Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaglar, etler, soslar, makinalar her sabah K.S.T. (Kalite Kontrol Servis) adi altinda sicakliklari temizlikleri kontrol edilip, herseyin kusursuz oldugu sonucuna varilinca restoran aktif olarak hizmet vermeye basliyor
  • TURQUOIS3 T kullanıcısına yanıt
    Burgerking'in en guzel urunlerinden birisi, sandvici hazirlayan arkadas hijyen prosedurlerine uydugu surece herhangi bi korkunuz olmasin
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    At eti muhabbet irlanda da ABF Foods Group firmasindan alinan etlerde bulundugu ve o etleri sadecee irlanda da ki burgerking restoranlarinin kullandigi, Turkiye burgerking marka temsilcisi TAB Gida yaptigi resmi aciklamayla dile getirmisti ve ayrica markanin butun urunleri yetkili bakanliklarca denetlenip onaylanmaktadir
  • teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum zaten o ülkedeki insanlar bu zamana kadar at eti olduğunu anlamadılar.

Sonuç olarak Türkiye'de istediğin eti ne yaparsan yap istersen hindi eti koy genede insanlar bunu anlayamaz ancak çiğ bir şekilde özel laboratuvar ortamlarda çeşitli testlerden geçerirerek anlaşılabilir.
  • Patatesler neden bu kadar çöp ? Özellikle eve söylediğiniz zaman 10 günlük patatesleri getiriyorlar sanki bunu nereye şikayet edebilirim
  • 4 sene çalışıp bi mevkiye geldin mi merak ettim
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Belki esit sartlarda bir kiyaslama degil ancak, marketlerden aldigimiz sucuk, salam, sosis gibi urunlerin iclerinde de tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz, onlarda bakanliklardan onayli, bizimki birazda goz gormeyince gonul katlaniyor hesabi :)
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Bu urunler adi ustunde fast food, hizli hazirlanir ve hizli tuketilir, sadece patatesler degil sandvicler de ayni

Sicak iken guzeldir, sogumaya basladikca lezzetini gorselligini yitirir, sandvic biraz daha kapali halde oldugu icin omru patatese gore 10-15 dk daha dayanbilir ama patates pakette hazirlanip teslim edilene kadar sogur ve sakiz gibi olur
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    4 senedir calisip ayni basladigi yerde olani da gordum, 3 sene dolmadan restoran sorumlulugu alani da gordum

Ben bir bucuk yilda supervisor (mudur yardimcisi) olarak ayrildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Yükseldim tabi ki.İlk işe girişte eküp üyesi olarak başladım.EXPERTLİK sınavına gidilir ikinci kademee.80 üzeri puan alınırsa expert olunur.3.kademe SS(SERVİS SÜPERVİZÖR)müdür yardımcılıgı gibi birşey.oraya kadar yükseldim gerisi de zatem müdürlük onun için diploma falan olması lazım oda bende olmadıgı için olamadım.

ilk başladığın ve son aldığın maaş neydi yükselince iyi mayış veriyorlarsa bizde girelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyubesk39

Bu urunler adi ustunde fast food, hizli hazirlanir ve hizli tuketilir, sadece patatesler degil sandvicler de ayni

Sicak iken guzeldir, sogumaya basladikca lezzetini gorselligini yitirir, sandvic biraz daha kapali halde oldugu icin omru patatese gore 10-15 dk daha dayanbilir ama patates pakette hazirlanip teslim edilene kadar sogur ve sakiz gibi olur

Mc Donald's söylediğim zaman hiç öyle olmuyor ama ? O nasıl oluyor ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 6 Nisan 2017; 10:45:4 >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Patatesler yeni kızarma ünitesinden çıkıp paketlenip hızlı bir şekilde sizin evinize getirildiyse sorun olmamıştır fakat 30 dakika beklemiş patatesi size getirirlerse sorun buradan kaynaklanır patatesin ömrünü uzatan tuz'dur.Yağ'ı etrafındaki kutu emdiği için yavaş yavaş eğrilip büzülen bir patatestir.

Ayrıca dondurulan patatesler fast food restaurantına gelmeden önce ısıl işlemden geçer yane kızartılır ve şoklanır siz bu patatesi tekrar kızartmaya çalışınca az ömürlü çıtır çıtır patates elde ediyorsunuz.

1 kızartma ünitesindeki yağı 1 haftadan daha fazla bekletirseniz yağ git gide siyahlaşır ve patatesler sapsarı yerine koyu sarı veya ölü patates gibi çıkar.

Bir çok teknik detay var ki fast food 100 senelik bir meseledir.

• Mc ve bk tam bir sacmalik ben diyim size xD ne tadi var ne tuzu kayis gibi seyleri yedirtiolar insanlara xD illa fastfood yicem diosaniz popeyes felan olabilir A doner tarzi boyle yerler var en kotu gidin iskender gomun hamburger yemek nedir ya xD 1 defa yesem 1 yil canim cekmiyo bi daha o kadar lezzetsiz bisi
    Zaten gıda sektöründe baya bilgim var 2-3 fabrika gezdim.Oradaki çalışanlar evine kesinlikle ne sucuk ne salam nede sosis sokuyordur net söyleyebirim.

İstanbul'da domuz çiftlikleri vardı araştırabilirsiniz bu domuzlar neden çiftliklerde tutuluyor
    Teşekkür ettim dostum yakında yine bi mudur yardımcılığı yada müdürlük nasip etsin allahım inşallah
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    Müdür olacağına ekip üyesi ol daha iyidir.

Ekstra bir sürü yük yükleniyor üzerine müdür dediğin koltuğunda oturur ama fast food'ta daha çok ayakta durup çalışmak anlamında oluyor.

Maaşın bir nebze yükselsede yaptığın işe bakıldığında hiç birşey etmediğini ileride anlıyorsunuz.

Öğrenci iseniz gidin çalışın öğrenciye göre iyi paralar kazanabilir ve sigortanız başlanır felan ama ekip lideriymiş , müdürüymüş tamamen aklınızdan çıkarın.
    Zehirlendigim yerden tekrar nasil yemek iyebilirimki ?

Ayrica ben bi ara mercibek corbasindan tiskindim en az 3 yil icemedim o corbadan gordukce midem bulaniyordu.
  • Ben pazartesi başvuru formunu doldurdum arayan soran yok napmak lazım?
  • Ben çalışmayı düşünüyorum, full time maaşı asgari değil mi? Bir de yeni başlayacak olan biri neleri bilmeli, tavsiyen falan var mı?
  • Konumu nasıldı çalıştığınız yerin? AVM'miydi?
    Kaç personel çalışıyordu total?
    Aylık ne kadar ciro yapıyordu aşağı yukarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 6 Nisan 2017; 11:14:3 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.