Şimdi Ara

17 yaşındaki kardeşime lösemi teşhisi konuldu,ama Allah`ın izniyle bunu da atlatacak (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
10.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim bozma moralini desem de bir işe yaramayacak Allah acil şifa verir inşallah
  • Geçmiş olsun, dünyada bazen kayışın koptuğu anlar vardır, ne dersen anlamsız kalır, inşallah geride bırakır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_C

Hocam geçmiş olsun, Allah şifâ versin.

Sırf gönlüne su serpmek maksadıyla belirtiyor olmadığımı belirterek öncelikle şunu belirteyim; -yoktur demiyorum elbette; ama ben hayatımda hiç 20 yaş altında bir insanın kanserden dolayı vefât ettiğine şâhid olmadım. Hattâ ileri yaşlardaki o kadar kanser hastası insan var ki, bunlardan kimisi daha hastalığa yakalanalı 1 sene bile olmadan hastalıktan kurtuluyorlar. Büyük bir çoğunluk da benim gözlemlediğim kadariyle 1-2 senede atlatıyor.

Yanlış anlamazsan bir sorum olacak; kardeşinin kilo sorunu var mıydı? Boyu ve kilosu kaçtı?

hocam iyi dilekleriniz için sagolun kardeşimin boyu 1.90 kilo 62 idi biraz zayıf bir yapısı var
  • Yaşı henüz çok genç. Kendimi kardeşinizin yerine koyuyorum, yaşanması gereken, tecrübe edilmesi, öğrenilmesi gereken o kadar çok şey var ki, eğer bunun farkına varırsa moral bulur. Yaşının da verdiği avantajla Allah ın izniyle kurtulacaktır. Her gencin içi yaşam sevinciyle doludur bunu ortaya çıkartın ve kendisi için, sizin için iyileşmesi gerektiğini gösterin. Başına genç yaşta gelen bu olay belkide yaşamının geri kalanı için sağlam bir temel atmasını sağlar. Allah yardımcınız olsun.
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar verir inşallah.
  • Allah acil şifalar versin kardeşimize, burası Türkiye sağlam adamı hasta diye rapor çıkarıyorlar farklı bir yere daha göstermeyi dene benim babaanneme kanser dediler (uludağ üni. tıp fak.) başka iki yere baktırdık öyle bişeyin olmadığı ortaya çıktı. Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

hayırlı olsun.hastalıkta nimettir. ilkokulda türkçe ve din hocamız bunları derdi.

Hastalık nimet mi? Ne salakça bir yorumdur bu ne sığ görüştür. 17 yaşındaki bir insanın hayatı eriyor. Sen buna nimet mi diyorsun ?

Geçmiş olsun. Mümkünse moralini çok yüksek tut hem kendinin hem kardeşinin. İmkanınız var ise en iyi yerlerde tedavi olmasını sağlayın. Ne gerekiyorsa yapın ve herşeyden önce umudunuzu kaybetmeyin. Bu rahatsızlıktan kurtulan çok insan var.

İster inan ister inanma "...Muhakkak siz malınızla ve canınızla sınanacaksınız" yazar Ali İmran suresinde. Sabreden kazanır.

Allah sabır ve şifa versin.

17 yaşındaki çocuğun nesini sınayacak ? Kendinizi sureler ile avutun. Gerçekçi olun! Bir insanın acı çekmesi tanrıya neyi sağlayacak elinde bütün dünyayı cennete çevirebilecek gücü var madem çevirsin ve bütün insanlar barış içinde yaşasın neyin kavgası bu ?

Hastalık, yangın, doğal afet vs. gibi insan hayatını olumsuz etkileyen şeylerin bir sınav bir deneme olduğunu söyleyen insanların zihinlerinden şüphe ederim. Aynı durumda sen kalsan isyanların en büyüğünü edersin.

sana hiç bedavadan para verildi mi acaba..araba, ev ? cennetin karşısında bir bedel ödenmeli...ayrıca bu dünyada ne kadar sıkıntı çekerseniz çekin öteki tarafta bunun bir karşılığı var. Allah boş yere kimseye sıkıntı vermez... Allah sonuçta. sen onu sorgulayamazsın.kendin diyosun zaten "elinde bütün dünyayı cennete çevirebilecek gücü var" diye

• arkadaslar iyi dilekleriniz ve dualarınız icin hepinize tesekkürler.
  • Hocam çok geçmiş olsun, Allah acil şifasını versin inşallah, siz kardeşinizin moralini hep üst seviyede tutmaya çalışın, moal çok önemlidir bu durumlarda.
  • Allah acil şifalar versin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey Allahtan.. hiç canınızı sıkmayım tıp cok ilerde Allahın izniyle iyileşir.. bol bol yanında olun moral verin kardeşim..
  • Allah acil şifalar versin.Geçer be abi.Moralini yüksek tut.
  • Yüce Allah yardımcımız olsun kardeşim, herşey Allahtan. Moralinizi çok yüksek tut hayata sımsıkı bağla kardeşini ve aileni aklına kötü birşey geldiğinde hemen dağıt kafanı sakın düşüncelere boğulma.

Bu daha 17 yaşındaki kardeşlerimiz ve diğer tüm şifa bekleyen kardeşlerimiz için bol bol dua edelim arkadaşlar.
  • Allah şifa versin.
  • Allah şifa versin

Bu arada şekerli meşrubatlar ve şekeri tamamen bıraksın çünkü şekerin kanseri beslediğinden bahsedilmişti medyada.
  • Allah acil şifalar versin hocam
  • allah şifalar versin hocam
  • ALLAH acil sifalar versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 23 Mart 2013; 22:35:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Allah'tan ümit kesilmez, derdi veren, dermanı da verir. Bir an önce eski sağlığına kavuşması dileğiyle dostum. Tekrar geçmiş olsun.
  • Allah kimsenin başına vermesin . Acil şifalar

Sınava sonradan da girer şu anda o kadar önemli değil sınav .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.