Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yere düşen burgerleri ne yapıyor sunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya o konu aslında şöyle.Mayonez penlerde acılır.Hergün yogunluga göre gram belirlenir.Sabah vardiyasıda ona göre açar yogunlukla eşit açılmazsa kalmaz pende mayonez ve elemanda olanı koymak zorunda kalır kısmak zorunda kalabilir mayonezi.Saati gelmeden bir başka mayonez kullanamaz.Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Atığa atılır.Servis süpervizöre haber verilir atığa kaydedilir.
  • Big King içine konan sos nereden bulunur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 6 Nisan 2017; 7:07:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam soruyu?
  • At Eti kullanılıyor mu hiç şahit oldun mu

• mustafa042 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim at eti falan yalan dolan öyle birşey olsa kokusundan belli olur.At eti kokla birde normal eti kokla hocam ayırt edersin arasındaki farkı.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma soruyu anlamadım.Big king sosu dışarıda bulamazsın.Ben istediğim zaman getittiriyorum kendime istersen ulaşırsan bana sanada getirtirim...
  • 4 senede hiç mevki yükselemedin mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yükseldim tabi ki.İlk işe girişte eküp üyesi olarak başladım.EXPERTLİK sınavına gidilir ikinci kademee.80 üzeri puan alınırsa expert olunur.3.kademe SS(SERVİS SÜPERVİZÖR)müdür yardımcılıgı gibi birşey.oraya kadar yükseldim gerisi de zatem müdürlük onun için diploma falan olması lazım oda bende olmadıgı için olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Yükseldim tabi ki.İlk işe girişte eküp üyesi olarak başladım.EXPERTLİK sınavına gidilir ikinci kademee.80 üzeri puan alınırsa expert olunur.3.kademe SS(SERVİS SÜPERVİZÖR)müdür yardımcılıgı gibi birşey.oraya kadar yükseldim gerisi de zatem müdürlük onun için diploma falan olması lazım oda bende olmadıgı için olamadım.

Olsaydın devam eder miydin peki işe ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En f/p ürün hangisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen hamburger ekmeğni ya da herhangi başka bir şeyi çöpe mi atıyorsunuz yoksa o müşteriye mi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 6 Nisan 2017; 8:10:4 >
  • Sigara içen elemanların zırt pırt dışarı çıkması mümkün mü yoksa fırça mı kayıyorlar
  • Sence en lezzetli ürün hangisi

• hocam bu ranch sos felan parali mi ya da soyle soruyum benim gittigim bu subede cocuk bana 2 tane ranch hediye etmisti bi kac kere de 1 tane atmisti yani onun parasi kimden cikiyor?

• Umarım sorulmamıştır

Kola konusunu çok merak ediyorum. Her zaman aynı tat olmuyor. Bazen fazla asitli bazen şekerli su gibi oluyor. Kola tüpten nasıl geliyor. Çalışana bağlı bir ayarı var mı. Maliyet açısından mı tat bozuluyor.

Birde kızartma yağı palm yağı diye biliyorum. Bilgi verebilir misin. Tşkler

• Hijyen durumu nasıl ben etraftan bahsetmiyorum çalışanların temizliği önemli. El yıkama alışkanlıkları var mı? Yoksa olmasada olur mu diyorsunuz.

Birde çalışırken saçlarını örtüyorlar mı? Öyle saç kıl filan düşme mevzusu olur buna dikkat ediliyor mu.

• Ayrilman iyi olmus dostum. Bunlar adina calismaya degmez. O yillari bir otelde calisarak gecirmis olsaydin simdilerde Avrupali bir bayanla evlenip yurtdisinda yasiyor olurdun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.