Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çalışanlar olarak müşterinin yemediği patatesleri yediğiniz oluyor mu?



    Bir de patateslerin içinde fare pisliği olduğu doğru mu?
  • Beyler bir ara bir haber vardi birisi montunda hamburger unutuyordu artik kac sene hatırlamıyorum cikarttiklarlarinda daha bozulmamisti bile. Burada kullanilan ekmek ve hamburger koftesi sentetikmis. Yani et degilde ete benzer et tadinda sentetik bir maddeymis. Bunun dogruluk payi nedir?

    Ben sahsen bayagidir yemiyorum dışarda hamburger yemegi de dusunmuyorum geçen yanimda arkadasim vardi tutturdu milkshake icelim diye ona bile guvenemedim lan bunlar sut diye su ile baska bir maddeyi karistirmistir bize milkshake diye sunuyorlardir diye tadi guzeldi ve buz gibiydi orasi ayri konu ilk kez milkshake icisimdi burgerking de, spor yaparken kullandigimiz protein(çilek) le ayni tadi varmis biraz daha şekerli ve buzlusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 6 Nisan 2017; 11:22:18 >
  • Hocam kac kere vurdun (çalişanlardan ücret vermeden)
  • Bu sistemin bug ı falan varmı acaba? Yada ölücüler için tavsiyeniz varmı
  • XnoX kullanıcısına yanıt
    O teklif zaten kesin var olmayan hatayi telafi etmek icin nezaketen sunulan bir teklif, raporda gida zehirlenmesi diyor, burgerden yedigin yemek seni zehirledi gibi bir yazi olmadigi icinde burger tam anlamiyla sorumlulugu almiyor, o an orda sadece restoran muduru oldugu icim oda olay buyumeden tatliya baglansin diye ozur dileyip boyle bir teklifde bulunuyor, karsi tarafda genelde teklifi reddedip gidiyor :)
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Tekrar gidip gorusebilirsin veya yakinlarda baska sube varsa oraya basvurabilirsin, personel ihtiyaci varsa aninda alirlar ama ihtiyac yoksa basvurulari biriktirip ise yarayacak birisini almaya calisirlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurr1907

    Atığa atılır.Servis süpervizöre haber verilir atığa kaydedilir.

    Hocam çoğu eleman yerden alıp hiç bir şey olmamış gibi davranıyormuş. Arkadaşlarım çalışıyordu ordan biliyorum.
  • Kapitalizmi doruklarda yaşamışsın.
  • Ellie Goulding kullanıcısına yanıt
    Orda sana gerekli herseyi ogretecekler, ilk zamanlar prosedurlerde yanlisliklar yaparsin, etleri, soslari, urunleri karistirabilirsin bunlar gayet dogal seyler. Zamamla calistigin hergun yeni birseyler ogrenmeye ve ellerin daha cok hizlanmaya baslar, kendini gelistirerek sana verilen isi severek yaptigin muddetce yukselirsin. Zor gunler olacak, calisanlarla, musterilerle sorunlar yasayacaksin ama zaten burgerking degil hangi iste calisirsan calis bu soylediklerimin benzerlerini yasayacaksin, allah hakkinda hayirlisini versin diyelim o zaman :)
  • Maaş ne kadar / nasıl hesaplanıyor? Saat başı 5 tl gibi saçma sapan yazilar gördüm de merak ettim
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    En zoru avm lerde calismak

    Calisilan restoranin yaptigi ciroya gore calisan sayisi degisiyor

    Gunluk cirosu 10-15bin olan restoranda 15-20 kisi

    Gunluk cirosu 2-5bin olan restoranda 10-15 kisi calisiyordu benim calistigim donemde (2011-2013)
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Çöp şiş , adana urfa dürüm , döner , iskender , lahmacun , kelle paça , vb uzar gider varken fast food yemekteki amaç o günü ucuza kurtarmaktır.

    Genelde öğrenci kesimi , çevredeki çalışan personeller , iş adamları ve ebeveyn çocuğunun ısrarıyla geliyor oyuncak için baya bir satış oluyor.
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Acilmamis soslari gun boyu biriktirip eve goturenler vardi, cope atilacagina toplayip eve goturuyordu ama musterinin patatesini, sandvicini yiyen birine hic sahit olmadim



    Patatesler bildigin patates evde yapilandan farki fabrikasyon islemlerden gecip soklanarak dondurulmasi ve tekrar yuksek sicakliklarda haslanip servis edilmesi
  • Mastertheweb M kullanıcısına yanıt
    Burger'in 500 restaurantı var ise bunun 50 tanesi adam gibi kuralına uyuyordur yoksa her şey müdürde bitiyor bunu söyleyebilirim.
  • teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • Et donuk halde geliyor restorana ve donuk halde saklaniyor, 600 derecede 30-40 saniyede pisirilip servis ediliyor.

    Etin oda isisinda kalip dedigin gibi uzun sure formunu korumasi diye bisey yok, etlerin saklanma sicakligi -18 derece, oda isisinda maksimum 10-20 dk sonra bozulup, renk degismesi kokmasi gibi belirtiler basliyor, yumusuyor ve kullanilamayacak hale geliyor haliylede cope atiliyor.

    Dondurma makinasinin 14 gunde bir detayli komple sökülüp temizlenmesi gerekiyor, bu temizleme islemi yapilmazsa sut bozulup kokmaya basliyor hatta cok uzun sure temizlenmeyen makinada yesilimsi yosun gibi kuf gibi olusumlar basliyor, makinanin on kisminda sari renkli sayac gibi bir kisim var orda yazan sayi makinin temizlenmesine kac gun kaldigini gosteriyor, tabi bununda hileleri var, yani hic temizlemeden o sureyi sifirlayanlar var
  • Burger cebinde unutan insan amerika'dadır genellikle yemeği cebe koyan ülke amerika ekmeklerin içeriğini pek aklımdan gitti fakat size %100 et yada tavuk diyenler kesinlikle yalan söylüyor nedeni ise et , köfte ve tavukların geldiği kolilerde içindekiler kısmında 50 tane madde var ayrıca et'in içinde yağ var bunu bile hesaba katmadan size yalan söylüyorlar ayrıca ekmek konusuna gelelim dışarıda beklettiğimizde ekmek kuruyor ve küfleniyor bu sebeple Türkiye'de bu sentetik herhangi madde yoktur doğamızın kaynağında küf vardır ve ekmek 1-2 gün içinde küflenirse korkmayın.

    Amerika'da sentetik yada herhangi madde var mı bilmiyorum fakat koruyucu maddeler katmış olabilirler.

    Milkshake konusuna gelelim süt bildiğiniz süt ama içinde şeker var buda insanın ağzına hoş geliyor çilek şurubu var içinde %1-10 arası ancak çilek suyu vardır.2 si karışınca güzel bir tat oluşuyor protein konusunda şeker'den uzak durun gerçek et ve yumurta yiyerek elde edin,




  • teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Derin dondurucuda -18 - -23 arası muhafaza ediliyor ve tranferler sırasında elektronik cihazlar ile etler ve derin dondurucular ölçülüyor buda derin dondurucu gerçekten bu değerler arasında mıdır diye ölçüm yapılmaktadır.

    Burger'de eldiven kullanılıyor ben buna karşıyım ki eldiven devamlı değişmediği sürece çok bakteri ve mikrop üretir ama insan eli bu mikropları ve bakterileri öldürüyor.



    600 derece 40 saniye pişen et varsa banada gösterin standart 218 derecede pişer +-3 olarak hesaplanır alt tabanı ise 177 derecedir.



    Kızartma istasyonları patates 168 derece tavuk istasyonu 178 derecede pişer.



    Sallamasyon bilgiler lütfen atmayalım.
  • HR Creative kullanıcısına yanıt
    Mayonez ketçaba oranla 3 katı daha malıyetlıdır.
    Normalde ketçap verılır ,mayonez müsteri isterse verilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.