Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Don Atari

Yere düşen hamburger ekmeğni ya da herhangi başka bir şeyi çöpe mi atıyorsunuz yoksa o müşteriye mi gidiyor.

Iskarta kovasına gıdıyor
  • Menüyü verip promosyonunu yediğiniz/aldığınız oluyor mu? (Recep İvedik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Mümkğn değil 1 dk bıle boş kalsan iş itelerler merak etme işten kaçamazsın orada.
    Burger kıng ve turevleri saat başı 5 tl verır ama 25 tl lik öper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabani Mokar

Mayonez ketçaba oranla 3 katı daha malıyetlıdır.
    Normalde ketçap verılır ,mayonez müsteri isterse verilir.

Mc Donald's ta istediğin sostan 2 tanesini ücretsiz alabiliyorsun. (Ranch Sos vs hepsi dahil)

• Bk dışında hiç bir firmada bu yok ama mc arby s popeyes vb direk veriyor siz sormuyorsunuz bile muşterinin aklına gelirse ister

• helluri kullanıcısına yanıt
    Multiplex diye bır makına var ve ona uzanan 3 boru düşün.
    KOla şurubu , arıtmalı su ve gaz tüpü birleşerek olusuyor.Tat farklılıgının sebebi ya kola şurubu bıtmıstır yada tüpteki gaz
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    burger kıngdede oyle.
  • 4 sene çalışınca müdür olmuyor musun dile kolay 4 sene çalışmışsın orada.

• Calisirken istediğiniz menüden yiyebiliyor musunuz ? Kendi cebinizden mi çıkıyor ?

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Yemek yiyebileceğin en temız restoranlardır mc, burger şubelerı .Ne fare pisliğinden bahsedıyorsun ?
  • çalıştıgın saati puanla çarparlar ona göre hak kazanırsın
    8 saat çalısan whopper menu alır mesela.Zaten adam kac para kazanıyorda cebınden para verıp yıyecek.
  • at burgerın bu kadar lezzetli olmasının sırrı ne?

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Sallamasyon demissinde ben burda ortalama degerleri veriyorum ve benim soyledigim kesin dogrudur butun heryerde bu sekilde gibi bir iddiam olmadi, kendi calistigim ve tecrubelerimden yola cikarak yorum yapiyorum, ayrica mangalda bile 200 un uzerinde bir sicaklik goruyor iken, dogalgaz veya elektrik beslemeli ortalama isisi 600 olan ve zincir cevirme suresi 30-45 saniye olan bir makinadan soz ediyorum, burasi burgerking konusu ve bende burgerkingde calismis o makinanin ABC sini bilen birisi olarak konusuyorum, bana sallamasyon derken kendin salliyorsun haberin yok.
    4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyubesk39 -- 6 Nisan 2017; 12:31:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Hamburgerin içindekileri soruyorsan.MAYONEZ-SALATA-DOMATES-TURŞU-KETÇAP

Yok köftesini nasil yapiyolar onu soruyorum.

özenle hazırlanan soslu at antrikot

• Çalışanlar sadece hamburger mi yemek zorunda ? Öğle tatillerinde kendileri yemek getiremiyor mu veya yakın bir yerde yemek yiyemiyorlar mı ?

Bir de gün içinde molalar ve öğle tatili toplam kaç saat ?

• teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil makina kullanmıyorsunuz o zaman benim çalıştığımda her şey dijital ve ayarlanabilen makinalardı.

Eti koyarsın tak diye basar 40 saniye sonra çıkar ve etkeri spatula ile toplarsın.

Bu verdiğim değerler standart uygulanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yabani Mokar

burger kıngdede oyle.

Mayonez yada ketçap almayıp Ranch alamıyorsun ama? 50 Kuruş istiyorsunuz...

• Bana yas ilerledikce mi ne tiksinc gelmeye basladi artik. Ne bileyim aklim el vermiyor, ucuz demissiniz fastfoodlar icin ama degil bi menu 10-12 civari en düşük ustune az daha koyarim bin de bir dışarıya cikmisim bari agiz tadiyla yemek yiyelim biraz yasli amca dusuncesi.

Hatta kendi evime cikinca butun ogunlerimi evde hazirlayip kaplarla is yerime goturmeyi düşünüyorum saglikli beslenme acisindan zaten 90 kusagiyiz zamaninda en hormonlu en dandik besinlerle buyumusuz saglam bir diyet programi ve sporla dedem gibi gozukmektense brad pitt, tom cruise vucuduna sahip olmak isterim adamlar kac yasinda zimba gibi vucudu var.

Bu arada seker kullanmiyorum zaten tatli seyleri sevmem.

• Bu ne bicim konu lan.Konuyu acan disinda herkes cevap vermis hepiniz BK calisanimisiniz teskilatmisiniz olm

• quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Bu konuyu açmanı müdürün mü istedi. Ya da sen müdüre müsün. Nedir bu herkesteki firmayı tanıtma havası.

Arkadaş bilgilendirme amaçlı açmış işte asıl sizdeki bu kötü niyet niye? bk nin burda taninmaya ihtiyaci varmi sence günde okadar para kırarken?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.