Şimdi Ara

17 yaşındayım boyum kısa??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
13.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phytgriph

21 yasindayim 170

Biz 5 teyken (5. Sınıf) bı cocuk 1.67 idi. Sallamasyon yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Gece süt içmek uyurken salgılanan büyüme hormonu growth hormonunun salgılanmasını azaltıyormus.

Salla

Bak bakalim google amcaya düzenli şekilde 4 senedir gece süt içiyorum hiç etkisi olmadı

Büyüme hormonu içeriğindeki amino asitlere ve nezaman salgılandığına bak.
    Ondan sonra sütün içeriğindeki amino asit yoğunluğuna bak.
    Süt asıl gece içilirse boy uzatır.

• Annem 1.60
    Babam 1.62
    Ben 1.64

Aralık 1995 doğumluyum. Rekora koşuyorum
    Yakın akrabaların dediklerine göre dev gibiymişim. Daha fazla uzamama gerek bile olmadığını söylüyorlar...
  • 18 olucam boyum 1.73 falan ben napıyım.1.71 falanda olabilir emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaucho10

Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var ben Mart 1996 doğumluyum yani 17 yaşındayım ama boyum 1.75 ve bu durumdan şikayetçi olmuyo değilim Annem 1.62 falan Babam 1.85 ama ben 1.75 kaldım 84 kiloyum(hiç göstermiyorum nedense :S)84 kiloyum dediğim zaman kimse inanmıyor :D SupraTall falan var ondan kullansam etkisi olurmu veya çok süt içmeye başlasam v.s yani ben en az 1.82 falan olmasını istiyorum sizce olurmuyum?

Normal bence 17 yaşında 1.65 olan arkadaşım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

Annem 1.60
    Babam 1.62
    Ben 1.64

Yakın akrabaların dediklerine göre dev gibiymişim. Daha fazla uzamama gerek bile olmadığını söylüyorlar...

Tüm akrabalarının boyu 1.50 ise gayet normaldir bu
  • 17 Yaşındayım 1.65 boyum var sanırım biraz sorun ama ne zaman boy atıcam bilmiyorum doktora gittiğimde büyümene engel bir şey yok dedi sen yine iyisin
  • Ben de 14 yaşındayım boyum 1,87.Senin boyunda olmak isterdim açıkçası.Okul kıyafetlerinde beden bulamadığımı için hepsi üstümde küçücük kalıyo.Çok da güzel değil uzun olmak.Ha nasıl bu kadar uzadın dersen her sabah süt içerdim belki bunun etkisi olabilir.
  • Ben de 17 yaşındayım ve ağustos 1996 doğumluyum. 1.75 boyundayım. Babam 1.84, annem 1.73. Dayılarım ve dedem 1.80 den fazla. Amcalarım da öyle. Ergenliğe geç girdim. Sizce 185 i görebilir miyim
  • Adamına göre değişir boy mevzusu ben 18 yaşındayım 3 senedir aynı boydayım genetikle ilgili.Süt falan %5' geçmez etkisi,test edildi,onaylandı.Basketbol daha etkili.
  • Bence boyunu biraz yuvarlıyormuşsun gibi geldi. Genelde 5-6 cm yüksek söyleme hastalığı var bizim millette. Ben o boylardayım da bana gayet normal bir boy gibi geliyor. Ben 20 yaşındayım. 1.75 civarında boyum var. Hani daha uzun olsa tabii ki daha iyi olurdu da boyum kısa, ölüyorum bitiyorum diye yas tuttuğumu hatırlamıyorum. Boyun 1.75 olmayabilir, iyice ölçmeni tavsiye ederim.
  • 170i geçmez benimde, 175-177 ideal boy diye düşünüyorum umarım ulaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaucho10

Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var ben Mart 1996 doğumluyum yani 17 yaşındayım ama boyum 1.75 ve bu durumdan şikayetçi olmuyo değilim Annem 1.62 falan Babam 1.85 ama ben 1.75 kaldım 84 kiloyum(hiç göstermiyorum nedense :S)84 kiloyum dediğim zaman kimse inanmıyor :D SupraTall falan var ondan kullansam etkisi olurmu veya çok süt içmeye başlasam v.s yani ben en az 1.82 falan olmasını istiyorum sizce olurmuyum?

inan bana bende aynı sorunları yaşıyorum. yaş 15.5 boyum 173 anne 150 baba 175 aynaya bakınca kendımı cuce gıbı goruyorum bıktım artık korıdorumuzda bır manzara çerçevesı var her gun korıdordan gecerken oraya bakamıyorum çunku bakınca dahada psıkolojım bozuluyor.Çunku kendımı 5 ay once yan yana getırınce çerçeveyle çerçeveyle aynı boydaydık geçen yanlışıkla ordan geçtım korıdorda çerçeve benden daha uzun gıbı geldı çok sınırlendım psıkolojım bozuldu boyum uzayacagına kısalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bence boyunu biraz yuvarlıyormuşsun gibi geldi. Genelde 5-6 cm yüksek söyleme hastalığı var bizim millette. Ben o boylardayım da bana gayet normal bir boy gibi geliyor. Ben 20 yaşındayım. 1.75 civarında boyum var. Hani daha uzun olsa tabii ki daha iyi olurdu da boyum kısa, ölüyorum bitiyorum diye yas tuttuğumu hatırlamıyorum. Boyun 1.75 olmayabilir, iyice ölçmeni tavsiye ederim.

Gel sen ölç istiyosan?

Ayrıca dediğim gibi benden 1 yaş küçük akrabalarım bile 1.90 babam,amcam v.s 1.85 den fazlalar ama ben 1.75 im.Gerçi babamda benim yaşımdayken benim boyumdaymış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

quote:

Merak etme dostum daha uzarsin. Bende senin yaslarda o boylardaydim simdi 20 yasindayim boyum 185.

Sürekli bir boy uzaması var mıydı, birden mi attın?

Oyle hemen olmaz o isler, zamanla.

Benim 16 yaşındayken boyum 1.68'di şuan 19'um 1.78-79'im 18 yaşında 7-8 cm uzadım.

Benim dedigimden ne anladin sen simdi ?

17 yaşında boyum 1.70'dı bi anda uzadım 18'imde. bundan bahsetmiyormusun?

• bizim aile de 1.80 den aşyagı erkek yok 1.98 amca oglu ben 1.80

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilirsin tabi..

Nasıl mı?

Boy uzatma teknikleri üzerine oluşturulmuş bu blogda yer alan ve boy uzatmayı garanti eden tek yöntem olan Boy uzatma formülü e kitabı ile..

Bence bir göz atmanda fayda var..
  • quote:

Annem 1.60
    Babam 1.62
    Ben 1.64

Annen 1.60 sa gerçekten senin boyun 1.75 i bile görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 18 Ocak 2013; 23:45:08 >
  • Dostum genetiğine bağlı ben o yaşta 1.87 boya sahiptim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Annem 1.60
    Babam 1.62
    Ben 1.64

Annen 1.60 sa gerçekten senin boyun 1.75 i bile görebilir.

Hocam bu saatten sonra Ygs - Lys derdiyle beraber uğraşılamaz o konuda

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.