Şimdi Ara

Burger King'te Müdür Olucam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar hiç iş tecrübem yok 25 yaşındayım üniversite askerlik bitti ne zamandır yatıştayım artık çalışmanın vakti geldi. Babam tanıdık bulmuş burgerkingte müdür veya müdür yardımcısı olucam yarın iş görüşmesine gitcem.

Burgerking'te müdür olmak nasıldır maaşım çalışma saatlerim nasıl olur? Ne yapar müdür ve ne giysi giyerim? Öyle burgerking kıyafeti falan giymek istemiyorum öyle bir işte çalışmak istemiyorum açıkçası. Tam olarak orda ne iş yapcam nasıl kolay olurmu? Ayrıca daha önce müdürlük tecrübem yok direk nasıl müdürlük yapcam aklım almıyor ama babam tanıdık var falan dedi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burger King'te Müdür Olmak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Burger King'te müdür olmak, hızlı tempolu ve ödüllendirici bir kariyer yoludur. Siz de bu heyecan verici fırsata sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Gereklilikler:

• En az lise diploması veya dengi
    • Fast food sektöründe en az 2 yıllık deneyim
    • Mükemmel iletişim, kişiler arası ve liderlik becerileri

Kariyer Yolu:

• Vardiya Müdürü: Vardiyaları yönetir, ekipleri denetler ve müşteri hizmetlerini sağlar.
    • Asistan Müdür: Vardia müdürlerine yardım eder, vardiyaları doldurur ve çalışanları eğitir.
    • Müdür: Restoranın tüm yönlerini yönetir ve ekip performansından, mali kontrolünden ve müşteri memnuniyetinden sorumludur.

Nasıl Vardiya Müdürü Olunur:

• Burger King'in web sitesinde açık vardiya müdürü pozisyonlarına başvur.
    • Mülakat sırasında, liderlik becerilerini, hızlı tempolu ortamlarda çalışma konusundaki rahatlığını ve müşteri odaklılığını vurgula.
    • Başarılı mülakatları takiben, eğitim ve oryantasyon sürecine başlayacaksın.

Müdür Olmak için Adımlar:

• Vardiya müdürü olarak mükemmel bir başarı geçmişi oluştur.
    • Performansını artırmak için sürekli profesyonel gelişim fırsatları ara.
    • Üst yönetimle güçlü ilişkiler kur.
    • Restoranı yönetme ve finansı kontrol etme konusunda isteklilik göster.

Burger King'in dinamik ortamında müdür olmak, zorlu ancak ödüllendirici bir deneyimdir. Bu adımları takip ederek ve kendini geliştirmeye adayarak kariyer hedeflerine ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayak isleri yaparsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ayak isleri yaparsin.
    ofiste müdürlük yapmıcan kardeş hikayeden müdür gittim bizzat test ettim hangi bölümü okudun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

ofiste müdürlük yapmıcan kardeş hikayeden müdür gittim bizzat test ettim hangi bölümü okudun

Bölümümle alakası yok Sanat Tarihi mezunuyum. Ofiste olmuyom zaten müdür olcam diyede hava atmıyorum sadece soruyom nasıl oluyor ne iş yapıyor ne giyiyor sakal kesmek zorundamı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Siparişler yoğunsa kasayada geçersin, arkada patateste kızartırsın, yani öyle ben müdürüm masa başı otururum face de takılırım hayallerine girme, zaten oturacağın bir masada yok, oradaki tek masa marul doğranan masa. 50-100 fazla maaş verirler, tüm sorumluluk sende olur, hamburgerin içinden birşey çıkarsa hamburgeri hazırlayan değil sen sorumlu olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 17 Mayıs 2015; 19:59:42 >

• müdür = servis elemanı
    stekhaus yapcan
    aksama kadar whopper diyemiyen kekolarla ugrascan
    fazla sos asirtmaya calisanlarla ugrasacan
    ustun pattiz kokacak
    kafana gore yiyemiyecen ole
    1 saat mola full time is oturmak yok
    tuvalet yok
    cis molasi yok
    gerekirse altina edcen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇİBUTE

quote:

Bölümümle alakası yok Sanat Tarihi mezunuyum. Ofiste olmuyom zaten müdür olcam diyede hava atmıyorum sadece soruyom nasıl oluyor ne iş yapıyor ne giyiyor sakal kesmek zorundamı ?

sakal tabiki kesiyosun gıda işindesin.onların verdiği gömlek kravatı giyiyorsun.çalışma saatleri fazla esnek.her işi yapıyorsun hamburger yapmaya kadar.sürekli ayaktasın.bölümünle alakası şu iş bulabileceğin bir bölümse düşünme bile,değilse çalış.aöf mezunlarının yapabileceği durumda bir iş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King iş çıkışı ?!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar şimdiye kadar hiç iş tecrübem yok 25 yaşındayım üniversite askerlik bitti ne zamandır yatıştayım artık çalışmanın vakti geldi. Babam tanıdık bulmuş burgerkingte müdür veya müdür yardımcısı olucam yarın iş görüşmesine gitcem.

Burgerking'te müdür olmak nasıldır maaşım çalışma saatlerim nasıl olur? Ne yapar müdür ve ne giysi giyerim? Öyle burgerking kıyafeti falan giymek istemiyorum öyle bir işte çalışmak istemiyorum açıkçası. Tam olarak orda ne iş yapcam nasıl kolay olurmu? Ayrıca daha önce müdürlük tecrübem yok direk nasıl müdürlük yapcam aklım almıyor ama babam tanıdık var falan dedi.

2 ay mc'de çalıştım anlatayım. Direk müdür olarak başlayamazsın. Ağır torpilin varsa ancak öyle. Müdür olsan bile üniformasız olmaz ve müdürlerin de rütbesi var yüksek rütbe olmazsa gene ayak işleri yaparsın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Siparişler yoğunsa kasayada geçersin, arkada patateste kızartırsın, yani öyle ben müdürüm masa başı otururum face de takılırım hayallerine girme, zaten oturacağın bir masada yok, oradaki tek masa marul doğranan masa. 50-100 fazla maaş verirler, tüm sorumluluk sende olur, hamburgerin içinden birşey çıkarsa hamburgeri hazırlayan değil sen sorumlu olursun.

quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

müdür = servis elemanı
    stekhaus yapcan
    ustun pattiz kokacak
    tuvalet yok
    cis molasi yok
    gerekirse altina edcen

Yahu müdürde mi o kadar kasıyor? Yani müdür rhat rhat tuvalete gidemiyormu etrafı gezemiyor mu sağı solu ne var ne yok falan diye ayrıca ne giycem ve sakala izin falna varmı. Yani girmeyimmi bu işe?? Ayrıca tip olarak kendime güvenim yok sürekli üniversiteli kızlar aflan gelcekler yani bu kadar insanla yüzyüze olmaya alışık değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Yanlış bilgi vermeyelim hamburger yanlış oldu diye fırça yiyen müdür görmedim. Aslında ben mc'de çalıştım. Burgeri bilmem

• Burda yanlış bilgiler var millete bakma. En üst müdür adam gibi ofisten bile çıkmaz. Vardiya müdürü ve ekip müdürü falan vardır. Ekip müdürüysen cidden ekiple uğraşırsın bazen işin başına sen geçersin sürekli ayakta olursun vs maaş hariç çok bir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

Burda yanlış bilgiler var millete bakma. En üst müdür adam gibi ofisten bile çıkmaz. Vardiya müdürü ve ekip müdürü falan vardır. Ekip müdürüysen cidden ekiple uğraşırsın bazen işin başına sen geçersin sürekli ayakta olursun vs maaş hariç çok bir farkı yok.

bk de ekip müdürü diye bir kavram yok.arkadaşların yazdıklarının tamamı neredeyse doğru bizzat içinde bulundum.hamburgerde yapıyorsun,her türlü işi de.bk daki hiyerarşi askeriyede bile yok.restoran müdürü bu tip işlere karışmaz.oraya gelmek için de yol uzun.
  • quote:

quote:

Burda yanlış bilgiler var millete bakma. En üst müdür adam gibi ofisten bile çıkmaz. Vardiya müdürü ve ekip müdürü falan vardır. Ekip müdürüysen cidden ekiple uğraşırsın bazen işin başına sen geçersin sürekli ayakta olursun vs maaş hariç çok bir farkı yok.

bk de ekip müdürü diye bir kavram yok.arkadaşların yazdıklarının tamamı neredeyse doğru bizzat içinde bulundum.hamburgerde yapıyorsun,her türlü işi de.bk daki hiyerarşi askeriyede bile yok.restoran müdürü bu tip işlere karışmaz.oraya gelmek için de yol uzun.

Peki istediğin gibi yiyip içebiliyomusun kola mola burger falan? Yoksa günde 1 keremi hakkın var. Yoksa hazırlarken ısırık falan alabiliyomusun?

Ayrıca gerçekten hiç oturmuyolarmı oturmak için dinlenme yeri yokmu? Ayrıca saat kaçta başlıyor iş tahminimce öğlene kadar iş olmaz millet sabah sabah burger çok yemez? Yani işin yarısı yatarakmı geçiyor.

• quote:

quote:

Ben müdür her türlü işi yapmıyor demedim ki. Ama ne müdürü olduğuna göre değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

müdür = servis elemanı
    stekhaus yapcan
    ustun pattiz kokacak
    tuvalet yok
    cis molasi yok
    gerekirse altina edcen

Aynen öyle

Garibim ne sandı acaba müdür yardımcısı müdür olcan deyince

• quote:

quote:

quote:

Peki istediğin gibi yiyip içebiliyomusun kola mola burger falan? Yoksa günde 1 keremi hakkın var. Yoksa hazırlarken ısırık falan alabiliyomusun?

Ayrıca gerçekten hiç oturmuyolarmı oturmak için dinlenme yeri yokmu? Ayrıca saat kaçta başlıyor iş tahminimce öğlene kadar iş olmaz millet sabah sabah burger çok yemez? Yani işin yarısı yatarakmı geçiyor.

Günlük 14 puan hakkın var burgerde kaç bilmem. İşte o puanla hamburger+orta patates ve orta içecek alırsın. Mc de ekip bardağı var boş vakitte içecek içebilirsin burgeri bilmem.

Yarım saat izin hariç hiç oturmazsın. 11 saat çalıştığım gün var 10.5 saati ayakta geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 17 Mayıs 2015; 20:19:31 >

• Müdür olunca bizi tanimazsin

• ÇİBUTE kullanıcısına yanıt
    çoğu yerde günlük puan üzerinden yemek var.
    yiyebiliyorsun herşey puan kotası dahilinde.
    günlük yarım saat mola.
    sigara içiyorsan o zaman içtin içtin o kadar başka yok.
    hergün burger yiyeceksin.
    3 vardiya,gece dükkan kapalıykende çalışma var,çift vasıtayla gidecek olursan yol parası veriyorlar o da komik,geceleri servis varMIŞ.
    2 yıllıksan vardiya müdürü,4 yıllıksan asistan müdür olarak başlıyorsun.tabi öncesinde 3 aylık eğitim süreci var,ezilmeyi orada göreceksin zaten.

falan filan falan filan
  • Hocam mc e girerken yok şöyle eğitim bilmem ne dediler ama eğitim anlayışları 'şurda 5 dk dur yapanlara bakarak öğren' :))) her şeyi böyle öğrenmiştim orda eğitim süreci varsa gene iyi

• quote:

Hocam mc e girerken yok şöyle eğitim bilmem ne dediler ama eğitim anlayışları 'şurda 5 dk dur yapanlara bakarak öğren' :))) her şeyi böyle öğrenmiştim orda eğitim süreci varsa gene iyi

eğitimden kasıt hamburger hazırlatıyolar işte hacı aletleri falan tanıyosun tavukburger whopper hazırlamayı öğreniyosun falan dediğin gibi bakarak tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.