Şimdi Ara

17 yaşındayım burger king veya lcw de çalışabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    küçük işletmelerde maaş alırken sıkıntısı oluyor sanırım
    nasıl bir yerde çalışabilirim?
    bahsettiğim işletmeler beni çalıştırır mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burger King ve LC Waikiki'de Çalışma Yaşı Sınırı

Burger King Çalışma Yaşı

Burger King'de çalışma yaşı sınırı 18'dir. Bu yaş sınırının altında olan kişiler Burger King'de çalışamazlar.

LC Waikiki Çalışma Yaşı Sınırı

LC Waikiki'de çalışma yaşı sınırı da 18'dir. 18 yaşından küçük kişiler LC Waikiki'de çalışamazlar.

Bu nedenle, 17 yaşında biri ne Burger King ne de LC Waikiki'de çalışamaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 21 yaşındayım ailem sağolsun, 1 gün bile çalışmadım yerinde olmak istemezdim
  • Benim arkadaşım bahsettiğin 2 yerde de çalışıyordu ancak adına bir banka hesabı olmadığı için elden veriyorlar tabii buda ücreti azaltıyor...1.300 alacağına 800 alırsın anlayacağın.
  • Burger king mc donalds gibi yerlerde çalışabilirsin. Ama lcw de facto gibi yerler lise mezunu elemanları alıyor yani 18 yaşın üzerinde olman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcw de 18 yaş ve lise mezunu olma zorunluluğu var. Lise mezunu değilsen 18 yaşından büyüksen geçici süreli olarak ekstra personel olarak çalışabilirsin. Yemek hakkın olmaz, günlük belirli bir ücretle aynı işi yaparsın.
  • Fast food restoranlarında çalışabilirsin, ama çalışma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

21 yaşındayım ailem sağolsun, 1 gün bile çalışmadım yerinde olmak istemezdim

niye utanılacak, aşağılık hissedilecek bi durum mu çalışmak?
    delikanlı olup babanın avcunun içine bakmak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Fast food restoranlarında çalışabilirsin, ama çalışma!

Neden? Başka nerede çalışabilirim?
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    Çalışmak istiyorsan böyle şeylere kulak asma. Sana birşeyler katar böyle yerlerde çalışman. Zaten 3 ay çalışmak istiyorsun. Ben 5 sene çalıştım fast food sektöründe müdür olarak bıraktım. Ben işe başlamadan önce de açtığım konuya böyle cevaplar geliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Fast food restoranlarında çalışabilirsin, ama çalışma!

Neden? Başka nerede çalışabilirim?

İşin doğası gereği ağır işlerde çalışacaksın. Ayrıca kuralları çok katıdır. Eğer fıtratında yoksa çok zorlanırsın.
  • PembePanjur kullanıcısına yanıt
    Hayır banka hesabını velisi ile açabilir kendi üzerine
  • 17 yaşındayken banka hesabı açabilirsin. Banka hesabı sadece yıllık olmaz aylık olur. 18inden sonra normal hesaba dönersen. Maaşla ilgili de bir sıkıntı olmaz. Asgari ücret ne ise onu vermeleri gerekiyor. Bu devirde elden ele para alımı,ticareti yapmayın yaşınız kaç olursa olsun. Banka demek garanti demek,kanıt,delil demek. Elden para almak yasal değildir ki böyle büyük şirketlerinde bu tarz olaylara yaklaşacağını sanmıyorum yaklaşma olursa bu tip durumlara şikayet edin gitsin. Ülkeyi soydukları yetmiyormuş gibi bide emekçiye göz dikiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Çalışmak istiyorsan böyle şeylere kulak asma. Sana birşeyler katar böyle yerlerde çalışman. Zaten 3 ay çalışmak istiyorsun. Ben 5 sene çalıştım fast food sektöründe müdür olarak bıraktım. Ben işe başlamadan önce de açtığım konuya böyle cevaplar geliyordu

Hocam nerde müdür olarak görev aldınız ?

• keremak35 K kullanıcısına yanıt
    Şehir olarak mı restoran olarakmı

• quote:

Ne alakası var? Maddi durumumuz gayet iyi. Seninkinden eminim fazladır. Ama üniversiteye gitmeden önce her yaz çalışıyordum. Kendime bir şeyler katabilmek için, iş hayatını öğrenebilmek için.

• yardım ettiğiniz için teşekkür ederim
  • quote:

İşte kısa yada uzun çalışma hayatınız olsaydı böyle düşünmezdiniz..Çalışmak kadar güzel şey yok.insanlar sadece para yada maddi menfaatler için çalışmazlar.kişilerle ileride lazım olabilicek iş diyalogları öğrenilir.ELindeki değerlerin kıymeti anlışılır.sizede tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

17 yaşındayken banka hesabı açabilirsin. Banka hesabı sadece yıllık olmaz aylık olur. 18inden sonra normal hesaba dönersen. Maaşla ilgili de bir sıkıntı olmaz. Asgari ücret ne ise onu vermeleri gerekiyor. Bu devirde elden ele para alımı,ticareti yapmayın yaşınız kaç olursa olsun. Banka demek garanti demek,kanıt,delil demek. Elden para almak yasal değildir ki böyle büyük şirketlerinde bu tarz olaylara yaklaşacağını sanmıyorum yaklaşma olursa bu tip durumlara şikayet edin gitsin. Ülkeyi soydukları yetmiyormuş gibi bide emekçiye göz dikiyorlar.

Maaş için özel olarak bir banka hesabı mı açılması gerekiyor yoksa kendi kullandığımız kişisel hesapta olur mu?

Yoksa her işe girişimizde hesap açacaksak 20-30 tane banka hesabımız olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Şehir olarak mı restoran olarakmı

Restoran olarak sordum hocam ?

• quote:

çok saçma konuşmuşsun

çalışmak güzeldir ve üzerimdeki şu tembelliği bir atabilsem maddi durumum iyi olmasına rağmen iş bulup çalışacam ama işe yaramazın tekiyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.