Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
82.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşe alınırken nasıl belgeler isteniyor, çalışanların sabıka durumuna bakıyorlar mı ? Genellemeyeyim ama çoğu yerde at hırsızı tipler var. İnsana davranmalarından belli oluyor.

    Bir ara izmirde elemanın birisi benim cüzdanı indirmişti de..mahkeme vb süründürdük.
  • Tuvalette poh temizletiyolar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok az ben mcdonalds da saatlik 6.30 tl alıyorum burger farkı işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene iyi çalışmışsın
  • Sos olarak honey mustard çok iyi değil mi ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ederdim tabi müdür yatıyor :D
  • alla alla :D ulan zaten küçücük şeyin içinde veriyor ne maliyeti :D 30 lira alırken iyi küçücük şeyemi takmıslar popeyeste 3 tane istiyom gittiğimde daha kimse bişey demedi yok veremiyoz bilmem ne tarzında 4 istesem onuda verir belki yüzsüzlük olmasın diye şey ettirmiyom :D
  • Obez misiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS'ler 1900 buluyor.Expert 1500 civarı çalışmasına bağlı.Ben 1.900 falan alıyordum
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gayyet fitim kendine bakmak lazım BK da çalışıyorsan bırakırsan insan içine çıkamazsın :)
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Evet hocam temizlerler.
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Tabi isterler hocam.Müdüre bağlı işe alımlar falan şahsen ben gözüme kestirmediğimi işe aldırtmıyordum.Zaten müşterilerle ugrasıyorsun elemanlarda düzgün olsun hiç değilse.
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    F:TEXAS-STEAKHOUSE
    P:TAVUKBURGER-ROYAL BANA GÖRE
  • İlk soruyu geyik olsun diye sormuştum hocam da asıl sorum ilk soru ile bağlantılı. Diğer sorumsa Pişirme alanına geçişte uyguladığınız hijyen prosedürlerinden bahsedebilir misiniz hocam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frhtzkn kullanıcısına yanıt
    Lise diploması yeter.
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Etler broilerde pişirilir.O makine her gün detaylı temizlenir.Hergün sıfır bir şekilde kullanılır.Gün içindede önemli parçaları 4 saat'de bir yıkanır.Tavuk bölümü ise yağda kızartılır.Yağlar 3 günde bir yağın durumuna göre değişir.Patatesler içinde aynı durum geçerli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Targetman

    Atları nerde barındırıyorsunuz?

    MARTI desen anlardık ta bir AT kaç para biliyor musun yeğenim.
  • burger kingte calisiyorum şuanda burger king calisan aramaz köle arar başlayalı 1 ay oldu daha önce 2 ay çalışmıştım şuan çalıştığım alan lobi yani masalarda yemek yiyenlerin pisliklerini temizliyorum bazı kişilere insan demeye bin tane şahit isterim çünkü yemek yemiyorlar s*çıyorlar resmen kocaman bir alana tek başıma bakıyorum hijyen konusuna gelirsek ben bu burgerin hiçbirşeyini yemem hergün evde yemek hazırlar kendim götürürüm herşey hazır dondurulmuş olarak gelir marulundan domatesine kadar yemek yediğiniz tepsiler ya uyduruk bir biçimde silinir ya da üzerine su tutulur sonra kağıt koyulur patateslerin yan ürünlerin ve tavukların piştiği yağ ölçüm aletiyle ölçülür belirli bir dereceye gelince değiştirilir tabi depoda yedeği varsa veya patron cimri değilse etler ızgarada pişer 2dk ızgaradan geçer ve pişmiş olur hamburgeri yapan arkadaş eti spatulayla alır ve hamburgeri hazırlar bazen etler yere düşer ama yinede kullanılır kişinin kendisine bağlı benim yaptığım iş koca bir alanda yemek yiyenlerin tepsilerini dökmek içeriye ve dışarıya günde en az 10 kere paspas atıyorum tuvaletleri temizliyorum elimi hiç yıkayamam çünkü o kadar kalabalık olurki tuvalete zor gidersiniz 1dk ayakta sabit dursam müdür sabit durma der bende boş yerleri süpürürüm pis ellerimle masaları bezle silerim tepsileri toplarım genellikle zengin çocukları gelir bu çocuklar babasının paralarını bi güzel yer lüks araba lüks motorlarla gelirler yanında her daim kızlar olur gelen sevgililer birbiriyle köşe masalarda sevişirler hergün gelenler vardır mutlaka burdan vazgeçemezler ne varsa artık bk da çözemedim bu işi çalışanlar için en kötü şartlar sağlanır genellikle hergün mesai yaptırırlar bu mesailerin parasınıda vermezler işlerin sakin olduğu günde sizi 3-4 saat erken çıkartıp mesaiyi öldürürler yemek olarak hergün hamburger vardır tabi her menü değil king chicken ve köfteburger gibi küçük hamburgerleri yememize izin verirler kapanış vardiyasında bütün makine parçaları malzemeler yıkanır genellikle su tutulur sadece sonra geri makinelere yerleştirilir daha çok şey yazıcaktım ama yazıyı yazarken müdür aradı denetim gelmiş acil gitmem lazımmış denetim gelince herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışırlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Çogu dogru hocam.Sadece etlerin bekleme süreleri farklı.Kimi 1 saat bekleme süresi var kiminin yarım saat.
  • Yok beni yanlış anladınız hocam, personellerin pişirme alanına geçişte uyguladığı bir hijyen prosedürü var mı onu merak etmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.