Şimdi Ara

170 binden 5 bine çektim (EA) sorularınızı alabilirim. (Geçen seneden tanıyan vardır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
7
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ayt matematik 170k da 2,5
    5k da 33 net idi bu arada
  • Ayt matematiği nasıl yükselttin?
  • Hocam günde kac saat calisiyordun

Mezuna kalir kalmaz calismaya basladin mi

Ayt matematige nasil calistim hangi kaynaklari cozdun

Geometri icin ve tyt matematik icin hangi kaynaklari cozdunuz
    Bu aylarda netleriniz kacti

Netlerini acarak yazar misin
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Haftada 4 gün kursum vardı. Kurs çıkışı 2 den 7-8 e kadar çalışıyordum. Sonra bilgisayarda,telefonda,arkadaşlarla felan takılıyordum. Son zamanlar da 9 a kadar çalışmıştım tabi.

Haftasonları 9 da kütüphaneye gidip 6-7 gibi çıkıyordum. Bu aylarda bir salmışlığım vardı. 2 hafta felan hiç kitap açmadım resmen.
    Mezuna kaldıktan sonra Ağustos 15 de başlamıştım ama karekök sıfır çözerek başlamıştım yani pek çalışmak denir mi bilmiyorum.

Ayt matematiğe çok düzenli çalıştım. Kasım-Aralık gibi başlamıştım. İptal güneş, Eyüp b, Kenan kara gibi hocaları takip ettim. Örnek olarak ilk Eyüp b fpnksiypn videolarında konu konu gidip bir fasiküller o konuyu temizledim daha sonra fonksiyonun diğer konusunu izleyip (konu derken alt başlık) onun sorularını yine aynı fasikülden çözdüm. Sonra Eyüp b ve o fasikül bitince soru bankasına geçtim ve ilyaş güneşten veya başka hocaları da dinlemeye devam ettim. Gibigibi ama en önemlisi inancımı kaybetsem de , günüm verimli geçmiyor gibi olsa da pes etmedim.

Kaynak olarak ; endemik sb(önemli konuları) ve lti,trigo fasikülü çözdüm
    Acil lti denemesini,acil soru bankası(önemli konuları) çözdüm
    Karekök sb (önemli konuları) , ayt mps2 ve türev integral soru bankasını çözdüm
    345 sb neredeyse tamamını çözdüm
    Test okuldan kolay konuları çözdüm

Sınavda 75 tyt , 65 ayt yaptım

• enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Unutmadan kütüphaneye gittiğimde hele ki son zamanlar da arkadaşlarla çok sık sigara molası veriyorduk. Molalar bazen 3 saati buluyordu :)))
  • //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:54:5 >
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim hocam tyt netim 75 80 ayt 40
    tyt calismayi biraktim ayt yukleniyorum dogru mu yapiyorum sizce tekrarlar vs. Oluyor ama daha konu calismayacagim fen de calismayacagim sene sonuna kadar deneme ile en fazla 85 e sabitlerim sizce mantikli mi bu ayt yi calisarak 65+ ya cikaricagima inaniyorum
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Ayt yüklen evet
  • Tebrik ederim hocam. Ayt mat denemesi çözmeye ne zaman başladınız
  • Tebrik ederim. 5'nin netlerini yazar mısın yada sonuç ekranini Atar mısın
  • netlerin nasıldı geçen sene bu aralar
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt mat denemesi çözmeye son 1.5 ay başladım fakat gittiğim kurumda her hafta deneme oluyorduk
  • dogu8333 D kullanıcısına yanıt
    Pm atın Hocam müsait zamanda yollarım şuan değilim
  • Hocam tyt matematikde yeni nesil soruları çözemiyorum.Onun yerine tyt fene ve ayt matematiğe yüklensem olur mu?
  • Hocam geometri gozumu cok korkutuyor ve sirf geo yuzunden tm oldugum halde fene calisiyorum tyt geonun acigini fenle kapatcam ama ayt geo icin ne yapcam bilmiyorum. Ne öneririsiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.