İçerdeki yağ kokusu çok rezil ya. Nasıl dayanıyorsun ona bitün gün?
Bir de aynı yağı bütün gün kullanıyor musunuz hocam? Patates kızartırken kullandığınız yağ mesela bütün gün kullanılıyor mu?
Atları nerde barındırıyorsunuz?
Ekmekler hangi marka ve hamburger hazırlanırken ekmekler hangi işlemlerden geçiyor
BRO EAGLEB
kullanıcısına yanıt
kızartma ünitesinin altında yağı filtre etmek için bi sistem var her gün filtreleniyor. o yağ 1 hafta boyunca aynı ama. yani aynı yağ 1 gün değil bir kaç gün boyunca kullanılıyor.
helluri
kullanıcısına yanıt
su + kola şurubu şeklinde karışıyor. bazen şurup bitme noktasına geldiğinde bir de akşamsa değiştirmeye tenezzül etmiyorlar nasılsa kapanacak diye, o yüzden saçma tatlar gelmesi normal
geçen bir seferinde speciallerimle whooper ı cheeseburger e dönüştürüp yaninda büyük boy patates almıştım. patatesin en üstünde de kalin büyükçe bir sey vardi. onu ağzıma atmamla bütün yemek yeme zevkim kaçtı ! tadı adeta kusmuk gibiydi. bunun ne olabileceğine dair bilginiz var mı ?
bir de cheeseburger sanırsam sadece çocuk menüsünde var. ben de whooper dan marul, mayonez, soğan çıkarttırıp; 3 ekstra peynir + hardal eklettiriyorum. böyle değişik special isteklerine sövüyor musunuz ?
teşekkürler şimdiden.
Ne diploması hocam önlisans veya lisans hangisi ?
bknın kendi fabrika üretimi ekmekler
ekmek kızartma makinesine atıyon sadece başka bi işlem yok
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
su + kola şurubu şeklinde karışıyor. bazen şurup bitme noktasına geldiğinde bir de akşamsa değiştirmeye tenezzül etmiyorlar nasılsa kapanacak diye, o yüzden saçma tatlar gelmesi normal
Peki asit ayrıca mı basılıyor. Bazen az bazen çok iyi kıvamda oluyor
helluri
kullanıcısına yanıt
mantık kahve makinası gibi su ve şurup kanalları farklı ama kapalı sistemde karışıyor. bazen ice tea'de kola tadı olması normal yani
En iyi f/p menüsü nedir hocam
Arada zehirlendik diye şikayetler geliyor mu ?
Bu konuyu açmanı müdürün mü istedi. Ya da sen müdüre müsün. Nedir bu herkesteki firmayı tanıtma havası.
Hamburger köfteleri At eti mi yoksa Eşek eti mi ?
İşin içinde çalışmış biri olarak, maddi durumun iyi olduğu halde orada yemeyi düşünür müsün? Hijyen ve sağlık açısından.
Axwell.
kullanıcısına yanıt
Bi zaman sonra insan alisiyor hatta uzerime sinen et ve yag kokusunun farkinda bile olmuyordum. İs cikisi arkadaslarla bulustugumda soyluyorlardi burgerking kokuyorsun diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
kızartma ünitesinin altında yağı filtre etmek için bi sistem var her gün filtreleniyor. o yağ 1 hafta boyunca aynı ama. yani aynı yağ 1 gün değil bir kaç gün boyunca kullanılıyor.
yağ lar hangi gün değişiyor
yani belirli bir günü var mı tam olarak (pazartesi, veya cumartesi pazar günleri gibi)
cebocan
kullanıcısına yanıt
2 sefer karsilastim bu durumla, hastaneden resmi bir belge istiyorlar zehirlenmenin ne zaman olustugu ve neyin sebep olabileciyle alakali sonrasinda ozur dilenip hatayi telafo etmek icin yemek ismarlama teklifleri sunulabiliyor
gönül rahatlığı ile chicken royale menu yiyebilir miyim?
İçine domuz eti bile koysan kimse anlamaz sen nerden bileceksin kokusunu felan sen sadece burger king'de çalışan personelsin at eti koyduğunu itiraf etti kim bu zamana kadar kanıtlayabildi.
Ben Fast Food zincirinde müdürdüm.
Spicy yurt dışından geliyor ve içinde acılı yağ gibi bir madde var sos felan yok yane uydurmayın!