastalıkla ilgili pek bilgim yok ama kan , ilik ya da benzeri her türlü yardıma hazırım. Acil şifalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel mesaj attım bakar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurTrlmz

Gaziantepteyim. Hastalıkla ilgili pek bilgim yok ama kan , ilik ya da benzeri her türlü yardıma hazırım. Acil şifalar.

allah razı olsun kardeşim eğer gerekirse seni bilgilendiririm
  • Istanbuldayim ben de her turlu yardima acigim. Bir pm yeter

• kardeşinin morali nasıl? Allah yardımcınız olsun

• Allah yardimciniz olsun kardesim.

Ben de burada ask acisi cekiyorum,peh.

• Kardeşinin en sevdiği şeyleri muhakkak yapmaya çalış, eğer yapamıyorsan tel no'mu verebilirim belki maddi anlamda ufakta olsa yardımcı olabilir. Manevi anlamda Yaratan yardımcınız olsun. Adı bile kötü bu hastalığın. Umarım tez atlatır ve yaşama daha da sıkı sıkı bağlanır kardeşiniz.
  • Allah acil şifalar versin.
  • Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun.

Arkadaşlar rabbimiz insanı hastalıkla sınar, sağlıkla sınar, zenginlikle, fakirlikle herşeyle sınar.

"Hayır ve şer in Allah'tan geldiğine inanmak"
  • bugün haberlerde şunu gördüm :

hucre tedavisi ilelösemiden kurtuldu.
  • Allah yardımcınız olsun vazgeçmeyin en büyük ilaç moraldır pes etmemektir.
  • Hocam umarım en kısa zamanda iyileşir kardeşiniz. Onunla moral verici konuşmalar yapın ki zaten ümitsizliğe kapılacak birşey de yok DH'liler neleri atlatmış bunu mu atlatamayacak :)
  • hepiniz cok sagolun,ilaclar verildi halsizlik ve mide bulantisi var,bekliyoruz bu sekilde,

• Allah şifa versin , çok büyük geçmiş olsun.
  • başka neyi atlattıki?
  • Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
  • Allah acil şifa versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VROOOM

başka neyi atlattıki?

daha once bir burun ameliyati oldu bunyesi cok zayif ,

• quote:

Orijinalden alıntı: ılkdmr

arkadaşlar geçtiğmiz hafta içerisinde kardeşimin başağrıları ve halsizliği nedeniyle gaziantepte ki özel hastanelere götürdüm orada bir sonuç alamadılar ve bizi gaziantep üniv. tıp fakültesine gönderdiler yapılan tahliller sonucunda doktor kemik iliği aldı ve malesef kardeşimde Akut Lenfoblastik Lösemi çıktı ,şu an çok kötü bir durumdayım aileme destek olmak için bu durumda ne yapmalıyım onlara çok fazla belli etmesemde ruh halim çok bozuldu.kardeşim daha on yedi yaşında sınava hazırlanıyordu bir insanın bu yaşta gelecek ile ilgili planlar yaparken bu duruma düşmesi gerçekten beni yıktı diyebilirim. bu konuyu burada paylaşmamın nedeni de içimi biraz dökmek için oldu

arkadaşlar sizlerden ricam lütfen dualarınızı eksik etmeyin allah rızası için kardeşim için dua edin , pazartesi günü kemoterapi başlayacak eğer bu hastalık ile ilgili bilgileriniz var ise paylaşın ,şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler .

Hocam geçen gün bir yerde okumuştum böyle durumlarda mutlu olmak ve olumlu düşünmek çok önemliymiş yine böyle genç birisine lösemi teşhisi konulmuş ama çocuğa önemli bişiyin yok demişler çocukta mutlu olmuş olumlu düşününcede farkında olmadan kanseri yenmiş hastalık tamamen yok olunca söylemişler çocuğa yani demek istediğim herşeye yağmen olumlu düşümek çok önemli sıkmayın canınızı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.