Şimdi Ara

Burger King'de çalışmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaz sezonu için nereye gittiysem elim boş döndüm asıl mesleğim olan garsonluk için eski çalıştığım yerler dahil yer bulamadım bu yüzden Burger King'e başvurdum. Ilk gün restoran müdürü abiyle görüştük kendisi çok iyi davrandı yaklaşık 10 dakika işi anlattı en sonda evrak listesi verdi numarasını yazdı bir sorun olursa burdan ulaş listedekileri getir dedi, 2 günlük koşuşturmanın ardından evrakları teslim ettim, 60 sayfaya yakın kağıt imzaladım. Bana yaz sezonu 600'e yakın restoran olduğu için ve buna bakan tek merkez olduğu için evraklar için cevabın biraz geç geleceğini, 10 gün içinde beni arayacağını söyledi ve numaramı aldı. Sorunum şu diğer postları okuyunca kıyafet için beden alındığını vb. gördüm ve eğitim için tarih verildiğini bana böyle bir şey söylenmedi/sorulmadı (Bulunduğum ile olan tek şube başvurduğum şube) bu iş için ölmüyorum ama bugün 6. gün oldu. Bana geri dönüş yapmadılar. Sizce beni atlatmak için mi böyle dendi? Yoksa dediklerinde doğruluk var mıdır? Maddi olarak borcum var ve en yakın zamanda bir işe girmem gerekiyor. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmadigin esyalarin varsa letgodan sat

• Git sor ne oldu diye

• Burger king seni sallamis orayi unut
    Defacto lcw gibi yerlere basvur
    Dahada olmadi kutahyaya gel ben sana is bulurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta en sinir olduğum şey işe girerken 100 tane evrak istemeleri.
  • @40 degrees below zero Bu arkadaş yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Burger king seni sallamis orayi unut
    Defacto lcw gibi yerlere basvur
    Dahada olmadi kutahyaya gel ben sana is bulurum
    Hepsine tek tek sordum, maalesef ki yok. Peki neden o kadar kağıda imza attırdılar eğer salladılarsa. Biz sizi ararız boşluk olduğunda diyebilirlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün de aranmadım. Bilen yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeNpEh123

Bugün de aranmadım. Bilen yok mu?
    görüştüğün kişiyi ara sor, işe alım süreçleri sanılanın aksine kısa sürmüyor.
  • Burger king de 2 defa moto kuryelik yaptım. O belgeleri sana toplattiysa, o dediğin sayfalarca kağıda imza attırdıysa yüzde 99 işe alındın demektir. Bekleme süreci ikinci çalıştığımda ve kurye ihtiyaci çok acil olduğunda bile uzun sürdüydü. Her türlü rahat ol, sen işe alındın. Burda bilmeden sallayanları takma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Burger king de 2 defa moto kuryelik yaptım. O belgeleri sana toplattiysa, o dediğin sayfalarca kağıda imza attırdıysa yüzde 99 işe alındın demektir. Bekleme süreci ikinci çalıştığımda ve kurye ihtiyaci çok acil olduğunda bile uzun sürdüydü. Her türlü rahat ol, sen işe alındın. Burda bilmeden sallayanları takma.
    Çok teşekkür ederim.

• maaş ne kadar? günde kaç saat, haftada kaç gün iş var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 27 Haziran 2019; 16:31:14 >
  • evrak aldıysa büyük ihtimal işe alınmışsındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

maaş ne kadar? günde kaç saat, haftada kaç gün iş var?
    Mesai normal şartlarda 8 saat, bunun 30 dakikası mola lakin hiçbir zaman 8 saat çalışmazsın dedi RM, bu 9-10 saatlere uzar dedi. Haftanın 6 günü, duruma göre boş günlere genelde izin yazıyorlarmış. Mesailer akşam saatleri olacak, denetimler sabah olduğu için kıdemli kişileri sabah vardiyasına koyuyorlarmış. Maaşta mesailerle geçen ay ekip üyelerine 2300 yatmış. Normal şartlarda asgari ücret. Yemek olayı da 14 puan oluyormuş, listeden hamburgerini vb. seçiyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.