Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Mümkün tabi hocam arkadaşlarım o tarz da calısıyorlar.

Öyle ayda 8 gün çalışsak ne kadar money girer

Birde sigorta yinede oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha ya Almanya'dada aynisi idi saat basina baska isten 10 Euro alirken 3 sene once Mcdonalds'da calisanlar 6.5 Euro aliyordu resmen ...lik bunlarin yapitigi 5 Lira nedir ya saat basi
  • Tabi sigorta oluyor.Günlük 30 liradan hesapla hocam
  • WalkingonDream W kullanıcısına yanıt
    Burası Türkiye hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Tabi sigorta oluyor.Günlük 30 liradan hesapla hocam

30 lira çok az be resmen kölelik sistemi

• Siparisi alip yedikten sonra yanlis verilmis diyip kasa fisiyle yenisini isteyen oldu mu hic yada en ilginc hikayeni anlatsana :)
    merak ederim genelde
  • Tek bişey sorucam kısa ve oz: Yenir mi ?

• Peace-makeR P kullanıcısına yanıt
    Yenir hocam
  • Maleseff :(
  • Resimde hayvan gibi duran burger niye elimize aldığımızda cücük gibi küçücük? 2 senedir burgerking yemiyorum bir daha da yemeyi düşünmüyorum geçen gün arkadaşlar gelince mecbur gittim yedim zaten o şekerli ekmek tuzlu patates falan hep sahte doyurganlık yapıyor 2 saat sonra tekrar acıkıyorsun

• Bu işe vasıfsız olarak girdiğimizde maaş durumu ne kadar oluyor? Supervizorların maaşları ne kadar

• Hocam bu burgerların içine ayrı sos sürülüyor diye biliyorum rengi ten rengi gibi olan, hatta gözümle gördüm ekmeğin arasına sürülüyor. Bunun olayı nedir acaba?

• 1 liralık dondurmaları nasıl yapıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar maaş alıyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Kısa boylu,hacimsiz ve kolları kıllı kızlar çalisiyor genelde,bunu özel olarak mi seçiyorlar?

Ben de birtek ben dikkat ediyorum sanıyordum. Abi resmen fix 1.50 boyunda hafif balik etli kollari killi ve tirnaklari yenmis kizlar oluyor. Sanki ise alirken kritermis gibi hepsi ayni.

Aynen öyle,disarida ben böyle kizlar görmüyorum özel bi tip bunlar. Burger hepsini topluyor sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

İçine domuz eti bile koysan kimse anlamaz sen nerden bileceksin kokusunu felan sen sadece burger king'de çalışan personelsin at eti koyduğunu itiraf etti kim bu zamana kadar kanıtlayabildi.

Ben Fast Food zincirinde müdürdüm.

Spicy yurt dışından geliyor ve içinde acılı yağ gibi bir madde var sos felan yok yane uydurmayın!

Domuz eti bile koysan kimse anlamaz dediniz orda hemen cevap vereyim dedim. Çin'de MC Donald's a gitmiştim bir çok kez arkadaşımla, benim hassas olduğumu biliyordu ve özellikle söylerdi domuz eti istemiyoruz diye bende rahat yiyorum tabi bi gün yine gittik her zaman Big Mac tercih ederdim işte menüyü aldı geldi arkadaşım elime aldım tam ağzıma atarken burnumun direği kırıldı kokudan içini açıp bi baktım incecik dilimi koymuşlar içine hemen bıraktım zaten, arkadaş epey bi özür diledi gitti yenisini aldı geldi yedim afiyetle, yine Çin'de Shanghai Pu Dong Havalimanı Dış Hatlar da Air China CIP salonu kullanırım her zaman bir çok yemek içinde domuz eti oluyor malum yazıyorda zaten açıp bi bakayım diyosun yine leş gibi kokuyor. Yani her ne olursa olsun o domuz eti kokusu leş gibi sana geliyor bilmemen mümkün değil kendini her yerde belli ediyor pis etiyle.

• asla tavsiye etmeyeceğin şey nedir?
  • Bir yağı kaç kez kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Resimde hayvan gibi duran burger niye elimize aldığımızda cücük gibi küçücük? 2 senedir burgerking yemiyorum bir daha da yemeyi düşünmüyorum geçen gün arkadaşlar gelince mecbur gittim yedim zaten o şekerli ekmek tuzlu patates falan hep sahte doyurganlık yapıyor 2 saat sonra tekrar acıkıyorsun

gene burger king iyi ya mcdonalds hayatımda boyle bişey gormedim
  • Merhabalar. Sorularım şöyle :
    1) burgerkingdeneyimi.com a gönderdiğimiz kodlar artık geçersiz mi ? ( Yediğim burgerking şubesi öyle dedi de king boy yapıyorduk onun sayesinde)
    2) Her şubede lezzeti farklı. Nasıl şikayet edebiliyoruz ?
    3) F/P olarak tavsiye edebileceğiniz menüler nelerdir ?
    4) Sipariş verirken mağaza fiyatından farklı olması ve 2 li menü gibi menülerin olmamasının sebepleri nelerdir ?
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.