Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şüphesiz herkes yemek ihtiyacında ilk akla gelen firma BURGER KİNG.Kasaya gittiğinde ne yediğini bilmek gerekir tabi.Arkada ne oluyor o yediğin hamburger ne yoldan geçiyor bilmek istersiniz diye düşündüm.Ne isterseniz sorabilirsiniz bu başlık altında.

SORULAR VARSA ALALIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usengul -- 27 Nisan 2020; 4:33:21 >

• Domuz eti bile koysan kimse anlamaz dediniz orda hemen cevap vereyim dedim. Çin'de MC Donald's a gitmiştim bir çok kez arkadaşımla, benim hassas olduğumu biliyordu ve özellikle söylerdi domuz eti istemiyoruz diye bende rahat yiyorum tabi bi gün yine gittik her zaman Big Mac tercih ederdim işte menüyü aldı geldi arkadaşım elime aldım tam ağzıma atarken burnumun direği kırıldı kokudan içini açıp bi baktım incecik dilimi koymuşlar içine hemen bıraktım zaten, arkadaş epey bi özür diledi gitti yenisini aldı geldi yedim afiyetle, yine Çin'de Shanghai Pu Dong Havalimanı Dış Hatlar da Air China CIP salonu kullanırım her zaman bir çok yemek içinde domuz eti oluyor malum yazıyorda zaten açıp bi bakayım diyosun yine leş gibi kokuyor. Yani her ne olursa olsun o domuz eti kokusu leş gibi sana geliyor bilmemen mümkün değil kendini her yerde belli ediyor pis etiyle.
    Yapay Zekanın Yanıtı

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN!

Burger King'de dört yıllık çalışma tecrübesi olan bir gıda uzmanı olarak, bu popüler fast food zinciri hakkında merak ettiklerinize yanıt vermek için buradayız.

Anahtar Kelimelerle İlgili Bilgiler:

• Burger King Expert Sınavı: Burger King'de çalışmak için geçmeniz gereken kapsamlı bir gıda güvenliği ve operasyon sınavıdır.
    • Burger King Zehirlenmesi: Nadiren de olsa, yetersiz pişmiş et veya çapraz bulaşma nedeniyle ortaya çıkabilen bir gıda kaynaklı hastalıktır.
    • Whopper Eti Nedir: Whopper hamburgerlerinde kullanılan et, yüzde 100 dana etidir.
    • Patates Kızartma Yağı Kaç Kez Kullanılır: Burger King'de patates kızartma yağı, kaliteyi korumak için düzenli olarak süzülür ve değiştirilir.

Diğer Bilgiler:

• Gıda Güvenliği: Burger King, gıda güvenliğini en üst düzeyde tutmak için sıkı prosedürler uygular. Tüm çalışanlar, gıda işleme ve hijyen konusunda düzenli olarak eğitilir.
    • Müşteri Hizmetleri: Müşteri memnuniyeti Burger King'in önceliğidir. Personel, sorularınızı yanıtlamaya, özel isteklerinizi karşılamaya ve olumlu bir yemek deneyimi sağlamaya hazırdır.
    • Özel Menüler: Burger King, vejetaryen ve glütensiz seçenekler dahil olmak üzere çeşitli özel menüler sunar.
    • Promosyonlar ve İndirimler: Burger King, müşterilerine özel promosyonlar, indirimler ve sadakat programları sunarak değer sunmaya çalışır.

Burger King'le ilgili daha fazla sorunuz varsa, lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin. Çalışanlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kasanin arkasindaki mutfakta nasil kusmadan saatlerce calisabiliyosunuz bunu merak ediyorum. Belki benim midem hassastir ama o yag ve kizartma kokusu falan hic rahatsiz etmedi mi seni?
  • Hijyen durumu nedir
  • Axwell. kullanıcısına yanıt
    Usta ilk işe başladığımda dediğin belirtiler vardı benimde midem hassastır ama bir yerden sonra herşeye alışıyorsun zaten.
  • Ellerinden geldiğince temizliğe önem veriyorlar.Ama ne kadar temiz tutabilirsin ki her yer yağ içindeyken.Kapanış denilen olay var her gün detaylı temizlik yapar elemanlar sistem öyle döner gider.
  • Koftenin mazemeleri ne ?
  • Hocam yazın çalışmak istiyorum part time 17 yaşındayım para durumu nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    Hamburgerin içindekileri soruyorsan.MAYONEZ-SALATA-DOMATES-TURŞU-KETÇAP
  • Part-Tıme çalışan arkadaşlar 400 lira felan alıyordu.Mesai felan kalma durumu olursa saat başı 5 lira falandı herhalde hesapla işte. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Hamburgerin içindekileri soruyorsan.MAYONEZ-SALATA-DOMATES-TURŞU-KETÇAP

Yok köftesini nasil yapiyolar onu soruyorum.
  • quote:

Part-Tıme çalışan arkadaşlar 400 lira felan alıyordu.Mesai felan kalma durumu olursa saat başı 5 lira falandı herhalde hesapla işte. :)

Haftanın kaç günü kaç saat hocam fix olarak?
  • Neden çıktın ?
  • Her dükkanda BROİLER var.Eti atarsın et 1.5 dakika içinde düşer etleri ÇÜTÜ(ÇOKLU ÜRÜN TUTMA ÜNİTESİ)ye alırsın.Hazır şekilde bekletirsin.Etler sevkiyatda gelmeden önceki işlemleri bilmiyorum :(
  • Part Tıme'ler genellikle hafta sonu en yogun zamanlarda çalışır.Yada okul duruma göre.8 saat vardiyali sistemde çalışır bütün elemanlar.Ayda falan ne yapar işte hesapla :)
  • quote:

Ellerinden geldiğince temizliğe önem veriyorlar.Ama ne kadar temiz tutabilirsin ki her yer yağ içindeyken.Kapanış denilen olay var her gün detaylı temizlik yapar elemanlar sistem öyle döner gider.

Anladım, teşekkürler
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Bunaldım usta artık hergün yemekte Hamburger yediğini düşünsene 4 sene boyunca.Müdürlerle felan papazdım sinirlendim birgün çıktım.:)
  • Yav bu tendercrisp spicy nasıl öyle acı oluyor? Resmen acılık etin içerisine sinmiş. Şırıngayla acı mı basıyorsunuz ete
  • A.S.I. kullanıcısına yanıt
    Et acı değil bro.SPICY sos var.Sos diye aldığın bufalo sos aslında onu onun içine sıkıyoruz.SPICY KOVA SOS'lar var onu sürüyoruz hamburgerin içine.
  • Sanki daha önce açılmıştı ama sormasam olmaz

Neden inatla mayonez koymuyorsunuz her gittiğimde elemanlarla tartışıyorum ve şehrimdeki tüm bk lar aynı
  • Kısa boylu,hacimsiz ve kolları kıllı kızlar çalisiyor genelde,bunu özel olarak mi seçiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 6 Nisan 2017; 16:14:22 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.