Şimdi Ara

Burger King'de yönetici adayı olmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burger king yönetici adayı arıyor üniversite mezunu.. ben de üni. mezunuyum. yönetici adayı olarak başlayanlar ne yapıyor, nasıl bir çalışma sistemi oluyor, hangi bölümle ilgileniyor? bu tür konularda beni bilgilendirebilir misiniz? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşEkkür ederim..

• Çalışanlar vardı forumdan onlar gelir şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Çalışanlar vardı forumdan onlar gelir şimdi.

tamam kardeş çok sağol..
  • müdür 1.200 maaş alıyor gerisini sen düşün.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Ben mc de çalısıyorum bölüm müdürü olucam 3 ay içerisinde.Üniversite okuyanlar stajer müdür olarak başlıyor. 3 aylık hızlandırılmış eğitim alıp vardiya müdürü olarak devam ediyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 11 Mayıs 2024; 5:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberMando

müdür 1.200 maaş alıyor gerisini sen düşün.

evet müdür bu maaşı alıyorsa diğer arkadaşların hali ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Ben mc de çalısıyorum bölüm müdürü olucam 3 ay içerisinde.Üniversite okuyanlar stajer müdür olarak başlıyor. 3 aylık hızlandırılmış eğitim alıp vardiya müdürü olarak devam ediyor diye biliyorum. Bizde vardiya müdürü 9 saatlik sabit ücretle çalışır haftada 2 gün izini vardır. 1200 tl maaş alır. burger i bilmiyorum pek ama maaşlar burgerde daha fazla.

2 gün izin kısmı iyiymiş:)
  • Aday adayı arıyorlarsa bana bildirin
  • peki bu hızlandırılmış eğitimler esnasında ne işle meşgul oluyor yönetici adayları? maaş durumları nasıl oluyor bu süre zarfında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Ben mc de çalısıyorum bölüm müdürü olucam 3 ay içerisinde.Üniversite okuyanlar stajer müdür olarak başlıyor. 3 aylık hızlandırılmış eğitim alıp vardiya müdürü olarak devam ediyor diye biliyorum. Bizde vardiya müdürü 9 saatlik sabit ücretle çalışır haftada 2 gün izini vardır. 1200 tl maaş alır. burger i bilmiyorum pek ama maaşlar burgerde daha fazla.

peki bu hızlandırılmış eğitimler esnasında ne işle meşgul oluyor yönetici adayları? maaş durumları nasıl oluyor bu süre zarfında?
  • bu konuda daha ayrıntılı bilgi verecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
  • arkadaşlar.. bir de bu iş gıda işi ya. hani girerken sağlık raporu falan istiyorlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanvekaran

arkadaşlar.. bir de bu iş gıda işi ya. hani girerken sağlık raporu falan istiyorlar mı acaba ?

hocam normal işlere bile girerken saglık raporu istiyorlar
  • bilgi verebilecek ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.