Şimdi Ara

17 yaşındayım burger king veya lcw de çalışabilir miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece paranın değerini anlamak için bile çalışılıyor.

Abd de milyon dolarlık adamların çocuklarıda yazın çalışıyor.

Obama nın kızı bile geçen yaz bir fast food dükkanında çalışıyordu.

Bu bir kültür orada, emek vermeyi öğrenmeli herkes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalarda birden çok bankayla çalışabiliyor. İşe girerken bildiriyorlar zaten şu bankada hesabın var mı yok mu diye. Yoksa aç derler. Mesela kendi işimizden örnek vereyim. Sayılı 6-7 banka ile çalışırız. Çalışan aldığımda anlaşma sonrası iş bankasında hesabının olup olmadığını sorarım. Yoksa aç hesap numarasını yolla derim. Düzenli olarak aydan aya maaşlarını da yatırırız. Tek banka olunca kontrol ve para transferleri de daha kolay oluyor.

Merak etme çok hesabın olmaz. Açması da kapatması da çok zor değil banka hesaplarını artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Firmalarda birden çok bankayla çalışabiliyor. İşe girerken bildiriyorlar zaten şu bankada hesabın var mı yok mu diye. Yoksa aç derler. Mesela kendi işimizden örnek vereyim. Sayılı 6-7 banka ile çalışırız. Çalışan aldığımda anlaşma sonrası iş bankasında hesabının olup olmadığını sorarım. Yoksa aç hesap numarasını yolla derim. Düzenli olarak aydan aya maaşlarını da yatırırız. Tek banka olunca kontrol ve para transferleri de daha kolay oluyor.

Merak etme çok hesabın olmaz. Açması da kapatması da çok zor değil banka hesaplarını artık.

Banka o paradan hesap işletim ücretide kesebilir. Birde öyle kötü bir yanı var.

Benim Enpara hesabım var. Bu hesabı mesela maaş hesabı olarak kullanabiliyor muyuz?

Parayı her çalışanın hesabına vezneden mi yoksa internetten havale yoluyla mı yatırıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara konusunda bir bilgim yok benim.

İnternet bankacılığını kullanırız genellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

21 yaşındayım ailem sağolsun, 1 gün bile çalışmadım yerinde olmak istemezdim

Ne alakası var? Maddi durumumuz gayet iyi. Seninkinden eminim fazladır. Ama üniversiteye gitmeden önce her yaz çalışıyordum. Kendime bir şeyler katabilmek için, iş hayatını öğrenebilmek için.

yav he he
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.