Şimdi Ara

Burger King'te Müdür Olucam? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki arkadaşlar bu işe girmeyimmi yani girilmezmi? 25 yaşındayım üniversite mezunuyum çekilcek iş değilmi benim gibi biri iiçin? Ayrıca ben spor yapıyorum şuan sporu bırakmak istemiyorum sporla beraber bu işi yürütemem herhalde demi sıkıntı?
  • Benim dondurma öğrenmem çok fenaydı. 2 tur bi kubbe külaha düzgün doldurmak çok zor arkadaş. Ben öğrencem diye çöpe giden dondurmanın haddi hesabı yok . Ama sonunda salladım külahın dibinden doldurunca oluyordu ben de öyle yapmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 17 Mayıs 2015; 20:30:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇİBUTE

Peki arkadaşlar bu işe girmeyimmi yani girilmezmi? 25 yaşındayım üniversite mezunuyum çekilcek iş değilmi benim gibi biri iiçin? Ayrıca ben spor yapıyorum şuan sporu bırakmak istemiyorum sporla beraber bu işi yürütemem herhalde demi sıkıntı?

Hergün hamburger yiyip kola içip 5-6 bin kalori alarak işin zor, iş harici zamandada zaten oranın yorgunluğuyla spor yapacak takatın olmaz. Sporu falan unut.
  • quote:

Peki arkadaşlar bu işe girmeyimmi yani girilmezmi? 25 yaşındayım üniversite mezunuyum çekilcek iş değilmi benim gibi biri iiçin? Ayrıca ben spor yapıyorum şuan sporu bırakmak istemiyorum sporla beraber bu işi yürütemem herhalde demi sıkıntı?

Başka iş bulabiliyosan ne işin var burgerde?

Aslında işe girerken ben de internetten okuyup ürkmüştüm bayağı ama ayakta çok durmak hariç bir şeyi yok. Başka iş bulabiliyosan girme.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Hergün hamburger yiyip kola içip 5-6 bin kalori alarak işin zor, iş harici zamandada zaten oranın yorgunluğuyla spor yapacak takatın olmaz. Sporu falan unut.

Girmeyim o zaman ya sürekli ayakta olcaksam spor yapamam neyse vazgeçtim ordan ya bana göre değil fazla pinpirikliyim ben.
  • Müdürcüyüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolaydı zaten hemen müdür olacak gircen sanıyon galba tuvalet temizlicen lan 2000
  • Salata var salata ye.
    Sanat tarihi mezunusun diye müdür olucağını sandın vide takım elbiseyle gidicem dimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

ofiste müdürlük yapmıcan kardeş hikayeden müdür gittim bizzat test ettim hangi bölümü okudun

Bölümümle alakası yok Sanat Tarihi mezunuyum. Ofiste olmuyom zaten müdür olcam diyede hava atmıyorum sadece soruyom nasıl oluyor ne iş yapıyor ne giyiyor sakal kesmek zorundamı ?

Zaten burger king'in müdürü olsan ne olur olmasan ne olur ne hava atıcan sende hamburger yapıcaksın hergün ayakda dikilceksin beyaz gömlek giyiyorlar tad yazıyorsu heralde gömleğin üstünde yani belirli bir kıyafeti var.

Burger king öyle bir şirket değil burger king şubesini açmal için frechiss mi ne diyorlar onu satın alan birileri var yani patron var devlet gibi işlemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vardiya müdürü ne kadar alır arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.