Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Bunaldım usta artık hergün yemekte Hamburger yediğini düşünsene 4 sene boyunca.Müdürlerle felan papazdım sinirlendim birgün çıktım.:)

sakıncısı yoksa merak ettim, 4 yıllık personel olunca bazı kurumlarda olduğu gibi yıldan dolayı maaş arttırımı oluyor mu yoksa standart devam mı ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Kısa boylu,hacimsiz ve kolları kıllı kızlar çalisiyor genelde,bunu özel olarak mi seçiyorlar?

Ben de birtek ben dikkat ediyorum sanıyordum. Abi resmen fix 1.50 boyunda hafif balik etli kollari killi ve tirnaklari yenmis kizlar oluyor. Sanki ise alirken kritermis gibi hepsi ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurta O kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın kardeşim.Ama işini her daim iyi yapıcaksın.Sonuçta o yemekten annen veya babanda yiyebilir.Bu arada hangi BK da calısyorsun.REV'den kaç aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Ederdim tabi müdür yatıyor :D

bir kurumun müdürü de şaşırtsın bizim yurdun müdürü vardı saat 10-11 gibi gelir 1 saat takılır yemeğe geçerdi
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Benim restorant müdürüyle aram iyiydi bazen kendime fazla gün bile girdirtiğim olurdu.Çalışan restorant müdürüyle arasını iyi tutarsa ona hiçbişey olmaz.Kaç kere sakallı çalıştım veya birçok şeyim gözardı edildi.Tabi iyi çalışınca olur böyle tölöranslar.
  • Ben neler gördüm ya.Adam texas alırdı içinde füme eti istemezdi meger bütün olay füme etindeydi. :) Migde bulandırıcı spesiyeller de var tabi.Herşeyi içine koydurtturlar.Küfürüde yerler tabi :)
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Genellikle onlar en nefret edilen eleman tipidir.Adamın molası zaten yarım saat git iç orda.Molada içmez yemekten geldikten sonra sigara izni ister birde üzerine içer.İçmeyen adam der ''kardeşim adamlar hem yemek molası hem sigara molası kullanıyor bizdemi sigara içelim der'' :)
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Tabi 1 saatde bir eller yıkanır.Eldivenler sık sık değişir.
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Burger'dan değil ama başka firmadan bulmuştum.Aynı avm içinden
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Çalışma saatleri bence uygun.Çalışmak istediğin şube diye bişey yok nereye başvurursan eleman aranıyorsa alırlar zaten.İnsanların yemegine sahsen tükürme felan yapmadım ama acı sosu yeterli bulmazlarsa cok bastıgım olmuştur :D
  • her mağaza kamerayla görüntüleniyor mu ? kimse görmeden ağzınıza patates köfte atıyormusunuz
  • pokajy P kullanıcısına yanıt
    Hocam kıyaslamam ben ama mc cok pis calsıyor ya arkadaşım orda calışıyor.7/24 acık restorantlar çok pis oluyor.BK temizlik acısından daha güvenilir
  • Neden bk bulmadin sevgili?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınİstiyorum kullanıcısına yanıt
    70
  • Hocam öyle bir kriter yokda.Kızlar genellikle daha çok müşteri cekerler erkeklere nazaran birde kız güzelse arkada mı çalışıcak onca erkegin içinde.Genellikle kızlar önde erkekler arkadadır yani.
  • turn table kullanıcısına yanıt
    Yok hocamm
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Ben aynı işyerinden sevgili yapmayı dogru bulmuyorum kardeşim.Biri laf atar falan olay cıkar zaten müşteriler ters birde kız müşteriyle tartışır sen araya girersin olan sana olur....
  • cLk kullanıcısına yanıt
    TEXAS VE STEEAKHOUSE
  • selowan kullanıcısına yanıt
    Ücretli soslar var zaten.Onlar yan ürünlerin yanında birer tane beleşe veriliyor.Yan ürün derken sogan halkası,nuget vs. gibi ürünlerin yanında veriliyor.Eleman verdiyse kendi bilir farkeden olursa keser.
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    1 saatde bir eller yıkarır eldivenler sıklıkla değiştirilir.

Saç olayı önemli tabi uzun saclı erkek olmaz genelde.Kızlarda toplamak zorundadır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.