Şimdi Ara

17 yasindayim elime kiz eli değmedi... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOT: Yakışıklıyım boyum orta ama fit bir vücuda sahibim. Öyle tipten değil yani. Adam olun lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zkenstein -- 5 Haziran 2013; 23:30:21 >
  • 20, benim de değmedi.
  • Benim deydi not:14 yaşındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ünide kızlar teklif ediyor rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Crouch

quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Ne değdi peki eline

Hll knk

Nokta
  • Benimde değmedi 19 yaşıma giricem ve hergün mütemadiyen elizabethim sevişelim mi?
  • ulan direk olsan bir iki kere çarpardı

• El kızartmaca oynadığım kızlar hariç benimde değmedi

• Yaş18, benim bi kere değmişti
    Ama nasıl oldu bende bilmiyorum çok utangaç birisiyimdir yanımda sınıf arkadaşım oturuyordu arka tarafa doğru döneyim derken elim birden kızın eline değdi sonra bi baktım el ele tutuşmuşuz
    Dönüp bana doğru bi baktı ama nasıl bi bakış kıpkırmızı oldum
    Sonra bana gülerek ne güzel ellerin var pamuk gibi sıcacık dedi beni daha da bi ateş bastı
    Neyse o şekilde bi 3-4 dk falan tutmuşuzdur herhalde başka bi maceram olmadı sadece yine aynı kız 2 defa daha yanıma gelmişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Crouch

Ama parcalamak istiyorum offf of kizlarla cok muhabbetim olmustur ama hic kendime guvenemedim

Takam kafana kardeş
  • ellerini birleştir o zaman.
  • doğal afet bekleyen heyelana hazır kaygan killi toprak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ünide kızlar teklif ediyor rahat ol

bize öyle bi bilgi gelmedi.

• quote:

Şöyle deyipte ümitlendirmeyin adamı.
  • kardeşim o zaman sen de diğer yönlere yönel

17 yılın boşa geçmiş belki bundan sonrasını kurtarırsın
  • quote:

Bu hurafe yi görünce aklıma ekşide ki bir yazarın entrysi geliyor.
    lise 1: olm lise-2'ye geçtik mi iş bitti. geçemezsek sınıf tekrarı yaparız yine bişeyler elde ederiz. sınıfın en büyüğü biz olacağız. reyiz ayağına indiririz her hafta bi tane.
    lise 2: olm lise-3'e geçtik mi iş bitti. okulun en büyüğü olacağız. yeni gelen hatunlar hep büyüklere bakıyor.
    lise 3: olm sık dişini biraz sene sonu öss var. üniversitede kızlar teklif ediyormuş. zaten bu sene kız bulursak giremeyiz bi yere.
    üniversite ilk sene: hacı bi 2. senemiz olsun o zaman gör havamızı. şimdi çömüz ya ondan hiçbiri teklif etmedi.
    üniversite ikinci sene: hacı bi 3. senemiz olsun o zaman gör havamızı. zaten seçmeli ders sayısı artacak farklı fakültelerden indiririz.
    üniversite üçüncü sene: hacı bi 4. senemiz olsun o zaman gör havamızı.
    üniversite dördüncü sene: olm mezun ol zaten parayı kıracaksın. yediğin önünde yemediğin de önünde olacak paso grup mrup.
    iş hayatı yaş 25-30: kanka terfi alınca sekreterler direk yazılıyor.
    yaş 35: olm daha yolun yarısındasın yeaaaaa. bi gör bak ceo olunca neler olacak.
    yaş 40: olm golf oynarsak kesin verirler. hep bizim jenerasyon oralarda takılıyormuş.
    yaş 45: hacı swinger partiler var katılsan kesin ...
    yaş 50
    yaş 51
    yaş 52
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    yaş 65: hacı bi kaldırabilsen var ya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 6 Haziran 2013; 0:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Yaş18, benim bi kere değmişti
    Ama nasıl oldu bende bilmiyorum çok utangaç birisiyimdir yanımda sınıf arkadaşım oturuyordu arka tarafa doğru döneyim derken elim birden kızın eline değdi sonra bi baktım el ele tutuşmuşuz
    Dönüp bana doğru bi baktı ama nasıl bi bakış kıpkırmızı oldum
    Sonra bana gülerek ne güzel ellerin var pamuk gibi sıcacık dedi beni daha da bi ateş bastı
    Neyse o şekilde bi 3-4 dk falan tutmuşuzdur herhalde başka bi maceram olmadı sadece yine aynı kız 2 defa daha yanıma gelmişti...

Ben olsam kizi coktan goturmustum

• havuzda bir kere ayağım bir kızın göğüsüne gelmişti açılmıştı memesi falan , o sırada bir gaza geldim dedim kıza hanfendi isterseniz kapamak için yardımcı olayım dediğim anda püh diye bir tayzikli balgam geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

havuzda bir kere ayağım bir kızın göğüsüne gelmişti açılmıştı memesi falan , o sırada bir gaza geldim dedim kıza hanfendi isterseniz kapamak için yardımcı olayım dediğim anda püh diye bir tayzikli balgam geldi

Edit: yazuh la git para ile iliskiye gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Freedom- -- 6 Haziran 2013; 0:52:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.