Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın hocam
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Kokuya alışıyorsun zaten.Yağlarda 3 günde bir duruma göre değişir.Ölçüm yapılır kötüyse atılır yeni yağ tamamlanır.
  • Ekmekler tostur diye bir makina var yazılışı öyle değil ama okunuşu öyle.Isıtma amaclı var.Ekmeklerde markayı inan unuttum :(
  • Ben işten ayrılalı 4 ay oldu.BK nın reklama ihtiyacımı var?
  • Güvendiğim yerler var ordan başka yemem pek.
  • ISLEK bi yerde bg King patronu aylık kaç k temiz parayı cebine sokar ortalama ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    Haftasonuna kesin yeni yağlar ile girilir.Diğerleri için bilemem yagın durumuna göre değişir.
  • TURQUOIS3 T kullanıcısına yanıt
    Hiç yemedim inan.Sevemedim ben onu bir türlü herkes müptezeli :)
  • Trebonianus kullanıcısına yanıt
    Ciro en kötü yerde sahsen benim calıstıgım yer istanbulda çalışılcak en rahat bölgeydi.Orası ayda 200 bin felan yapıyordı patron ne kadar alır falan bilmem ben ciroyu bilirim sadece :)
  • Mc nin patatesleri çok güzel fakat burgerlarini beğenmiyorum Bi mc chickeni güzel yapıyorlar bol göbek salata koyuyorlar va taze oluyor

BK ise patatesleri fiyasko ama burgerlari gayet iyi özellikle whooper big mac efsane fakat King chicken da göbek salata çok ama çok az koyuyorlar ve göbek salata çürümüş oluyor genelde

• Hocam Cr juniors mc ve bkden daha iyi bence doğru mudur?birde ben genelde ice tea alırım ama genel olarak normal ice teadan farklı gibi içine su ve şeker mi basıyorsunuz

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Ben dısarıdan sipariş verilmesin derim.Yogunluga göre beklerse o ürün ve patates çöp olur soguk gelir.En iyisi gidip yemek.Şikayetide arayıp edebilirsin şikayet
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    SS olmuştum bende.
  • Yüzük takmak yasak mı? (Evliler ve nişanlılar için)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BK de sadece hafta sonu 2 gün tam zamanlı çalışmak mümkün mü acaba varmı öyle bir dünya ?.

• BiZim burda (Adana) Adana kebap 7 çeşit salatasıyla beraber hemde 17 tl hayvan gibi doyuruyor saçma boktan yerlere girmektense Ocakbaşı vazgeçilmezim hele sabahları ocakbaşında ciğer yeme keyfi başka. Bunları yaşamak lazım :)

• Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    İce teanın şurubu farklı yerdedir genellikle.Yani şurup neyse o geliyordur.Su ve şeker basılması gibi bir durum söz konusu olamaz 20 KG şekilde kutuda geliyorlar
  • Birde beyler Eve siparişte soğuk gelirse hemen bk yi arayın durumu belirtin yenisini sıcacık getiriyorlar fakat kurye sinirlenip içine tukuruyormudur bilemem :D

• Mümkün tabi hocam arkadaşlarım o tarz da calısıyorlar.
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    yasak hocam hijyen bakımından sıkıntı falan oluyormuş
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.