Şimdi Ara

17 yaşındayım boyum kısa???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
13.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var ben Mart 1996 doğumluyum yani 17 yaşındayım ama boyum 1.75 ve bu durumdan şikayetçi olmuyo değilim Annem 1.62 falan Babam 1.85 ama ben 1.75 kaldım 84 kiloyum(hiç göstermiyorum nedense :S)84 kiloyum dediğim zaman kimse inanmıyor :D SupraTall falan var ondan kullansam etkisi olurmu veya çok süt içmeye başlasam v.s yani ben en az 1.82 falan olmasını istiyorum sizce olurmuyum?

• anca kilo alırsın artık zorlama fazla
  • Kaldın öyle kastırma.
  • 20 Yaşına kadar uzama devam eder. Ne uzun boy merakınız var anlamadım gitti be
  • Bundan sonra süt içsen bile sanırsam sadece kemiklerine etkili olur. Ama basketbol ile bence bir yıl daha boyunu uzatabilme sanşın var.
  • Bana belki de yetecek 176-7 ama 15 yaşımda 170 e yakınım.
  • en iyisi basket.sütte yardımcıdır sanırsam.
  • Merak etme dostum daha uzarsin. Bende senin yaslarda o boylardaydim simdi 20 yasindayim boyum 185.
  • Boy insana bir şey kazandırmıyor kardeş . Milletin yanında abi gibi duruyorsun. Bir minibüs ile giderken ayakta duramıyorsun vs.. Saymakla bitmez eksileri.

Not: Boy 1.88
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Merak etme dostum daha uzarsin. Bende senin yaslarda o boylardaydim simdi 20 yasindayim boyum 185.

Sürekli bir boy uzaması var mıydı, birden mi attın?
  • 21 yasindayim 170

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben şuna yanıyorum Babam 1.85,Amcam 1.86,Dedem 1.82 ve benden 1 yaş küçük 2 tane akrabam var onların boyları 1.90 ama ben 1.75'im en çok yakındığım konu bu benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

quote:

Merak etme dostum daha uzarsin. Bende senin yaslarda o boylardaydim simdi 20 yasindayim boyum 185.

Oyle hemen olmaz o isler, zamanla.
  • 180 olursun daha artmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Benim 16 yaşındayken boyum 1.68'di şuan 19'um 1.78-79'im 18 yaşında 7-8 cm uzadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

quote:

quote:

Benim 16 yaşındayken boyum 1.68'di şuan 19'um 1.78-79'im 18 yaşında 7-8 cm uzadım.

Benim dedigimden ne anladin sen simdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalurjistOguz -- 14 Ocak 2013; 19:09:33 >

• Ben de 18 yaşındayım daha yeni 18e girdim(doldurdum) boyum 176 20 yaşına kadar devam ediyormuş umarım 185 falan olurum biraz sorun yaptım çünkü Her gün egzersiz yapmaya başladım süt içmeye başladım
  • 1.75 gayet iyi boy basketbolcu mu olmak istiyorsun kardeşim ben 1.73 üm gayet te memnunum.
  • 17 Yaşındayım boy 1.69

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hobbit daha geldi desenize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.