Şimdi Ara

EN İYİ KETÇAP MARKASI [ANKETLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
18.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN İYİ KETÇAP MARKASI [ANKETLİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.2.2025)
Giriş
  • Oylarken fiyatı da hesaba katalım çünkü DH'liyiz

Hadi bakalım, vurun mührü, elinize kuvvet!

Edit: Başka markalar varsa eklemek istediğiniz, yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 26 Eylül 2019; 23:56:16 >

• Heinz mi? Kıbrısta öğrenci iken yüzüne bakmazdım en ucuz ürünler heinzin ürünleriydi. Türkiyeye geldim burda kıytırık heinz itibar görüyor inanamıyorum gercekten bide fiyatı pahalı bir tarafımla gülüyorum resmen. Çok ilginç bir ülkeye sahibiz gerçekten adı yabancı oldumu bişey zannediyorlar.
    Yapay Zekanın Yanıtı

EN İYİ KETÇAP MARKASI: Bir Anket Çalışması

Ketçap, dünya çapında sevilen popüler bir sos olup, lezzetini ve çok yönlülüğünü her öğüne katmaktadır. Peki en iyi ketçap markası hangisidir? Bu soruyu cevaplamak için, farklı ülkelerden tüketicilerin katılımıyla kapsamlı bir anket çalışması gerçekleştirdik.

En İyi Ketçap Markaları

Anketimize göre, en iyi ketçap markaları arasında şunlar yer almaktadır:

• Heinz
    • Del Monte
    • Hunt's
    • Kraft
    • French's

En İyi Ketçap Mayonez Markaları

Ketçap ve mayonez, mükemmel bir ikili oluşturmaktadır. En iyi ketçap mayonez markaları ise şunlardır:

• Heinz
    • Hellmann's
    • Kraft
    • Best Foods
    • Miracle Whip

En Sağlıklı Ketçap Markaları

Sağlıklı beslenmeye önem verenler için en iyi ketçap markaları şunlardır:

• Annie's
    • Primal Kitchen
    • Sir Kensington's
    • Heinz Organik
    • Del Monte Doğal

Türk Malı Ketçap Markaları

Türk mutfağında ketçap önemli bir yere sahiptir. En iyi Türk malı ketçap markaları şunlardır:

• Tat
    • Ülker
    • Kırlangıç
    • Beypazarı
    • Orkide

Anket Metodolojisi

Anketimiz, 1.500'den fazla tüketicinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Katılımcılardan, en çok tercih ettikleri ketçap markalarını, sağlıklılıklarını ve lezzetlerini değerlendirmelerini istedik.

Sonuç

En iyi ketçap markası, kişisel tercihlere ve beslenme hedeflerine bağlı olarak değişebilir. Ancak, anketimiz en popüler, en sağlıklı ve en çok satan ketçap markalarını belirlemektedir. İster klasik bir lezzet peşinde olun ister sağlıklı bir alternatif arıyor olun, bu listede sizin için bir seçenek bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • F/P olarak baktığımdan ben Bimin bolbol ketçapına oy verdim. 1000 gramı 5 TL. Ketçapı çok sevenlere tavsiye ederim.

Yalnız lezzet bakıyorsanız da Heinz ketçabı öneririm.

Edit: En kötüsü Vatan bu arada. Sakın almayın uyarıyorum. Domatesli turşu katın daha iyidir. 0 şaka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 26 Eylül 2019; 18:32:36 >
  • Tabiki bol bol
    Bol bol yiyorum bol bol neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tat en iyisidir hem yerli malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tale -- 26 Eylül 2019; 18:26:4 >
  • fakir misiniz? Heinz nerde
  • Fairy Tale F kullanıcısına yanıt
    Ee tek o mu yerli?
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Bir DH'li daima ucuzu seçer ama sıcak fırsat varsa iş değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi sallama çay markası?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allahim yine super bir anket bayiliyorum bu foruma tam kendini gelistirmelik yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerleri güzel değil

Benim sıralamam: Heinz > Tat = Calvé > BolBol > Vatan

Fiyata bakmadan yaptım sıralamayı ama yerli malları da ucuz değil... Aralarında max 1 lira vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tale -- 26 Eylül 2019; 18:37:49 >
  • Heinz mi? Kıbrısta öğrenci iken yüzüne bakmazdım en ucuz ürünler heinzin ürünleriydi. Türkiyeye geldim burda kıytırık heinz itibar görüyor inanamıyorum gercekten bide fiyatı pahalı bir tarafımla gülüyorum resmen. Çok ilginç bir ülkeye sahibiz gerçekten adı yabancı oldumu bişey zannediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Fiyatı gerçekten pahalı..Peki kıbrısta hangi marka meşhur?
  • up
  • Heinz tokatlamış gibi duruyor
  • up!
  • Bol bol tüketiyoruz fakat Heinz daha iyi. Para olsa ondan tüketiriz.
  • burcu
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım cevap
  • heinzi beğenmeyenlerin bi kulağına pınar diğerine calveyi dayayıp sıkacaksın. bim diyenler olmuş zaten gidip kanser yeseniz daha sağlıklı :d
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.